ΝΜ Purifiers και high Fidelity

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.434
Re: ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ IOYΛΙΟΣ 2009

Ναι αλλά δεν είπαμε το καλύτερο...
Με δικά μου λόγια γιατί δεν έχω το περιοδικό μπροστά μου ο δοκιμαστής λέει:

οι διαφορές με τα ΝΜ δεν φαίνονται αμέσως αλλά αφού περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα.

Λογικό μου ακούγεται γιατί η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία δεν είναι και πολύ βολική και εύκολη.
Της λέει λοιπόν το Purifier:
Ξουτ, πάρε δρόμο από εδώ... Αλλά εκείνη που.
Μπάστακας η ακτινοβολία.

Μέχρι να τα πάρει κρανίο το Purifier και να τσαμπουκαλευτεί για να τη διώξει θέλει το χρόνο του.:140::140::140:

Reaction score
10

Ναι αλλά δεν είπαμε το καλύτερο...
Με δικά μου λόγια γιατί δεν έχω το περιοδικό μπροστά μου ο δοκιμαστής λέει:

οι διαφορές με τα ΝΜ δεν φαίνονται αμέσως αλλά αφού περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα.

Λογικό μου ακούγεται γιατί η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία δεν είναι και πολύ βολική και εύκολη.
Της λέει λοιπόν το Purifier:
Ξουτ, πάρε δρόμο από εδώ... Αλλά εκείνη που.
Μπάστακας η ακτινοβολία.

Μέχρι να τα πάρει κρανίο το Purifier και να τσαμπουκαλευτεί για να τη διώξει θέλει το χρόνο του.:140::140::140:
Oι διαφορές είναι άμεσα ακουστές, απλά το σύστημα βελτιώνεται συνεχώς για ένα "εύλογο" χρονικό διάστημα.

Reaction score
19

Oι διαφορές είναι άμεσα ακουστές, απλά το σύστημα βελτιώνεται συνεχώς για ένα "εύλογο" χρονικό διάστημα.
Θέλουν κι αυτά στρώσιμό ε? :138:

D

deleted user 10898

Guest

o σκοπος της παραθεσης του κειμενου απο εμενα ηταν οι απαραδεκτη παρατηρηση του γραφωντα οτι δεν απτονται νομων της φυσικης. λεει και αλλα χειροτερα μεσα. για χροιες και υποκειμενικες ακουστικες εκτιμησεις μην αρχισουμε παλι. γραφτε ριβιου....

Reaction score
150

Θα ήθελα πολύ να ήμουν 500 χρόνια πίσω Βασιλιάς και να ερχόντουσταν στην αυλή μου όλοι αυτοί η σαλτιμπάγκοι με αυτά τα προϊόντα.

-Να μου δείχνει τα purifiers και να του λέω έλα εδώ!@ Σκύψε! - Μπααααααααααμ! Κλωτσιά. Γύρνα το κεφάλι! Τσααααααφφφφ χαστούκα ανάποδη. Να του τις τρεσάρω και να μην προλαβαίνει να βρει το βορά.

Και μετά να δεχομουν τους δημοσιογράφους για δεύτερο γύρο.

Ουφ τα κατάφερα...κάποιος έπρεπε να του τις βρέξει έστω και 500 χρονια πριν.

G60

Reaction score
0
Απάντηση: Re: ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ IOYΛΙΟΣ 2009

"Τα NM sonic purifiers βασιζουν τον λογο της υπαρξης τους στον ελεγχο αλλα και στον περιορισμο αυτων των ενδογενων αλλα και εξωγενων ηλεκτρομαγνητικων ακτινοβολιων και πεδιων, και φυσικα δεν προκειται για θεματα που απτονται νομων της φυσικης".
Ο κατασκευαστής κάνει τη δουλειά του και μαγκιά του.
Αυτη η κ@λοφυλάδα πόσο ποιό χαμηλά θα πέσει?

G60

Reaction score
0

Θα ήθελα πολύ να ήμουν 500 χρόνια πίσω Βασιλιάς και να ερχόντουσταν στην αυλή μου όλοι αυτοί η σαλτιμπάγκοι με αυτά τα προϊόντα.

-Να μου δείχνει τα purifiers και να του λέω έλα εδώ!@ Σκύψε! - Μπααααααααααμ! Κλωτσιά. Γύρνα το κεφάλι! Τσααααααφφφφ χαστούκα ανάποδη. Να του τις τρεσάρω και να μην προλαβαίνει να βρει το βορά.

Ρίξε και μερικές ανάστροφες από μένα:615:

Reaction score
6

Σκεψου να αρεσαν μετα απο δοκιμη στον Βασιλια τι θα γινοταν.

Πιθανον να γινοταν το αντιστροφο. Αλλά ....οι Βασιλιαδες, οι εχοντες εξουσια ή οσοι την παιρνουν με το ζορι πχ Δικτατορες , Χουντικοι βασανιστες παντα εχουν δικιο και κανεις δεν τα βαζει μαζι τους μεχρι καποτε να πεσουν. Και πολυ πριν απο 500 χρονια υπηρχαν τετοιοι αλλά και στην εποχη μας υπαρχουν.

Οταν καποτε ''πεσουν'' απο την απανθρωπη και την απολυτη εξουσια που ειχαν εις βαρος των συνανθρωπων τους και της ελευθεριας τους ,τοτε πεφτουν και φαπες ΦΑΑΑΠ και κλωτσιες και ολοι λενε ''δεν θελουμε να τους ξαναδουμε η να τους θυμηθουμε ποτε πια''.

D

deleted user 10898

Guest

στο διαταυτα....
συμφωνειτε και εσεις οτι δεν απτονται νομων της φυσικης?
Ευχαριστω
Νικος

Reaction score
6

Τοτε , πριν 500 χρονια ισως το εκανες απο κοντα. Τοτε γινονταν μαχες ανδρα προς ανδρα.... και νικουσε ο πιο δυνατος και ο πιο γενναιος .... ,ενω στην εποχη αυτη ολα γινονται δυστυχως ευκολα με το πληκτρολογιο...

G60

Reaction score
0

στο διαταυτα....
συμφωνειτε και εσεις οτι δεν απτονται νομων της φυσικης?
Ευχαριστω
Νικος
Υπάρχει έστω κι ένα πράμα,δεν ξέρω τι.....το ποιό μικροσκοπικό ή το ποιό απίθανο εν τέλη που να μην υπόκεινται στους νόμους της φυσικής?

Εκεί στηρίζεται το high end κατά βάση,και ως βιομηχανία αλλά κι ως ορισμός,στους νόμους της μαύρης μαγείας.

D

deleted user 10898

Guest

δεν βοηθας τη συζητηση....

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ IOYΛΙΟΣ 2009

Υπάρχει έστω κι ένα πράμα,δεν ξέρω τι.....το ποιό μικροσκοπικό ή το ποιό απίθανο εν τέλη που να μην υπόκεινται στους νόμους της φυσικής?

Εκεί στηρίζεται το high end κατά βάση,και ως βιομηχανία αλλά κι ως ορισμός,στους νόμους της μαύρης μαγείας.
ας μας απαντησει ο κ Μενδρινος...

Reaction score
6

Δεν εχω παρει το περιοδικο ακομα για να διαβασω το αρθρο. Ισως το εγραψε ετσι υπονοωντας οτι η λειτουργια τους απτεται των νομων της συγχρονης Κβαντικης Φυσικης.

D

deleted user 10898

Guest

ευχαριστω για την απαντηση.
θα ειχε ενδιαφερον να σχολιασετε οταν διαβασετε το αρθρο.

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ IOYΛΙΟΣ 2009

ας μας απαντησει ο κ Μενδρινος...
Η εξηγηση λειτουργιας των ΝΜ SONIC PURIFIERS

Τα ελευθερα ηλεκτρονια του αγωγου (purifier) απορροφουν τα φωτόνια του μαγνητικού πεδίου που δημιουργειται απο μεγάλης εντασης ρευμα, αλλά και απο ΗΜΑ που ειναι γυρω μας.
Η απορρόφηση δημιουργει διεγερση των ηλεκτρονιων (αρα εχουμε την πρωτη μετατροπη ενέργειας σε κινητική των ηλεκτρονίων).

Η κινηση των ηλεκτρονιων δημιουργει δυο πραγματα:
1. κρουσεις με τους πυρηνες του πλεγματος του αγωγού (θερμοτητα)
2. ρευμα μεσα στον αγωγό το οποιο δημιουργει με
τη σειρά του μαγνητικό πεδίο το οποίο φαινεται σαν ανακλαση
ακτινοβολίας απο το υλικό.

Αρα συνολικά εχουμε τρεις μετατροπές ενεργειας
1. κινητική
2. θερμική
3. εκπομπή ακτινοβολίας (που φαινεται σαν ανακλαση)

Φιλικα

ΝΜ

D

deleted user 10898

Guest

α ψ ο γ α
για να δω τωρα τους πυρηνικους φυσικους (με την καλη εννοια) του σαιτ...

Reaction score
28

α ψ ο γ α
την διαφημιση για το v-dac της musical fidelity την ειδατε ? τι εχετε να πειτε επ'αυτου?

D

deleted user 10898

Guest

την διαφημιση για το v-dac της musical fidelity την ειδατε ? τι εχετε να πειτε επ'αυτου?
r u talking to me?
την ειδα και αυτη, μια χαρα μου φαινετε...

Reaction score
6

α ψ ο γ α
Σας ευχαριστώ για την καλη σας διαθεση και το σχολιο σας.

Επρεπε μαλλον να δωσω αυτες τις πληροφοριες παλαιοτερα ωστε να αποφευγαμε (μαλλον..) τα διαφορα οχι ευχαριστα σχολια,τις αμφισβητησεις, τις κοντρες και τα διαφορα πικρα λογια που με αποκαρδιωσαν τοτε.

Επανεφερα μολις το νημα ΝΜ Sonic Purifiers γραφοντας και τις επιστημονικες εξηγησεις που δεν ειχα αναφερει παλαιοτερα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67