Νέα προσφορά - ΟΠΕΡΑ (και οχι μόνο) τον Σεπτέμβρη για τα μέλη μας!!!!!!!

Σας αρέσει η οπερα!!!???

• Total voters
    46

Reaction score
5
Τα παρελαβα σημερα, δεν τα εχω ακουσει ακομη αλλα μου αρεσαν πολυ τα εξωφυλλα!!!

Ευχαριστω ολους οσους ενεπλακησαν σ'αυτη τη διαδικασια και χαιρομαι για μια ακομη φορα που ειμαι μελος στο AVsite!!!!

LM

Reaction score
4
Παρέλαβα χθες :D
Πριν τις, πρώτες, εντυπώσεις να ευχαριστήσω πολύ καταρχάς τον Sambalis, για τον κόπο και την προσπάθεια (ελπίζω να στέφθηκε με επιτυχία η προσπάθειά σας στο Δήμο...πραγματικά σας αξίζει) και βέβαια τον κο Κανελλόπουλο, ο οποίος εξακολουθεί με την αόρατη παρουσία του και τη μαγική φωνή του να με μυεί όλο και βαθύτερα στη μουσική ουσία.
Λοιπόν πρώτες εντυπώσεις (όχι αναλυτικά):
Το DVD με τις όπερες πραγματικά μοναδικό. Αν και δεν πρόλαβα τελικά να το ακούσω όλο, η δυνατότητα να ακούς στη γλώσσα σου και με τρόπο εμπεριστατωμένο την ανάλυση της μουσικής που ακολουθεί είναι κάτι πραγματικά μοναδικό. Τα λιμπρέττα που συνοδεύουν την όλη παρουσίαση βοηθούν στη συνολική εμβάθυνση και πραγματικά παιδαγωγούν φιλόμουσους ακροατές στην όπερα :D :D.
Το CD με την σοπράνο:Μια γυναικεία φωνή και ένα πιάνο. Η αλήθεια είναι ότι το άκουσα σε μόνιτορ (επαγγελματικά) ηχεία. Όμως ένοιωσα το δίχως άλλο τη συναισθηματική φόρτιση της τραγουδίστριας καθώς ερμήνευε γνωστά κομμάτια.Υπήρχε επίσης κάτι που το έχω συναντήσει σε λίγες ηχογραφήσεις, η αίσθηση της ζωντανής ηχογράφησης. Επιφυλάσσομαι για περαιτέρω όταν ξανακούσω το συγκεκριμένο υπό καλύτερες συνθήκες.
Το DVD των Weather Report εξαιρετικό. Επιφυλάσσομαι κι εδώ να το ακούσω σε DVD-A και DVD γιατί το άκουσα ως mp3 :shock:

Αυτά προς το παρόν, και πάντα κατά την προσωπική μου άποψη. Και πάλι ευχαριστώ πολύ!!!

Reaction score
8
Δε μπορείτε να φανταστείτε, τι είναι να γυρίζεις από ταξίδι και μαζί με τους λογαριασμούς και
όλη τη χαρτούρα της δουλειάς να βρίσκεις το φάκελλο με τα dvd του Κ. Κανελλόπουλου.
Μεγάλη χαρά :D
Ευχαριστώ θερμά το Κ. Sambalis και φυσικά το Κ. Κανελλόπουλο.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas