Νέα Τηλεόραση 46"-47"

Reaction score
2
Καλημέρα

έχω την Samsung UE40B6000 εδώ και κάτι μήνες (περίπου 5) και θέλω να την αλλάξω για κάτι μεγαλύτερο. Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο μοντέλο μέχρι 47" και από λεφτά περίπου στα 1500 θέλω να κινηθώ. Η χρήση θα είναι (με σειρά προτεραιότητας): ταινίες (με ένα HTPC), κανάλια, παιχνίδια (με PS3 & Wii).

Εγώ έχω κοιτάξει τις:
- Sony KDL-46HX700
- PHILIPS 46PFL9704H (εδώ ξεφεύγουμε στα λεφτά αλλά είναι μέσα στις δυνατότητές μου αν είναι με διαφορά η καλύτερη)
- Panasonic TX-P46G15

Αν έχετε να προτείνετε κάποια άλλη ή μία από αυτές θα με βοηθούσε πάρα πολύ.

Ευχαριστώ πολύ!

Reaction score
0
Απάντηση: Νέα Τηλεόραση 46"-47"

Δεν ξέρω αν θα μπορείς να δεις κάπου και την νέα LG 47LE8500. Από τεχνικά χαρακτηριστικά σούπερ!

Reaction score
2

Panasonic TX-P46G20E δαγκωτή με 1280€ :126:
Αυτή είναι το πιο καινούργιο μοντέλο από την G15; Είναι πιο καλή ή απλά πιο καινούργια;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Aντώνη πρίν καταλήξεις μερικές συμβουλες:
Οι πλασμα είναι εξαιρετικές τηλεοράσεις αλλά θέλουν προσοχή στο gaming.Χρειάζονται συχνά διαλείματα και όχι πάνω από μια-δυό ώρες συνεχής χρήση για να μην εμφανιστούν στατικές εικόνες.Εννοείτε πως θα έχει προηγηθεί στρώσιμο περίπου 200 ωρών.

Απ΄την άλλη πολλές lcd παρουσιάζουν χρονοκαθυστέρηση στις εντολές με αποτέλεσμα να είναι εκνευριστικές σε παιχνίδια τύπου FPS,RPG,FIGHTING(ειδικά στα online).Αυτό οφείλεται στο είδος των πάνελ που φοράνε.Για όποιον ενδιαφέρετε για περισσότερα,εδώ.

Οπότε πές μας τι περίπου χρήση θα είναι σε games και τι είδους μπάς και βρούμε κάτι βάση των αναγκών σου.

Όσον αφορά την Sony KDL-46HX700 ρίξε μια ματιά.

Sony NX700 is a very elegant TV and the new monolithic design is a fresh breath of air from Sony. The choice of materials is well-chosen. But what is the NX700 really?

When it comes to picture quality NX700 is basically a W5500 with Edge LED backlight (that has no effect on picture quality). I see no major improvements, so with NX700 we have decent SD quality and good HD quality. Black levels are good but not great and color reproduction is convincing.

We do experience some shadow detail issues and the front glass has a lot of reflections during daytime but also in the evening. On the other hand, I saw no clouding which is very good because the W5500 had some major problems with inhomogeneous light distribution.

The Internet Video feature is the best one so far and better than the ones found on the LG PK950 and Panasonic G20 TVs that we looked at recently. Also, the Widget support has improved a lot compared to the 2009 models and now inputs/outputs are facing to the side instead of towards the back.

All in all, Sony NX700 is a decent TV but does not compete with the best TVs out there. Picture quality is good but you also have to know that you’re paying some extra for the new design, and that you can probably get the same picture quality from one of Sony’s new EX model ranges.
Στα υπόψιν ότι ούτε για gaming την πολυπροτείνουν.

Reaction score
2

Όσον αφορά τα παιχνίδια, κυρίως sports (pro & nba live) και action (πχ. God Of War). Ενίοτε και κανά Buzz με την παρέα. Δεν ασχολούμαι με FPS, RPG κ.α. Επίσης, δεν παίζω και πολλές ώρες λόγω δουλειάς, συνήθως 2-3 ώρες.

Με τις στατικές εικόνες τι γίνεται ακριβώς; Αν τυχόν δημιουργηθούν υπάρχει τρόπος να διορθωθούν;

Να πω την αλήθεια, προς την Panasonic κλίνω γιατί θεωρώ ότι έχει την καλύτερη εικόνα, πράγμα που με ενδιαφέρει περισσότερο. Πάντως και η LG που προτείνατε αρκετά καλή φαίνεται. Νομίζω ότι μπερδεύτηκα τώρα!!!!!!!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Re: Απάντηση: Νέα Τηλεόραση 46"-47"

Με τις στατικές εικόνες τι γίνεται ακριβώς; Αν τυχόν δημιουργηθούν υπάρχει τρόπος να διορθωθούν;
Υπάρχει τρόπος,ο οποίος είναι παρόμοιος με το στρώσιμο,αν και όχι τόσο χρονοβόρος

Reaction score
2

Καλημέρα

επανέρχομαι στο θέμα γιατί ενώ είχα καταλήξει στην Panasonic TX-P46G20, λόγω υποχρεώσεων το καθυστέρησα και τώρα που πήγα να την παραγγείλω δεν υπάρχει πια. Μίλησα με την αντιπροσωπεία, καθώς και με 10 σχεδόν καταστήματα και από όλους πήρα την ίδια απάντηση: δεν υπάρχει και δεν θα ξαναέρθει:134::134::134:.

Η ερώτηση τώρα είναι: ποια τηλεόραση προτείνετε στις 46"; Οι απαιτήσεις είναι ίδιες με πριν με έμφαση στην ποιότητα εικόνας.

Ευχαριστώ πολύ

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Νέα Τηλεόραση 46"-47"

Καλημέρα

επανέρχομαι στο θέμα γιατί ενώ είχα καταλήξει στην Panasonic TX-P46G20, λόγω υποχρεώσεων το καθυστέρησα και τώρα που πήγα να την παραγγείλω δεν υπάρχει πια. Μίλησα με την αντιπροσωπεία, καθώς και με 10 σχεδόν καταστήματα και από όλους πήρα την ίδια απάντηση: δεν υπάρχει και δεν θα ξαναέρθει:134::134::134:.

Η ερώτηση τώρα είναι: ποια τηλεόραση προτείνετε στις 46"; Οι απαιτήσεις είναι ίδιες με πριν με έμφαση στην ποιότητα εικόνας.

Ευχαριστώ πολύ
η G20 δεν υπάρχει γιατί έρχεται ο αντικαταστάτης της, η GT20 με 3D. Αφού κοιτάς σε πλάσμα τότε την S20 ή V20

Reaction score
2

Ευχαριστώ για την απάντηση

Την S20 μου πρότεινε ο και ένας πωλητής, λέγοντάς μου μάλιστα ότι είναι ίδια τηλεόραση χωρίς τα έξτρα όπως σύνδεση δικτύου, USB, κτλ. Ψάχνοντας, όμως, λίγο είδα ότι έχουν διαφορές στο panel. Ισχύει αυτό ή όντως δεν έχουν διαφορές;

Η V20, από την άλλη βγαίνει μόνο σε 50" και πάνω οπότε δεν μας κάνει!

Reaction score
0
Η V20 όντως δε βγαίνει σε 47', το ξέχασα
Η S20 πέρα από το δίκτυο και το USB έχει και διαφορά στα φίλτρα για τις αντανακλάσεις. Έχει νομίζω μονό φίλτρο για να απορροφάει τις αντανακλάσεις σε σχέση με G20 που έχει δύο.
Άλλη διαφορά δε θυμάμαι.

Reaction score
2

Αυτό τι σημαίνει όσον αφορά την εικόνα; Θα έχουν μεγάλες διαφορές ή την προτείνεις την S20;

Reaction score
0
Πιστεύω ότι δεν έχουν διαφορές, μεγάλες τουλάχιστον, αλλά καλύτερα να την δεις από κοντά

Πάντως αν δε βιάζεσαι καλύτερα να περιμένεις τα νέα μοντέλα αλλά δεν ξέρω πότε θα εμφανιστούν

Reaction score
2

Δυστυχώς πρέπει να την πάρω μέχρι την επόμενη εβδομάδα και δεν μπορώ να περιμένω. Πρέπει να βρω μία τηλεόραση αντίστοιχη με την G20 σε 46" αλλά μάλλον το βλέπω δύσκολο! Καμμιά άλλη πρόταση;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Oι πλάσμα της Σαμσουνγκ.

Edit:Θες αποκλειστικά 46άρα ε;

Reaction score
2

Ναι, γιατί η 50άρα είναι μεγάλη και η 42άρα μικρή. Ήδη έχω 40άρα και την βρίσκω μικρή άρα και η 42άρα πάνω κάτω στα ίδια θα είναι.

Για τις Samsung έχεις κάποιο μοντέλο να προτείνεις;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.099
Members
38.531
Νεότερο μέλος
Σωτήρης Καλύμνιος