Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
όχι και για κανένα λόγο. ζητάει υπερβολικά λεφτά χωρίς να έχει το software να τα αποσβέσει.Παιδιά μιας που εσείς τσιμπήσατε το PS3, τελικά τα λεφτά του τα αξίζει ή να περιμένουμε το 2010 τα Χριστούγεννα μπας και κάνει 200 ευρώ για να το πάρουμε?
Αν δεν έχεις το Xbox 360 (γιατί πάρα πολλά παιχνίδια είναι ports αυτή τη στιγμή) και ενδιαφέρεσαι να το χρησιμοποιήσεις και σαν Blu-ray player τα αξίζει.Παιδιά μιας που εσείς τσιμπήσατε το PS3, τελικά τα λεφτά του τα αξίζει ή να περιμένουμε το 2010 τα Χριστούγεννα μπας και κάνει 200 ευρώ για να το πάρουμε?
Δηλαδή ή συμφωνούμε μαζί σου ή έχουμε πρόβλημα. Εξαιρετικά δημοκρατικό. Και ο Στάλιν θα το επικροτούσε! :crazy_1:Οσοι λένε πως δεν αξίζει είναι αντιsonyδες.
Δεν είπα κάτι τέτοιο...:happy_4:Δηλαδή ή συμφωνούμε μαζί σου ή έχουμε πρόβλημα. Εξαιρετικά δημοκρατικό. Και ο Στάλιν θα το επικροτούσε! :crazy_1:
Μου αρέσει που δίνεις περιθώριο τιμής: 500-500€! :happy_8:Μέτρια αγορά... Οχι καλή...
Καλή θα ήταν 2 controllers, BR controller 2 παιχνιδάκια kai HDMI καλώδιο στα 500-500€...
sorry... ain't worth it imo...
Παράδειγμα ο Regunus και ο Giorgio-n! Κάτοχοι και φανατικοί υποστηρικτές! :happy_5:πολυ καλη αγορα μην τους ακους, οποιος λεει οτι δεν ειναι καλη αγορα ειναι γιατι δεν το εχει. οταν το παρουν θα λενε πολυ καλη αγορα μπουχαχαχα:happy_8:
:happy_5:Μου αρέσει που δίνεις περιθώριο τιμής: 500-500€! :happy_8:
Και εγώ θεωρητικά μιλάω.... έχουμε σαν κοινή βάση πως όλοι μπορούν να καταλάβουν ότι αξίζουν τα 25 extra ευρώ για το ps3 .με την διαφορα οτι τα 500€ που ειπα με ολο αυτο τον εξοπλισμο ειναι μια θεωρητική τιμη που δεν ισχύει...