ΝΕΟ FIRMWARE ΓΙΑ ΤΟ EGREAT M31B

Reaction score
0
εγώ πάντως, βαρέθηκα να τους περιμένω...

έβαλα το firmware για το popcorn και όλα καλά!!!
Το μηχάνημα δουλεύει ρολόι, πρόβλημα ουδέν!!!

Reaction score
0
δηλαδη βαζοντας στο setup (pal,ntsc,24p) τι κανει αυτο?
μια ταινια που εχει fps 23,976 αλλαζει το video output του egreat σε 23,976?
η αλλαζει ενω παιζει η ταινια το fps της σε 24fps.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: ΝΕΟ FIRMWARE ΓΙΑ ΤΟ EGREAT M31B

εγώ πάντως, βαρέθηκα να τους περιμένω...

έβαλα το firmware για το popcorn και όλα καλά!!!
Το μηχάνημα δουλεύει ρολόι, πρόβλημα ουδέν!!!
Φιλε μου αναγνωρίζει το υλικο που έχει επιπλέον το egreat? Όπως τα esata και την παραπάνω μνήμη?

Reaction score
0
δίσκους e-sata για να δοκιμάσω δεν έχω, την μνήμη την παραπανίσια που να ξέρω αν την αναγνωρίζει... υπάρχει τρόπος να το δούμε;

αυτό που ξέρω είναι πως δουλεύει ΝΕΡΑΚΙ...

ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ, DTS....
ΌΛΑ ΚΑΛΑ!!!!

Reaction score
0
Απάντηση: ΝΕΟ FIRMWARE ΓΙΑ ΤΟ EGREAT M31B

Απλά θα ήθελα να προσθέσω ότι με το καινούργιο firmware του egreat πλέον δεν δουλεύει σωστά το 'full screen' από το zoom.Αλλά απενεργοποιώντας το auto refresh rate δουλεύει!

Reaction score
0

Σημαντικότατη αλλαγή (για έμενα τουλάχιστον),κατεβάζει επιτέλους από το thegt.net!!!!!

Reaction score
0
καλα το resume-bookmarks που βαλανε, χανονται αμα κανουμε power off απο το τηλεκοντρολ????
ειναι δυνατον???

Reaction score
0
καλα το resume-bookmarks που βαλανε, χανονται αμα κανουμε power off απο το τηλεκοντρολ????
ειναι δυνατον???
ειναι απαραδεκτο να λειτουργει ετσι. δλδ εγω που βλεπω το βραδυ ταινιες και θελω να τις συνεχισω την επομενη μερα, μηπως θα πρεπει να το αφηνω και ανοιχτο ολη τη νυχτα για να κρατηση το bookmark? ρε αυτοι μας δουλευουν μου φαινετε.!!!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: ΝΕΟ FIRMWARE ΓΙΑ ΤΟ EGREAT M31B

Σημαντικότατη αλλαγή (για έμενα τουλάχιστον),κατεβάζει επιτέλους από το thegt.net!!!!!
Σωστά, αλλά σε μένα συμβαίνει το εξής τρελό:

Όταν πιάνω ταχύτητες πάνω από 1,2 - 1,3 ΜΒ/sec, τότε το μηχάνημα κολλάει, (freeze σι λέω....!!!)
Από ότι έψαξα στο forum υποστήριξης του transmition, είναι γενικότερο πρόβλημα και έχει να κάνει με την αδυναμία της cpu να ανταποκριθεί σε μεγάλο αριθμό συνδέσεων σε σχέση πάντα με το πως διαχειρίζεται τις συνδέσεις αυτές το transmition....

Αυτό το πρόβλημα υπάρχει σε μεγαλύτερο βαθμό στις εκδόσεις 1.50 / 1.51.

Μετά από 15-30 λεπτά κατεβάσματος, κολλούσε το μηχάνημα και χρειαζόταν να του κάνω reset για να πάρει πάλι μπροστά.

Λύση;
Ή η αλλαγή στην έκδοση 1.42 ή ο περιορισμός του "κατεβάσματος" (download στα Ελληνικά...) στα 800 το πολύ, όπως και του μέγιστου αριθμού συνδέσεων στις 160.

Μετά από αυτά, το μηχανάκι κατεβάζει συνέχεια, αδιάκοπα, χωρίς κανένα πρόβλημα από το περασμένο Σάββατο, εδώ και 4 μέρες δλδ...

Reaction score
0
λόγω χαμηλών δυνατοτήτων της cpu υπάρχει το προβλημα με το κατέβασμα αρχείων.αυτό γίνεται είτε σε torrent είτε usenet.βασικα transmition 1,50 και κάτω δεν κατεβάζει τόσο γρήγορα και γιαυτό δεν υπάρχει προβλημα.εγο το έχω στα 1024 download χωρίς πρόβλημα.

Reaction score
0

Βοήθεια με εγκατάσταση ΝΜΤ: Έβαλα το νέο firmware 50-17-090125-15-EGR-403-000.bin, πήγε μια χαρά αλλα δεν φορτώνει τις εφαρμογές ΝΜΤ από το syb8634.nmt (32.197 kb με ημερομηνία 7/11/2008 12:35 από το M31Bnmt090125.rar ). Δοκίμασα πολλές φορές αλλά, αφού ξεκίναγε έβγαζε μήνυμα " λάθος κώδικας" ή κάτι τέτοιο. Έκανα και φόρματ το δίσκο σε ext3 (μια από τις 2 επιλογές που βγάζει), πάλι έβγαλε το ίδιος μήνυμα. Έκανα και "επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων" αλλά τίποτε.

Καμμιά ιδέα για το τι πρέπει να κάνω;

Reaction score
1

Η ημερομηνία με βάζει σε σκέψεις ότι δεν έχεις τη σωστή έκδοση.
Προτείνω να το κατεβάσεις εκ νέου απευθείας από τον ιστότοπο της Egreat http://www.egreatworld.com/en/support.asp

Reaction score
1

λόγω χαμηλών δυνατοτήτων της cpu υπάρχει το προβλημα με το κατέβασμα αρχείων.αυτό γίνεται είτε σε torrent είτε usenet.βασικα transmition 1,50 και κάτω δεν κατεβάζει τόσο γρήγορα και γιαυτό δεν υπάρχει προβλημα.εγο το έχω στα 1024 download χωρίς πρόβλημα.
Που έχει τις επιλογές για ρύθμιση της ταχύτητας κατεβάσματος-ανεβάσματος γιατί δεν τις βρίσκω πουθενά (αναφέρομαι στην έκδοση 1.50)

Reaction score
13
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΝΕΟ FIRMWARE ΓΙΑ ΤΟ EGREAT M31B

Σωστά, αλλά σε μένα συμβαίνει το εξής τρελό:

Όταν πιάνω ταχύτητες πάνω από 1,2 - 1,3 ΜΒ/sec, τότε το μηχάνημα κολλάει, (freeze σι λέω....!!!)
Από ότι έψαξα στο forum υποστήριξης του transmition, είναι γενικότερο πρόβλημα και έχει να κάνει με την αδυναμία της cpu να ανταποκριθεί σε μεγάλο αριθμό συνδέσεων σε σχέση πάντα με το πως διαχειρίζεται τις συνδέσεις αυτές το transmition....

Αυτό το πρόβλημα υπάρχει σε μεγαλύτερο βαθμό στις εκδόσεις 1.50 / 1.51.

Μετά από 15-30 λεπτά κατεβάσματος, κολλούσε το μηχάνημα και χρειαζόταν να του κάνω reset για να πάρει πάλι μπροστά.

Λύση;
Ή η αλλαγή στην έκδοση 1.42 ή ο περιορισμός του "κατεβάσματος" (download στα Ελληνικά...) στα 800 το πολύ, όπως και του μέγιστου αριθμού συνδέσεων στις 160.

Μετά από αυτά, το μηχανάκι κατεβάζει συνέχεια, αδιάκοπα, χωρίς κανένα πρόβλημα από το περασμένο Σάββατο, εδώ και 4 μέρες δλδ...
Στο icybox με τον παλιο torrent client ακόμη και στα 1400 ΚΒ/s που έχω φτάσει δεν έχει κρεμάσει. Αλλά μου το έχει κάνει αν ταυτόχρονα βλέπω και ταινία εκείνη την στιγμή και κατεβάζω με μεγάλη ταχύτητα.

Reaction score
0
Ρε παιδιά, όταν πάω να κάνω την εγκατάσταση, μου βγάζει: CRC σφάλμα, παρακαλώ επανεκίνηστε την συσκευή. Το αρχείο το έχω μόνο του στο USB (χωρίς φακέλους κλπ). Ξέρει κανείς τι γίνεται;

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Ρε παιδιά, όταν πάω να κάνω την εγκατάσταση, μου βγάζει: CRC σφάλμα, παρακαλώ επανεκίνηστε την συσκευή. Το αρχείο το έχω μόνο του στο USB (χωρίς φακέλους κλπ). Ξέρει κανείς τι γίνεται;
Προσεξε το νεο firmware να ειναι το πληρες με ΝΜΤ. Καπως ετσι την πατησα κι εγω (δεν εβρισκε αρχεια ΝΜΤ!) και μετα μου΄κοψε και ξαναπερασα τα ΝΜΤ:138:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: ΝΕΟ FIRMWARE ΓΙΑ ΤΟ EGREAT M31B

Προσεξε το νεο firmware να ειναι το πληρες με ΝΜΤ. Καπως ετσι την πατησα κι εγω (δεν εβρισκε αρχεια ΝΜΤ!) και μετα μου΄κοψε και ξαναπερασα τα ΝΜΤ:138:
Δοκίμασα και από το site της egreat αλλά και τα αρχεία που ανέβασε κάποιος φίλος στο rapidshare. Δεν κάνει εγκατάσταση τίποτα. Φτάνει στο σημείο που αναφέρω και εκεί σταματάει...

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: ΝΕΟ FIRMWARE ΓΙΑ ΤΟ EGREAT M31B

Δοκίμασα και από το site της egreat αλλά και τα αρχεία που ανέβασε κάποιος φίλος στο rapidshare. Δεν κάνει εγκατάσταση τίποτα. Φτάνει στο σημείο που αναφέρω και εκεί σταματάει...
Ποια έκδοση έχεις εγκατεστημένη τώρα;Αν έχεις αυτή που φορούσε από τη μάνα του(την 812),πιθανώς να χρειάζεται πρώτα αναβάθμιση στην 818 (που περιέχει το cd) και μετά να προχωρήσεις σε νεώτερες εκδόσεις.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.006
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos