Νέα για την συναυλία των Rolling Stones!

Reaction score
53
Η πιο ενθουσιώδης και δυναμική rock ‘n’ roll παράσταση στον κόσμο" χαρακτηρίστηκε από τη DidiMusic, και όχι μόνο φυσικά, αυτή των Rolling Stones που θα έχουμε την ευκαιρία φέτος να δούμε και στη χώρα μας. Τις προηγούμενες μέρες είχαμε λάβει αρκετά e-mail με ανησυχίες για το αν θα παίξουν ή όχι στη χώρα μας, αλλά το μυστήριο λύθηκε σήμερα στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η εταιρία στους δημοσιογράφους, στο ξενοδοχείο "Μεγάλη Βρετανία". Οι Rolling Stones θα εμφανιστούν τελικά την Κυριακή 25 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Στάδιο (Ο.Α.Κ.Α.).

Σύμφωνα με τα όσα είπαν οι ιθύνοντες της Didi και οι καλεσμένοι τους, σ' αυτή την περιοδεία θα παίξουν αποκλειστικά και μόνο σε στάδια -ούτε σε αρένες, ούτε σε clubs, κι αυτό διαφοροποιεί την τρέχουσα περιοδεία τους.

Η προπώληση θα ξεκινήσει στις 7 Μαρτίου στις 10:30 από το Ticket House Αθήνας (Πανεπιστημίου 42, τηλ: 210 3608366) και Θεσσαλονίκης (Εθνικής Αμύνης 20, τηλ: 2310 253630 ενώ η ηλεκτρονική πώληση θα γίνεται μέσω της ticketpro.gr.
Οσο για τα εισιτήρια, η τιμή τους είναι τσουχτερή (αν και δε διαφέρουν αρκετά από τις ευρωπαϊκές, σύμφωνα με την Νανά Τράντου, managing director της εταιρίας). Σύμφωνα και με την υπέυθυνη marketing, Δήμητρα Ματζούκα, αναμένεται να εξαντληθούν και γι' αυτό όσοι επιθυμούν να έχουν καλή θέση θα πρέπει να σπεύσουν γρήγορα, αφού ισχύει το σύστημα first come best served.

Ας δούμε τις τιμές τους:
PL1 280,00 €
PL2 106,00 €
PL3 95,00 €
PL4 84,00 €
PITCH A 90,00 €
PITCH B 78,00 €

Αγορές με πιστωτική κάρτα (μέσω internet, call center ή στα Ticket House)
PL1 297,00 €
PL2 112,00 €
PL3 101,00 €
PL4 89,00 €
PITCH A 95,00 €
PITCH B 83,00 €

TIMETABLE
DOORS OPEN 17:00
SUPPORT ACT 19:30
THE ROLLING STONES 21:30!!!

Avopolis!!!

Reaction score
0
Όπου μας συμφέρει είμαστε Ευρωπαίοι...

Δυστυχώς για άλλη μια φορά ανεβάζουν τον πήχυ του συναυλιακού τιμοκαταλόγου...
Και δεν αναφέρομαι στα 280 ευρώ της VIP. Εκεί θα μαζευτεί ο καλός ο κόσμος που ήταν και στο Μεγαρο για τον Γούντυ Άλλεν και το κλαρινέτο του.... Αναφέρομαι στον κόσμο της Αρένας... ("Πόσο μπροστά είσαστε" topic).

Μετά το "ένα στα όρθια" των 60 ευρώ της Μαλακάσας για τους Depeche Mode στα 90 ευρώ για το "ένα στα όρθια" στο γρασίδι του ΟΑΚΑ...

Ήμουν έτοιμος και μάλιστα ζεστός για το 60άρι άντε 65άρι στην Αρένα... Αλλά αυτό που γίνεται είναι κατά την προσωπική μου άποψη τουλάχιστον κατάπτυστο...

Δηλαδή επειδή στο Παρίσι και το Λονδίνο το πληρώνουν τόσο το μαλλί, ξαφνικά γίναμε Ευρώπη και εμείς?

Μπορεί να θυμηθεί παρακαλώ κάποιος πόσο έκανε η Αρένα το 1998 στο ΟΑΚΑ στους Rolling Stones?

Reaction score
7
Νικο... συμφωνω και επαυξανω....
Ειναι και η αγαπημενη μου εταιρεια στη διοργανωση (DiDi music)....

αλλα... την προηγουμενη φορα δεν τους ειχα δει....

αλλα.... ειναι οι Stones

αλλα... ειναι η τελευταια τους...

(και ολα αυτα τα "αλλα" η DiDi music τα ξερει καλα...)

Reaction score
0
Είναι οι Stones μεν....

Άλλά... επειδή εγώ τους έχω ξαναδεί και η εμπειρία με κάνει να θέλω να τους ξαναδώ (και όχι να με αποτρέψει από αυτό).

Αλλά ... και την άλλη φορά τα ίδια λέγαμε ότι είναι η τελευταία τους.

Αλλά ... εγώ δεν έχω αγαπημένες εταιρείες (δεν έχω σχέση με τον χώρο) για να δικαιολογώ καταστάσεις και βλέπω τα πράγματα από τα μάτια του fan και όχι του λογιστή και του Γενικού διευθυντή της κάθε εταιρειούλας που μην αρχίσω και γράφω τις αμαρτίες της...

Αλλά... επειδή δεν γουστάρω να με φτύνουν και να περιμένουν να νομίζω ότι βρέχει...

Αλλά το εισιτήριο του 98 στην Αρένα (που μόλις βρήκα το απόκομμα) έκανε 12.000!!!!
36 ευρώ!!!
Και 7 χρόνια μετά κάνει 95!!!!
Σε χώρα με πληθωρισμό 3% !!!!
Τόσο πιά καλύτερο προϊόν έχουν οι Stones?

Την προηγούμενη χρονιά oi U2 την επιχορηγούμενοι μεν, έκαναν 4.000 δρχ με εφάμιλλο show (μην σας πω καλύτερο).

Δηλαδή αν η DIDI φέρει τους U2 φέτος τι θα ζητήσει για να έχουμε θέση με κάθισμα, να βάλουμε υποθήκη το σπίτι, για 2 ώρες συναυλία???

Ή αν ερχόντουσταν oi Stones να παίξουν σε κανένα μικρότερο χώρο, πόσο έπρεπε να κάνει το εισιτήριο?
Γιώργο, καταλαβαίνω την θέση σου μιας και είσαι στο χώρο αλλά ένα έχω να τους πω: ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ...

Μεγάλη εταιρεία δεν είναι αυτή που κάνει αρπαχτές αλλά αυτή που παέι να κάνει καλό όνομα... Τώρα αν τους αφήνουν οι υπόλοιποι να μονοπολούν, τότε κάτι πάει στραβά στο χωριουδάκι που ζούμε από άποψη ανταγωνιστικότητας, κανόνων αγοράς και άλλων ωραίων concepts που μαθαίναμε τόσα χρόνια στις σχολές...

Και θα αναρρωτιούνται μετά: Ρε σεις, τόσα χρόνια γιατί δεν το κάναμε αυτό να κονομήσουμε πιο γρήγορα?

Θα ήθελα να ακούσω και την άποψη άλλων μελών και μετά να στείλεις ένα ωραίο link στην κυρία Δήμητρα Ματζούκα (υπέυθυνη marketing) που θέλει και να τρέξουμε κιόλας, για να δει αντιδράσεις...

Αλλά ... όπως είπες και πριν μήπως το έκαναν κατά λάθος? Τα φράγκα να μπαίνουν στη τσέπη από τα πρόβατα και όλα καλά...

Reaction score
0
Και επειδή τα έχω πάρει χοντρά και δεν τρώμε κουτόχορτο, ρίξτε μια ματία τι βγάζει ένα γρήγορο ψάξιμο στο Internet:

Συναυλία στην Τσεχία, Παρασκευή 16/6/2006
Κόλλάει και ωραίο τριήμερο για ταξιδάκι ;)

Αρένα Β: 995 Czech Koruna

Τι σημαίνει αυτό?
995 Czech Koruna = 35.07251 Euro

Πληροφορίες εδώ:
http://www.ticketpro.cz/?@en/detail&id=23890-the-rolling-stones

Θέλετε και άλλο?

Πολωνία: Τιμές από 45 και 50 ευρώ

170 Polish Zloty = 45.26393 Euro
195 Polish Zloty = 51.92039 Euro

https://shop.ticketpro.pl/event_detail.asp?evnt=302

Για βρείτε τιμούλες για Κροατία και Σερβία να γελάσουμε (κλάψουμε) και άλλο...

Reaction score
7
Αλλά ... εγώ δεν έχω αγαπημένες εταιρείες (δεν έχω σχέση με τον χώρο) για να δικαιολογώ καταστάσεις και βλέπω τα πράγματα από τα μάτια του fan και όχι του λογιστή και του Γενικού διευθυντή της κάθε εταιρειούλας που μην αρχίσω και γράφω τις αμαρτίες της...
..................
Γιώργο, καταλαβαίνω την θέση σου μιας και είσαι στο χώρο αλλά ένα έχω να τους πω: ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ...
...........................
Μεγάλη εταιρεία δεν είναι αυτή που κάνει αρπαχτές αλλά αυτή που παέι να κάνει καλό όνομα... Τώρα αν τους αφήνουν οι υπόλοιποι να μονοπολούν, τότε κάτι πάει στραβά στο χωριουδάκι που ζούμε από άποψη ανταγωνιστικότητας, κανόνων αγοράς και άλλων ωραίων concepts που μαθαίναμε τόσα χρόνια στις σχολές...
............................
Και θα αναρρωτιούνται μετά: Ρε σεις, τόσα χρόνια γιατί δεν το κάναμε αυτό να κονομήσουμε πιο γρήγορα?
Θα ήθελα να ακούσω και την άποψη άλλων μελών και μετά να στείλεις ένα ωραίο link στην κυρία Δήμητρα Ματζούκα (υπέυθυνη marketing) που θέλει και να τρέξουμε κιόλας, για να δει αντιδράσεις...
Nick, το "αγαπημένη εταιρεία" που λεω ειναι εντελως ειρωνικο... Εντελως ομως...
Για δες...

Ας αρχισω εγω... :twisted:
Deep Purple στο ΟΑΚΑ πριν 3-4 χρονια.
DiDi music διοργανωτης.
Απαισιος ηχος λογω κλειστου μακροστενου χωρου με τζαμαρια σε ολο το αριστερο μερος και τοιχο στο δεξι.
Απιστευτα εντονη αντηχηση, στασιμα κυματα.
Οταν επαιζε στη Drums Hi-Hat το ακουγες μια φορα απο τα ηχεια μπροστα και μετα απο λιγο και απο πισω στην ιδια ενταση απο την αντανακλαση στον πισω τοιχο...
Να μην αναφερω την παντελη ελλειψη εξαερισμου του χωρου (η τζαμαρια εσταζε απο τους υδρατμους) και το γεγονος οτι στο τελος ολος αυτος ο κοσμος εβγαινε απο 2 πορτουλες, απο τις οποιες χωρουσε να περασει ενα ατομο μονο. Και οταν εβγαινε εξω υπηρχε ενα απολυτο σκοταδι, ουτε ενα φως να βλεπεις που πατας...
Απο τις (οχι λιγες) αθλιες διογανωσεις της DiDi Music
Θεωρω την τιμη εξωφρενικα υψηλη (οχι λογω συγκροτηματος) επειδη δεν θα ξαναερθουν (για να πουμε και του στραβου το δικιο) θελει η DiDiMusic να βγαλει τα λεφτα του καλοκαιριου? Επειδη θα τρεξουν ολοι οι φαν και θα πανε (παμε)?
Εχω ασχημες εμπειριες απο τη συγκεκριμενη εταιρια παραγωγης... ειναι επιεικως απαραδεκτη, αλλα μαλλον θα τα πουμε εκει...
Τη γνωμη μου για τη DiDi music και τους διευθυνταδες της την εχω αναφερει σε παλιοτερα post.
Ειναι αλλωστε γνωστη η οικονομικη (ειδικα για τα παλια group που ερχονται πρωτη φορα ή γι αυτα που μαλλον δε θα μας κανουν την τιμη ξανα) και η διοργανωτικη τακτικη της τα τελευταια χρονια.... οπως επισης και η αντιμετωπιση των πελατων της...
(εκτος απο τους τοκους που αναφερει ο Θεμης, και ειναι λογικη σκεψη)...
Η DiDi εχει κανει καποια προταση στους DM, οι οποιοι ΔΕΝ την εχουν αποδεχτει ακομα απολυτα, αλλα εχουν αναφερει πορα φραγκα ζητανε. Αν ΔΕΝ ειναι σιγουρη οτι θα μαζεψει κοσμο η DiDi δε μπορει να τους πει ΟΚ για τα λεφτα.
Οποτε η DiDi, προπωλει τα εισητηρια μια εγκυμοσυνη πριν, να δει πως θα παει το θεμα, αν θα μαζεψει κοσμο, αν θα βγαλει τα εξοδα της και αν θα κανει τελικη προσφορα στους DM, για να τους δωσει αυτα που ζητανε.
Και οποιος θελει ας το διαψευσει.
Οσο για το αν ειναι "νομος" τα 40€ το λιγοτερο.... rules are made to be broken.
60€ ειναι παραπανω απο 2 μεροκαματα του μεσου υπαλληλου.
H DiDi βρηκε το παραμυθι με την καραμελα της Μαλακα-σας και την εχει δει γουντστοκ. Επιστροφη στη φυση... Μεχρι να πας στη Μαλακασα... να παρκαρεις στου διαολου τη μανα, να κανεις 2 χλμ βαδην, στο τελειωμα να γινει της θυρας 7 στην εξοδο, που αν δεν εχεις φακο να βλεπεις που πατας θα φας τα μουτρα σου....
Και το θεμα ειναι οτι στην εξοδο απουσιαζουν ολοι οι DiDiδες σεκιουριταδες που στην εισοδο το παιζουν μαγκες και σου κανουν τη ζωη δυσκολη, και σου κανουν και κουμαντο στο πως θα μπεις και αλλες τετοιες Μαλακασες...
Duran Duran
@ Terravibe, Μαλακάσα Ημερομηνία: 23/06/2005

ΟΙ SUPER STARS DURAN DURAN
Στις 23 IOYNIOY
Στο TERRA VIBE Mαλακάσα Αττικής
Μετά από την ( σε χρόνο ρεκόρ ) εξάντληση των εισιτηρίων της συναυλίας τους στο θέατρο του Λυκαβηττού και κάτω από την πίεση των ιδιαίτερα πολυάριθμων φίλων των Duran Duran , η DI DI MUSIC - BIG STAR PROMOTION ήρθε σε συμφωνία μαζί τους για την οριστική (πλέον) μεταφορά του απόλυτου live του καλοκαιριού, στον χώρο που κρίθηκε ως ο καταλληλότερος για να φιλοξενήσει το πολυπληθές κοινό τους - μα και την απαιτητική τους παραγωγή.
Ο χώρος αυτός δεν είναι άλλος από το Terra Vibe , 37ο km Αθηνών _ Λαμίας στην Μαλακάσα Αττικής που φέτος φιλοξενεί όλα τα μεγάλα συναυλιακά γεγονότα
(Iron Maiden, Rockwave Festival με Black Sabbath και Μοby κλπ )
H προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται από τα Ticket House ενώ οι κάτοχοι των εισιτηρίων του Λυκαβηττού μπορούν να είναι σίγουροι ότι τα εισιτήρια τους ισχύουν κανονικά για την είσοδο τους στο Terra Vibe.
Για την μεταφορά του κοινού, εκτός από τα ιδιωτικά μέσα και τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα ναυλωθούν ειδικά ιδιωτικά λεοφωρεία
( πώληση εισιτηρίων από το πρακτορείο Sunways,Ξενοφώντος 15Α Σύνταγμα τηλ 210 3234513)
Αλλο ενα ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ της απαραδεκτης για αλλη μια φορα DIDI Music στο θεμα της διοργανωσης....
1. Με εμενα δεν ηρθε κανενας σε συμφωνια...
2. 20 μερες πριν αλλαζουν τον τοπο διεξαγωγης!
3. .... θα ναυλωθούν ειδικά ιδιωτικά λεοφωρεία Δεν αναφερει πουθενα ομως οτι τα εισητηρια θα τα πληρωσουμε εμεις 6Ε. Γιατι να υποχρεωθω σε ενα ακομα κοστος στο ηδη ακριβο εισητηριο?
4. ΔΕΝ επιστρεφουν τα χρηματα σε καποιον που δεν επιθυμει να παει 30+ χιλιομετρα μακρυα απο τον αρχικο χωρο. Δηλαδη αν αποφασιζαν να το κανουν στο γηπεδο της Πατρας θα επρεπε να παω στην Πατρα και να πληρωσω και τον πηγαιμο?
5. 20 μερες πριν καταλαβαινουν οτι ο παλιος, αρχικος χωρος (Λυκαβητος) δεν ειναι ο καταλληλότερος για να φιλοξενήσει το πολυπληθές κοινό τους - μα και την απαιτητική τους παραγωγή. Τωρα μυριστηκαν το μεγεθος της παραγωγης?
Βρε ουστ... που λεει και ο Δημητροπουλος.
ΟΧΙ κυριε Γενικε Διευθυντη Νίκο Λώρη δε θα παρακολουθησω πια αλλη συναυλια απο τις φετεινες παραγωγες σας (και απο τις επομενες), και θα ηταν και πολλες....
Δε γουσταρω το νταβατζιλικι της εταιριας, ουτε να πληρωνω τα παπατζιλικια και τα γαμησιατικα σας... για να βγαλετε παραπανω φραγκα...

Δυστυχως Νικο δεν ειμαστε δυναμικοι καταναλωτες...
Μακαρι να ειμασταν και να μην πηγαινε κανενας να παρει εισητηρια...
Μετα ή θα εριχνε τις τιμες (αναγκαστικα) ή θα ακυρωνε τη συναυλια (καλυτερα)...
Φυσικα ομως και δε θα ακυρωνε τη συναυλια, επειδη εχει ενα ονομα....

Επισης, την τιμη του εισητηριου την κανονιζει ο διοργανωτης. Το καθε συγκροτημα λεει "για να ερθω, θελω τοσα"....

Και αν τους βολευε ο χωρος (και αν ηθελαν οι Stones να τραγουδησουν σε χωραφι) θα το εκαναν στη ΜΑΛΑΚΑσα... Πιο φτηνα θα ΤΟΥΣ ερχοταν... Αλλα οι Stones ειναι γηπεδικοι....

Μην ξεχναμε οτι απο τις 7 Μαρτιου και μετα (σε κανα μηνα θα ειναι σχεδον sold out) η DiDi θα εχει πληρωθει για τη συναυλια, θα "επενδυσει" αυτα τα χρηματα κλπ κλπ....

Εχω παψει να πηγαινω σε συναυλιες της DiDi... οσο και αν θελω να δω το συγκροτημα.
Αν τους ειχα δει τους stones δε θα πηγαινα και τωρα, μονο και μονο λογω τιμης και κοροιδιας.

Η DiDi ευτυχως -για εμας- εχει αρχισει να χανει το μονοπωλειο το συναυλιακο....
Εχουν ξεκινησει δειλα δειλα νεες εταιρειες που σκεφτονται τον "καταναλωτη"...
Η DiDi δεν το εχει παρει χαμπαρι αυτο βεβαια και μαλλον -ευτυχως- δε θα το παρει, γιατι ισως τα στελέχια της εχουν σπουδασει μαζι με τον Αλογοσκουφάκη....

Οσο για το Link που λες να στειλουμε στη μαρκετιγκισσα.....
Αστο.... ποναει, αστο.......
Το εχω κανει και για τα παλιοτερα post...
Και ως απλος και ως του χωρου....
Αλλα δεν πηρα καμια απαντηση σε καμια περιπτωση...
(Οπως και με την αλλη αγαπημενη μου, την AudioVisual)...

Ξερεις ομως τι γουσταρω πραγματικα.... κανα μηνα πριν τη συναυλια και ενω ειναι sold out, να ακυρωθει και να πρεπει να επιστρεψουν τα χρηματα... ετσι για να κρεμαστουν....

Reaction score
53
Εχω διαβάσει ολα τα σχόλια μέχρι τώρα!
Δεν μπορούμε να αλλάξουμε πατρίδα παιδιά!
Θα πάω αρένα με 95 ευρώ!!!!

You can't always get what you want!!!

Reaction score
0
Σήμερα θα κάνω προσπάθεια να πάρω εισιτήρια των 78 ευρώ. Είχα πάει κ στην προηγούμενη με 12,000 δρχ όπως είπε ένας φίλος πιο πάνω. Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι με την τιμή. Όσο έχουμε άχυρο μέσα στο μυαλό κ κοιτάμε να κάνουμε αρπακτή από εδώ κ από εκεί, τότε όλα έτσι θα γίνονται. Οι Depeche Mode την 1η Αυγούστου έχουν 64 ευρώ, δεν θα έχουν το λιγότερο 78 οι "πέτρες" ??? :(

Reaction score
7
Οπως ειπαν στον Andrew, καλυτερες ωρες ειναι 8-9μμ να πας για τα εισητηρια, που δεν εχει και τοσο κοσμο... ειδικα και σημερα που ειναι κλειστα τα μαγαζια....

Επισης ακομα και απο το internet να τα αγορασεις, αν πας να τα παραλαβεις απο εκει, στην ουρα θα περιμενεις ετσι κι αλλιως....

Reaction score
7
ΑΠΟΡΙΑ

Φιλος εχει παρει εισητηρια για τη ΘΥΡΑ29, κερκιδες, χαμηλα.... Και εχει ενα πλεονασμα και για εμενα.... (με το αζημιωτο παντα...)

Η απορια ειναι Κερκιδες Θυρα29 Ή ΑΡΕΝΑ;;;;

Τα των κερκιδων πρεπει να ειναι αριθμημενα οσον αφορα τις θεσεις.... ή τις σειρες, απο οσο εχω καταλαβει... παντως.

Reaction score
0
Οπως ειπαν στον Andrew, καλυτερες ωρες ειναι 8-9μμ να πας για τα εισητηρια, που δεν εχει και τοσο κοσμο... ειδικα και σημερα που ειναι κλειστα τα μαγαζια....

Επισης ακομα και απο το internet να τα αγορασεις, αν πας να τα παραλαβεις απο εκει, στην ουρα θα περιμενεις ετσι κι αλλιως....
Πήγα τελικά χθες στις 6 το απόγευμα κ η ουρά είχε σύνολοοοοοοο...............

0 άτομα...........!!!

Έκανα 3 δευτερόλεπτα για να αγοράσω 4 εισιτήρια για εμένα κ την παρέα μου, των 78 ευρώ, δλδ στην αρένα στο Β κομμάτι. Σημείωση ότι το εισιτήριο λέει πάνω του 70 ευρώ κ σου δίνουν απόδειξη άλλα 8 ευρώ ανά εισιτήριο το οποίο είναι η προμήθεια της εταιρείας που κάνει την οργάνωση............... :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Reaction score
0
Έκανα 3 δευτερόλεπτα για να αγοράσω 4 εισιτήρια για εμένα κ την παρέα μου, των 78 ευρώ, δλδ στην αρένα στο Β κομμάτι. Σημείωση ότι το εισιτήριο λέει πάνω του 70 ευρώ κ σου δίνουν απόδειξη άλλα 8 ευρώ ανά εισιτήριο το οποίο είναι η προμήθεια της εταιρείας που κάνει την οργάνωση............... :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Πάνω από 10% προμήθεια?

Καπέλο στο καπέλο! Άντε να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε!

Reaction score
7
Sorry, αλλα ποια εταιρεια κανει τη διοργανωση;

Αυτα ειναι μαλακιες.... Ειχαν τυπωσει τα εισητηρια στα 70€ και μετα σκεφτηκαν να τα ανεβασουν....
Ειδαν και οτι ο κοσμος αγοραζε, οποτε κρατησαν τις τιμες εκει....

Και τα 70€ ποιος θα τα παρει, οεο;

Reaction score
7
Μολις πηρα στα χερια μου τα εισητηρια...

11€ η προμηθεια!!

Ευχομαι ο "υπευθυνος" ληπτης των υπολοιπων εισητηριων να δει το μηνυμα, αλλιως θα τα δωσω αλλου...

Reaction score
0
Τα εισητήρια των 90 (ΑΡΕΝΑ Α) και των 110 (καθίσματα στην Πάνω Ραχούλα) έχουν εξαντληθεί...
Όποιος θέλει να πάει να προλάβει των 78 γιατί μετά έχει κατι 250άρια...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.286
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale