Νέα για την συναυλία των Rolling Stones!

Reaction score
0
Sambalis said:
...Από το Avopolis!!!!
Αν και η περιοδεία των Rolling Stones θα τελείωνε στα μέσα Νοέμβρη, ο κιθαρίστας Ron Wood αποκάλυψε ότι η μπάντα σχεδιάζει ένα ακόμα γύρο συναυλιών για το 2007.

Έτσι, η A Bigger Bang περιοδεία τους αναμένεται να γίνει η πιο κερδοφόρα tour όλων των εποχων. "Πιθανότατα θα κάνουμε μερικές εμφανίσεις - τους χρωστάμε μερικές", προσθέτει ο Wood, αναφερόμενος σε όσες αναβλήθηκαν φέτος.

Δεν μας @%#τε!!!!
Θα έρθουν οι Rolling Stones στην Ελλάδα; Αυτά είναι νέα!!! Από που παίρνω εισητήρια? Ελπίζω να μην είναι ακριβά! 8)

Reaction score
7
Πηγα χθες να παρω τα λεφτα, αλλα ηταν μεχρι τις 6.30μμ για τα λεφτα και εγω πηγα 7.15...
Η δικαιολογια "φτου, δουλευω και δεν μπορω πιο νωρις ουτε το Σαββατο δεν επιασε"...
Το παραξενο ειναι οτι δεν επιασε ΟΥΤΕ η γοητεια μου. Η κοπελα με αγνοησε!!!!

Πρεπει (να βρω ορεξη για) να παω και σημερα....

Reaction score
0
Γιώργος YODAνδρεάδης said:
Το παραξενο ειναι οτι δεν επιασε ΟΥΤΕ η γοητεια μου. Η κοπελα με αγνοησε!!!!

Πρεπει (να βρω ορεξη για) να παω και σημερα....
Κάνε της ένα Jedi Mind Trick...
Kopela: Είναι 7.15 κύριε έχουμε κλείσει...
Yoda: "Αλλά δεν πειράζει, για εσάς ειδικά θα κάνω μια εξαίρεση"...
Kopela: Αλλά δεν πειράζει, για εσάς ειδικά θα κάνω μια εξαίρεση.
Kopela: ....?
Yoda : Θα ήθελα και τα 10 ευρώ, τα κερατιάτικα πίσω.
Κopela : ... Μάλιστα, ...έχετε την απόδειξη?
Yoda : Εεεε, την έφαγε ο σκύλος μου.
Kopela: Λυπάμαι, σε αυτή τη περίπτωση η Didi σας ευχαριστεί πολύ. !!
Yoda: Δεν πας να #@%$@$ λέω εγώ ? (έξαλλος αλλά ακόμα σε Jedi Mind Trick mode)
Kopela : Censored (Μας διαβάζει και η Γίωτα...)
:lol: :lol: :lol: :lol:

May the force be with you!

Reaction score
23
Από το rockroll.gr

Παράταση στην A Bigger Bang Tour με 27 ευρωπαϊκές συναυλίες ανακοίνωσαν πως θα δώσουν οι Rolling Stones! Παρά το γεγονός πως συμπεριέλαβαν (και) τις χώρες που δεν επισκέφτηκαν πέρυσι εξαιτίας του τραυματισμού του Κιθ Ρίτσαρντς, η Ελλάδα δεν υπάρχει στο πρόγραμμά τους…

Ο Μικ Τζάγκερ ανακοίνωσε μέσω της ιστοσελίδας τους, πως το συγκρότημα θα δώσει 27 επιπλέον ευρωπαϊκές συναυλίες στα πλαίσια της A Bigger Bang Tour, ξεκινώντας από το Βέλγιο στις 5 Ιουνίου. Ανάμεσα στις συναυλίες τους, ξεχωρίζουν η εμφάνισή τους σε φεστιβάλ (στο Isle Of Wight, στην Αγγλία, στις 10 Ιουνίου), μετά από 30 χρόνια, στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, καθώς και οι εμφανίσεις τους σε Σερβία και Ουκρανία για πρώτη φορά. Η περιοδεία τους θα ολοκληρωθεί στις 21 Αυγούστου στο Λονδίνο και προηγουμένως θα περάσει από Ιρλανδία, Ολλανδία, Βέλγιο, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Ρωσία, Ουγγαρία, Τσεχία, Σουηδία, Δανία, Φινλανδία, Ρουμανία, Σερβία, Μαυροβούνιο, Νορβηγία, Πορτογαλία και Ουκρανία.
Η A Bigger Bang Tour είναι η πιο επικερδής περιοδεία στην ιστορία της μουσικής, με έσοδα που έχουν ξεπεράσει τα 437 εκατομμύρια δολάρια. Ωστόσο, το ποσό αναμένεται να ξεπεράσει τα 500 εκατομμύρια ύστερα από τις φετινές τους συναυλίες.
Εξάλλου, ο Τζάγκερ ανακοίνωσε πως τον Μάιο ή τον Ιούνιο θα κυκλοφορήσει ένα τετραπλό DVD από την περιοδεία του γκρουπ, στο οποίο θα περιληφθεί και η συναυλία στο Beacon Theatre της Νέας Υόρκης που σκηνοθέτησε ο Μάρτιν Σκορσέζε.

Reaction score
23
o KEITH RICHARDS των Stones , πραγματικά "δεν παίζετε" !!

Διαβάστε με την σειρά δυο θεματάκια από το rockroll.gr

-----------------------------------------------------------------------

Τον... πατέρα του, ή τουλάχιστον τις στάχτες του, επιχείρησε να σνιφάρει πριν από μερικά χρόνια ο Κιθ Ρίτσαρντς!!! Αυτό αποκάλυψε ο κιθαρίστας των Rolling Stones στο NME, σε ερώτηση που του έκαναν σχετικά με το πιο περίεργο πράγμα που επιχείρησε ποτέ να σνιφάρει...

“Όταν αποτεφρώθηκε, δεν μπορούσα να αντισταθώ να ανακατέψω την στάχτη του με λίγη κοκαΐνη. Τον πατέρα μου δεν θα τον ένοιαζε. Κατέβηκε πολύ καλά και είμαι ακόμα ζωντανός.”
Ο πατέρας του Κιθ Ρίτσαρντς, Μπερτ, πέθανε το 2002.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

--------------------------------------------------------------------------

Mετά τη μεγάλη δημοσιότητα που πήραν οι δηλώσεις του Κιθ Ρίτσαρντς (αποκάλυψε σε συνέντευξη πως σνίφαρε τις στάχτες του πατέρα του μετά την αποτέφρωση), τώρα, το μάνατζμεντ του καλλιτέχνη, αρνείται το γεγονός με επιστολή που διευκρινίζει πως ο κιθαρίστας έκανε απλά πλάκα….

Η μάνατζερ του Κιθ Ρίτσαρντς Τζέιν Ροουζ, σε e-mail που έστειλε στο mtv.com, αναφέρει πως ο καλλιτέχνης αστειευόταν: “Ηταν πλάκα. Είναι απίστευτο που ο κόσμος το πήρε σοβαρά.”
Ο δημοσιογράφος του NME υπεύθυνος για την ερώτηση η απάντηση της οποίας επέφερε τόσο πολύ σχολιασμό, δήλωσε πως ο Ρίτσαρντς δεν αστειευόταν, παρόλα αυτά, η απάντηση δεν ήρθε άμεσα, αλλά μετά από πολλές σχετικές ερωτήσεις.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έλεος !!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.906
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv