Νέες Κάρτες N*v@

Reaction score
4
Καλημέρα,

Απο εχτές προσπαθω να ενεργοποιήσω μια νέα κάρτα version Kappa σε δέκτη Neotion με Irdeto CAM μπλε για τον πατέρα μου.
Η προηγούμενη κάρτα του έπαιζε μια χαρά τόσο στο CAM όσο και στον onboard reader του Neotion.

Πήρα τηλέφωνο στην εταιρεία και μου έστειλαν κλειδιά, αλλά απο ότι μου είπε ο τεχνικός εκεί (που έτυχε να είναι και φίλος μου απο την λέσχη μοτοσυκλετιστών) με μπλε CAM δεν θα παίξει, πρέπει να πάρω το μωβ.

Επίσης δεν μπορώ να δω φως και στο onboard CAM του Neotion.

Καμμιά ιδέα κανείς? πρέπει να αγοράσει το cam ή κάποιο καινούργιο δέκτη? Θέλει να έχει και ελεύθερο CI.....

Ευχαριστώ,

Reaction score
0
αν η καρτα ειναι σε αντικατασταση παλαιοτερης πρεπει να πας σε κοντινο σου αντιπροσωπο που θα σου πουν να την ενεργοποιησει σε panasat. Eμενα ετσι δουλεψε μετα σε edision argus mini και σε technomate

Reaction score
4
Απάντηση: Νέες Κάρτες N*v@

Η κάρτα είναι απο ανανέωση παλιάς και δεν είναι παντρεμένη...

θα προσπαθήσω να την ενεργοποιήσω σε παταπασατ και θα δω πόσο θα "κραήσει" στον neotion. Ο φίλος απο την "λεγάμενη" ανέφερε ότι πιθανόν να κλείσει μετά απο κανα 4ωρο...

Reaction score
4.909

Παντως και να την ενεργοποιήσεις αλλού ενδέχεται να έχεις προβλήματα σε ανανεώσεις κλειδιών κλπ με το μπλε καμ, καλύτερα να προμηθευτείς το πιο καινούργιο μωβ για να είσαι σίγουρος. Οσο για το reader του δεκτη αν δεν υποστηρίζεται πλέον με αναβαθμίσεις μπορεί και να μην παίζει την νέα κάρτα

Reaction score
114

Τελευταια η ΝΟΒΑ κανει καποια κολπακια.
Ενεργοποιει την καρτα για 4 ωρες ,οπου παιζει και σε cardreader αλλα και σε cam και υστερα δεν παιζει πουθενα.
Με σκοπο προφανως να περασεις απ τα γραφεια τους.......

Reaction score
4

Ενεργοποίησα την κάρτα σε Panasat και μετά έπαιζε κανονικά στο μπλε irdeto CAM.
Επαιζε περίπου 2 μέρες με τον δέκτη συνέχεια αναμένο.

Οταν βγήκε ο πατέρας μου προχτές, έκλεισε τον δέκτη για μερικές ώρες και όταν γύρισε, η κάρτα δεν έπαιζε πάλι. Οσο και να τον άφησα ανοιχτό, δεν ξαναέπαιξε.
Θα δοκιμάσω να την ξαναβάλω σε panasat και μετά πάλι στον Neotion.

Reaction score
0

παιδια εχει ο θειoς μου nova και με ενα card splitter μο δεινει και εμενα και βλεπω οπως και στον ξαδερφο μου. το θεμα ειναι οτι εδω και 2 βδομαδες εγω δεν μπορω να δω nova αλλαξαμε splitter καλωδιο και δεν μπορω να δω ενω ο ξαδερφος μου βλεπει κανονικα. το ξαδερφου μου το καλωδιο ειναι περασμενο μαζι με το καλωδιο που παει στον κλωνο του θειου μου ειναι δηλαδη μαζι στην ιδια θυρα του splitter και εγω ειμαι στην αλλη. και δεν μπορω να πιασω με τιποτα αλλαξα και κλωνουν ολα τα εκανα

Reaction score
17.429
Η αλλαγη της καρτας εγινε ομαλοτατα στην περιπτωση μου.

Το sms το εστειλε φιλη μου απο την Ελλαδα στην κυρια Ν*ν@.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis