Νέα Κατηγορία αφιερωμένη στα Games!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Από σήμερα λειτουργεί μια νέα κατηγορία στο avsite.gr αφιερωμένη στα Games!

Συντονιστής αναλαμβάνει ο DIMITRIS K.

Νομίζω ότι η κατηγορία θα πάει πολύ καλά μιας και αφορά "χομπύστες κάθε ηλικίας"! Ήδη σε διάφορες άλλες κατηγορίες του avsite έχουμε συζητήσει αρκετές φορές για games και νομίζω όλοι θα αγκαλιάσουμε με ενθουσιασμό την νέα αυτή κατηγορία!

Δημήτρη καλή επιτυχία

Χρήστος Ακρατόπουλος
Γενικός Διαχειριστής

Reaction score
49
Επιτέλους!!! :D :D :D

Μία καλή κατηγορία & απαραίτητη!!
Ιδιαίτερα με την έλευση του HD PS3 θα έχουμε πάρα πολλά να πούμε και να γράψουμε/διαβάσουμε!!!

Δημήτρη καλή δύναμη!!
Ό,τι χρειαστείς είμαστε εδώ!! :D :D :D

V

VIDEOMIX

Guest
Μπράβο. Πολύ καλή κίνηση. Προτείνω μάλιστα, να μεταφερθούν τα θέματα που έχουμε φτιάξει για games, εκεί.:)

Reaction score
62
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ και πιστεύω ότι όλοι μαζί θα συνεισφέρουμε ωστε αυτή η κατηγορία να είναι πετυχημένη,επίκαιρη, διασκεδαστική και ενημερωτική πάνω στα βινταιοπαιχνίδια και τα συναφή τους. Τώρα εξάλλου με την έλευση των νέων παιχνιδομηχανών, το πράγμα θα έχει πιό πολυ ενδιαφέρον. Ελπίζω στην αρχή να μου συγχωρέσετε κάποια λάθη που ενδεχομένως να κάνω λόγω απειρίας, αλλά τα πράγματα είμαι σίγουρος ότι θα πάνε πολύ καλά. Θα ήθελα από εσάς προτάσεις και σχόλια ώστε να κάνουμε αυτή την κατηγορία την καλλύτερη!! :wink:

V

VIDEOMIX

Guest
Σε μια τέτοια κατηγορία όπως το παιχνίδι, καλό θα ήταν να ξεκινήσουμε με τις ρίζες του.
Παρακαλώ λοιπόν τους υπεύθυνους, για μεταφορά του thread εδώ. 8)

Reaction score
7
Εχει μπει δυναμικα ο DIMITRIS K......

Τι να κανω εγω ομως που δε με ικανοποιει τον τελευταιο καιρο καποιο παιχνιδι; Αρχιζω να παιζω και μετα το βαριεμαι (γι αυτο και δεν το αγοραζω, γιατι τσαμπα θα παει).....

Reaction score
62
Εχει μπει δυναμικα ο DIMITRIS K......

Τι να κανω εγω ομως που δε με ικανοποιει τον τελευταιο καιρο καποιο παιχνιδι; Αρχιζω να παιζω και μετα το βαριεμαι (γι αυτο και δεν το αγοραζω, γιατι τσαμπα θα παει).....
Για σένα δουλεύω να αρχίζεις να ξαναπαίζεις :lol: :lol: Πάντως κι εγώ έτσι ήμουν αλλά το Xbox360 το έχω τσακίσει. (Το Κameo είναι φοβερό). Πάντως για τις δύσκολες ώρες έχω φυλάξει την Αmiga μου και του δίνω και καταλαβαίνει! Θα μου πείς υπάρχουν και οι emulator. Αλλά άλλη φάση στο αυθεντικό!! :wink:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.010
Members
38.524
Νεότερο μέλος
seos