ΝΕΟ ΠΑΚΕΤΟ 2PLAY ΑΠΟ ΤΗΝ HOL!!!

Reaction score
173
Απάντηση: ΝΕΟ ΠΑΚΕΤΟ 2PLAY ΑΠΟ ΤΗΝ HOL!!!

Κι εγω και τις δυο φορες πηρα τον εξοπλισμο μονος μου απο τα γραφεια τους.

Reaction score
0

Σημερα με ξαναπήραν από την ACS να πάω να ξαναπαραλάβω ένα πακέτο από την HOL... λετε να εχει γινει μπέρδεμα και να μου στέλνουν 2η φορά το πακέτο του εξοπλισμού? :happy_2:

Reaction score
1

Διόλου απίθανο.
Κάποιοι στο adslgr το έχουν πάρει ήδη 3 φορές...

Reaction score
164
Μεθαύριο, Παρασκευή, κλείνω 25 εργάσιμες από την αίτηση και δεν βλέπω να κινείται φύλο, από την πρώτη μέρα, αν εξαιρέσουμε το ότι μου ήρθε ο εξοπλισμός (δυστυχώς, μόνο μία φορά :happy_8: )
Στο management tools, από τις 25/6 που έκανα την αίτηση, όλα είναι "ενεργά" και "εκκρεμούν" τα:
-Foreign Phone Numbers
-Full LLU
-Fixed Line SIP
-Port In
Μην το γρουσουζέψω, αλλά χλωμό το βλέπο να τηρούν την 25ήμερη προθεσμία.

Reaction score
0

Βασίλη αν θυμάσαι, έχουμε κάνει ίδια μέρα αίτηση. Ειμαι περίεργος να δω ποιος θα ενεργοποιηθεί γρηγορότερα, και πότε... Εσύ σαν ήδη πελάτης τους, ή εγώ σαν νέος...

Reaction score
1
Κι' εγώ 25/6 έκανα αίτηση... Στην ίδια φάση, πήρα τον εξοπλισμό και περιμένω να κοπεί η γραμμή....

Από το τηλ. μου είπαν από Δευτέρα.

Reaction score
164
Επικοινώνησα μαζί τους. Οι "25 εργάσιμες" έγιναν "25 με 30 εργάσιμες"...
Με συνέδεσαν με κάποιον να μου πει, αλλά μάλλον ήταν στο Κάιρο, γιατί μετά από 20 λεπτά βαρέθηκα και το έκλεισα.

Reaction score
173
Απάντηση: Re: ΝΕΟ ΠΑΚΕΤΟ 2PLAY ΑΠΟ ΤΗΝ HOL!!!

Επικοινώνησα μαζί τους. Οι "25 εργάσιμες" έγιναν "25 με 30 εργάσιμες"...
Με συνέδεσαν με κάποιον να μου πει, αλλά μάλλον ήταν στο Κάιρο, γιατί μετά από 20 λεπτά βαρέθηκα και το έκλεισα.
Γιατι δεν πας απο εκει μπας και βγαλεις ακρη;Κοντα δεν εισαι;
Εγω παντα εκει πηγαινω και ειναι ολα καλα.Απ'το τηλ. δεν γινετε τιποτα

Reaction score
164
Αν με καθυστερήσουν και άλλο θα πάω από εκεί.
Εντάξει, αντικειμενικά τώρα, τι 25 μέρες, τι 30. Αν οι 25 γίνουν 40+, έχουμε θέμα...

Reaction score
14
Αν με καθυστερήσουν και άλλο θα πάω από εκεί.
Εντάξει, αντικειμενικά τώρα, τι 25 μέρες, τι 30. Αν οι 25 γίνουν 40+, έχουμε θέμα...

Για να μην έχετε θέμα...ενεργοποίησης.....μπορείτε πάντα να...ενεργηθείτε...στα γραφεία τους.
Για να έχουν και αυτοί κάποιο θέμα... :happy_6:

Reaction score
0

Bασίλη αν αποφασίσεις να πας από τα γραφεία τους, στείλε μου σε παρακαλώ ένα ΡΜ...

Reaction score
1

Από το www.tools.hol.gr για δοκιμάστε να κάνετε login όχι με τα υφιστάμενα username σας (αν είσαστε ήδη συνδρομητές στη HOL) αλλά με αυτό που υπήρχε μέσα στο Fritz 7140.
Από εκεί θα βλέπετε την πορεία της αίτησής σας.
Τα γράφω αυτά γιατί εγώ άλλα βλέπω με το παλαιό username και άλλα με το νέο.
Από τις 29/05 η αίτησή μου και ακόμα τίποτα.
Και σα να μην έφταναν τα παραπάνω,τι 7140 που μου έχουν στείλει είναι ελλατωματικό και θα μου στείλουν άλλο.
Αύριο το πρωί με βλέπω ν΄ανηφορίζω για την Αγ.Κωνσταντίνου.

Reaction score
0

Από το www.tools.hol.gr για δοκιμάστε να κάνετε login όχι με τα υφιστάμενα username σας (αν είσαστε ήδη συνδρομητές στη HOL) αλλά με αυτό που υπήρχε μέσα στο Fritz 7140.
Εχμ... με ποιο από τα δύο? :p

Θα το δοκιμάσω πάντως...

Reaction score
0

...με τον firefox σαν να μην φόρτωνε σωστά η σελίδα και δεν τα έδειχνε όλα... τωρα με ΙΕ τα βλέπω (βρήκα και ποια από τα δύο πακετάκια είναι η πραγματική συνδεση μου, που εχει τα στοιχεία μου).

Αυτά εκκρεμούν σε εμένα (ένα λιγότερο από εσένα Βασίλη ;-p )
-Full LLU
-Fixed Line SIP
-Port In

Reaction score
0

(Εσείς που κάνατε αιτήσεις τις τελευταίες μέρες του Ιουνίου) δεν ξέρω αν είδατε στο adslgr.com, αλλά αρκετός κόσμος που εστειλε αίτηση αρχές Ιουλίου έχει ήδη ενεργοποιηθεί...

wall_1 wall_1 wall_1 wall_1

Για να δούμε αν θα γίνει τίποτα και για εμάς εντός της βδομάδος...
Οχι τίποτα άλλο, αλλά αν φύγω διακοπές πριν ενεργοποιηθεί δεν θα έχω μπορέσει να ρυθμίσω το ρούτερ και την σύνδεση, για να παίζει το upload του torrentάδικου... (σοβαρά προβληματα που έχει ο κόσμος wall_1 )

Reaction score
1
Στη πολυκατοικία μου(Αγ. Παρασκευή) ένας άλλος έκανε επίσης αίτηση αρχές Ιουνίου και του έχουν πει ότι δεν υπάρχουν πόρτες.... από 15/8 και μετά.

Αρά για ρωτήστε μήπως και είναι αυτό το πρόβλημα...

Reaction score
164
Σήμερα με πήραν τηλ. και μου είπαν να συνδέσω τον εξοπλισμό και να τους στείλω μία αίτηση (που δεν είχα δει ότι υπήρχε στο κουτί).
Το θέμα είναι ότι θα πρέπει να συνδέσω τον νέο εξοπλισμό με τα υπάρχοντα username/pass και δεν ξέρω κατά πόσο γίνεται. Διαφορετικά θα μείνω χωρίς internet...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.739
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab