Νέα λειτουργία: Τοίχος

Reaction score
5
Χμ, μόνο που δεν εμφανίζεται το link για τον τοίχο όταν έχεις γλώσσα forum τα English...

Reaction score
881
Απάντηση: Νέα λειτουργία: Τοίχος

Είναι αυτός που είχε την δική του ιστορία ή άλλος ερειμητζήδικος???????

Reaction score
17.427
Απάντηση: Re: Νέα λειτουργία: Τοίχος

Χμ, μόνο που δεν εμφανίζεται το link για τον τοίχο όταν έχεις γλώσσα forum τα English...
Σ ελληνικό φόρουμ βρισκόμαστε.Τ αγγλικά τι τα θες?:125:

τουλάχιστον...τα προφερεις σωστά?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.577
Συγχωρήστε μου την άγνοια..... και τη στενοχώρια!!!

Έχω σκάσει! Έχω πέσει σε τοίχο!!

Ψάχνω να βρω κανα σταυρό, σαν τους βουλευτές σε εκλογές ένα πράμα, και δεν βρίσκω τίποτα. Σαν τον Εσταυρωμένο νοιώθω, και μάλιστα χωρίς σταυρό!!

Βοηθείστε ελεήμονες συνάνθρωποι (το σταυρό μου μέσα...), πού 'ναι τούτο το πράμα?
Κι αν δεν το 'χω, δεν έχω φίλους? Ή μου τους έφαγαν οι Άγγλοι με τα Αγγλικά τους στο σάιτ? Και πώς, κι από πού (....κι ως πού) αλλάζει η γλώσσα του σάιτ?

Δευκαλίωναααααααα, δεύρο έξω!! Λύσε μου τις απορίες, μπας και μπορέσω να δω το "φως το αληθινόν", ή έστω τους φίλους (αυτοί τώρα αν θα 'ναι αληθινοί, δεν παίρνω κι όρκο)!!!

Ή έστω, γίνε προσωρινά φίλος μου (αν και χανούμι), για να σηκώσω κι εγώ το βαρύ φορτίο του σταυρού τούτου!!

ΥΓ. Δεν θα φανταζόμουν ποτέ, ότι θα αναφωνούσα το άσμα της γνωστής αοιδού (.... ή αηδού):

"Σταυρώστε με
σταυρώστε με"

Λέτε να έχω κι εγώ την ίδια επιτυχία, με εκείνη που είχε στις εκλογές?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Για ξανακοίτα μήπως έχεις ένα request

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Κι αν δεν το 'χω, δεν έχω φίλους? Ή μου τους έφαγαν οι Άγγλοι με τα Αγγλικά τους στο σάιτ? Και πώς, κι από πού (....κι ως πού) αλλάζει η γλώσσα του σάιτ?
User CP--->Settings--->General Settings.

Κάτω κάτω έχει την γλώσσα επιλογής.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.577
Καλέ μου φίλε!!!

Έλαβα ένα request με email!!

Αλλά αυτό το "user CP", πού βρίσκεται καρντιά μου? Είναι και η ηλικία βλέπεις που δεν βοηθάει.....

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.577

Τα κατάφερα!!!! Εξελληνίστηκα!!!! :626:

Reaction score
5

Σ ελληνικό φόρουμ βρισκόμαστε.Τ αγγλικά τι τα θες?:125:

τουλάχιστον...τα προφερεις σωστά?
Είναι που θεωρώ ολίγον γελοίες ελληνικές μεταφράσεις του τύπου browser: φυλλομετρητής ή Cascading Style Sheets: διαδοχικά φύλλα στυλ ή debugging: αποσφαλμάτωση...:405:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Είναι που θεωρώ ολίγον γελοίες ελληνικές μεταφράσεις του τύπου browser: φυλλομετρητής ή Cascading Style Sheets: διαδοχικά φύλλα στυλ ή debugging: αποσφαλμάτωση...:405:
Αυτά είναι τα light προϊόντα της σειράς :114:... για πιο μερακλήδες έχουμε και το χρηστώνυμο και το διελευτήριο (όχι, δεν είναι όροι της εκκλησίας...), το μυοταπίδιο κι ένα σωρό άλλα... πράγμα που δείχνει τι κακό πράγμα είναι η υπερβολή οπουδήποτε.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis