Νάτη και η πρώτη Sony 3D στην αγορά...

Reaction score
0
Η πρώτη Sony 3D στην αγορά... ταρατατζούμ!

Είναι η 40άρα HX800...

"Συνελήφθη" με τη συσκευασία να περιλαμβάνει δέκτη και ένα ζευγαράκι 3D γυαλιά...

Είναι με τον 'καλό' Dynamic Direct LED και το Deep Black panel..

Ακόμη δεν ενεργοποιήθηκε θα σας πω μόλις δω τι παίζει...:139:

Το bundle μαζί με 4 3D παιχνίδια για PS3 θα είναι κάπου στο 1800άρι νομίζω...

Ακολουθούν φωτό
Ελπίζω...:139:

Η tv

Τα γυαλιά...

Και ο πομπός...

PS Από τις φωτό δεν την είχα και πολύ... ψηλά βαθμολογία σχεδίασης αυτή τη σειρά, αλλά τελικά είναι ποοολύ κομψούλα...

Reaction score
0
Απάντηση: Νάτη και η πρώτη Sony 3D στην αγορά...

Μερικές φωτό με τα γυαλάκια και δορυφορικό 3D πρόγραμμα...
από Hellasat...

Πρώτη -10 λεπτά... -ιδέα: χωρίς crosstalk...

Πάντως πιάνουν από μακριά:111:

Μια...

Δύο...

Τρείς...

PS Με εξέπληξαν κ οι 3D διαφημίσεις!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.434
Tην αγόρασες;
Αν ναι καλοθέατη βρε θηρίο!
Αναμένουμε εκτενέστερο ρεπορτάζ!

Reaction score
0

Αλίμονο,... :120: δεν είναι στο δικό μου σπίτι...

Όχι εγώ,... φίλος και θα σας μεταφέρω όσα περισσότερα...:137:

Reaction score
0

αργεις ομως και μου τρεχουν τα σαλια.. :119:

Reaction score
0

Λοιπόν... να πούμε λίγα ακόμη....

Αρχικά να πω πως έχει πραγματικά ΠΑΡΑ πολύ καλό panel. Μπορώ να πω τέλειο μαύρο και χρώματα που ούτε πολύ videogame-τονισμένα αλά Samsung είναι ούτε ξεπλυμένα.

Επίσης η σχεδιάση της αν και δεν είναι το φετινό Monolith... συνολάκι που είδαμε στις NX -νομίζω...- είναι λιτή.

Τώρα στο 3D κατέβηκαν τα 4 δωρεάν παιχνίδια και έπεσε πολύ Motorstorm αλλά και Wipeout: πολύ σωστή εικόνα, δεν ζαλίστηκα/κουράστηκα και το ίδιο και δύο-τρεις τρελοί που έπιασαν το χειριστήριο του PS3. Καλή δουλεία έστω και αν... άργησαν οι γιαπωνεζούληδες...

Σε εικόνα ένα demo δισκάκι της Sony είχε ενυδρείο, λίγο Μουντιάλ και διάφορα άλλα. Ωραία η μπάλα σε 3D αν και μας εντυπωσιάσε πιο πολύ το παιχνίδι...

Για τη συνέχεια αναμείνατε στο... laptόπι σας...:138:

Reaction score
0

η 900αρα δεν ειναι η HX :119:

Reaction score
188

ειδα μια sony 3d σε ενα sony center και μαλιστα με παροτρυνε ο πωλητης να την δοκιμασω χωρις να του πω εγω τιποτα.φορεσα τα γυλια ειδα ενα demo to οποιο ηταν μετατροπη 2d-3d και εντυπωσιαστικα παρα πολυ απο τα γυαλια.δεν ειχαν καθολου flickering!καμια σχεση με την samsung οπου το flickering των γυαλιων ηταν τρομερα εντονο.

Reaction score
0

900άρες υπάρχουν δύο, οι HX900 που θα έρχεται νομίζω 46 κ 52 ίντσες -έτσι μου είπαν που ρώτηξα...- και η LX900 που θα πάει 52 και 60...

Τεχνικά η HX900 είναι πιο... χάϊ με Local Dimming αβανταδόρικο, αλλά με τον δέκτη εξωτερικό, η LX σειρά είναι πιο... design και έχει πιο φτωχό Local dimming -λιγότερες περιοχές- και ενσωματωμένα τα 3Dικά...

Αυτά!

Τώρα για την HX800 απλά είναι ΠΟΛΥ καλή η εικόνα της κ λόγω του Deep Black Panel γενικά μπορώ να πω -μάλλον η καλύτερη 40άρα που έχω δει,

... ενώ μετά από αρκετές ώρες πτήσης Wipe Out 3D μπορώ να πω πως δεν κουράζει...:111:

Να δούμε τι θα κάνουμε με 3D τίτλους BD τώρα...:141:

Reaction score
0

Ειδα και εγω την HX800 σημερα,

Εξωτερικα,δεν μου αρεσε καθολου.. σαν μισοτελειωμενη κατασκευη ηταν.. Καμια σχεση με την HX900. Επισης επαιζε ενα 3D βιντεο απο το μουντιαλ.. μου φανηκε οτι η εικονα της ηταν πολυ στατικη σαν να κολλουσε που και που.

1. εφταιγε η τιβι?
2. εφταιγαν τα γυαλια που ισως δεν ειχαν πολυ μπαταρια?
3. εφταιγε που δεν ημουν σε απολυτη ευθεια?
4. εφταιγε ο οτε?

δεν ξερω. Ο πωλητης παντως (που ηταν απεσταλμενος της Sony), μου ειπε οτι φταει που το σημα ηταν απο DVD και οχι Blu Ray.

Επισης, καποια δευτερολεπτα που δεν..κολλουσε μου φανηκε πιο αληθινο το 3D της απο αυτο της VT20..! συγκεκριμενα:

VT20: βαθυτερο 3D - ομως, εβλεπα τον ανθρωπο και γενικοτερα τα ειδωλα σαν να μην ειχαν παχος σαν να ηταν χαρτινα)
HX800: λιγοτερο βαθος στο 3D - ομως εβλεπα τον ανθρωπο και γενικοτερα τα ειδωλα με παχος οπως στην πραγματικοτητα)

υ.γ. Εχω αρχισει και πιστευω πως η ΗΧ900 θα τσακισει κ...ς!

για να δουμε.

Reaction score
0

Επειδή διαβάζοντας και τα reviews και έχοντας δει την -σε 2D, ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ εικόνα που έχει είμαι ένα βήμα πριν την HX800 ήθελα να ρωτήσω και για τα ιντερνετικά...

Αυτή -όπως και άλλες- η tv έχει youtube και είναι full HD.. Σωστά;

Δηλαδή ΔΕΝ θα βλέπεις βίντεο youtube τέτοια;

http://gadgetfreak.gr/?p=4700

Έχει την απαραίτητη υπολογιστική ισχύ;:139:

οεο;

SOL

Reaction score
0
Τελικα η HX800 με τη HX900χρησιμοποιουν το ιδιο συστημα οπισθιου φωτισμου?Στο site της sony λεει οτι η μια εχει Dynamic Edge LED και η αλλη Intelligent Dynamic LED.Ολοι λενε ομως οτι θα εχουν μαλλον το ιδιο.....Ποσες ζωνες ελενχου εχεουν τελικα?
Απο το review της HX800 στο fullhd.gr λυθηκε η απορια οτι το πανελ ειναι UV2A αλλα οχι και αμα ειναι 10bit.....
τελικα οι διαφορες αναμεσα στις HX800 και HX900 ειναι μονο τα 200 hz και 400Hz ?

Ειχα 46αρα στα 3 μετρα.τωρα μεγαλωσε η αποσταση στα 3,8 m οποτε 52αρα ε?
60 ειναι too much.....πιο πολυ οικονομικα οχι απο θεμα διαστασεων!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.115
Members
38.535