Νέες Κυκλοφορίες Οκτωβρίου.......

Reaction score
5
Χθες έκανα μια βόλτα σε γειτονικό video club και είδα πολλές νέες κυκλοφορίες (troy , van helsing κτλ κτλ) και ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος από εδώ έχει δει αυτά τα dvd (όχι μόνο αυτά που ανέφερα) και μπορεί να γράψει δύο κουβέντες όσον αφορά το στόρυ (αν δηλαδή η ταινία βλέπεται ή όχι) και τι ποιότητας εικόνα/ήχο έχει......

Reaction score
7
Εχουν κυκλοφορησει ????

Troy...αν ξεπερασεις το ψυχολογικο για το γ***σ* που εφαγε ο Ομηρος και ξεχασεις οτι βλεπεις τροια, βλεπεται η ταινια...εγω δεν το ξεπερασα και δεν την ειδα...μου εχουν πει ομως...

Van ... Αν και ειμαι fan τετοιων ταινιων...ψιλο-δεν βλεπεται

Reaction score
49
Tον Οκτώβριο αναμένονται επίσης:

1) "THE DAY AFTER TOMORROW" ("Μετά την επόμενη μέρα") του Ρολαντ Έμεριχ (σκηνοθέτη του "INDEPENDENCE DAY") σε DD & DTS 5.1 και από ότι έχω ακούσει εικόνα & ήχος θα μας κρατήσουν κολλημένους στο σπίτι

2) "AGENTS SECRETS" ("Κατάσκοποι") η οποία δεν πρέπει να είναι κάτι το ιδιαίτερο σαν ταινία αλλά ΠΡΕΠΕΙ να την δούμε μόνο και μόνο γιατί παίζει η....Θεά MONICA BELLUCHI (με τον σύζυγο: Vensan Kassell)

3) "ΤWISTED" ("Στη σκιά του δολοφόνου") με τους: ASHLEY JUDD, SAMUEL JACKSON, ANDY GARCIA

Reaction score
0
VAN κάτι ....τα σκοτώνω όλα και δεν σιχαίνομαι(εναλλακτικός τίτλος ταινίας).Βλέπεται ευχάριστα τα εφφέ είναι εντυπωσιακά και ατμοσφαιρικά για το στόρυ υπερβολές φυσικά υπάρχουν σε επίπεδο οτι ο πρωταγωνιστής δεν πρέπει να υπακούει στους φυσικούς νόμους που λέγονται βαρύτητα και αδράνεια.Η καμέρα γυρίζει σε κάποιες φάσεις "διαβολεμένα" γρήγορα ακόμα και σε στατικές σκηνές μην αφήνοντας τον θεατή μερικές φορές να εκπνεύσει απο ανακούφηση και να σκεφτεί "επιτέλους λίγο ησυχία".Κάντε pause στο DVD στην σκηνή που το Κακό μιλά στο επιστήμονα εν μέσω κεραυνών παίξτε λίγο με τα καρέ μπρός-πίσω την στιγμή του κευραυνού και θα δείτε....Προσωπικά μου άρεσε έστω και αν τα έμπλεξαν όλα σε ένα σενάριο. :D

Reaction score
152
ΣΤΗΝ ΤΡΟΙ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ Ο ΟΜΗΡΟΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧ@@@ΤΡΙΧΕΣ ΤΟΥ...
ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΑ ΞΕΡΙΖΩΣΕ ΗΔΗ...
VAN HELSING???
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΣ VAN BASTEN!!!

Reaction score
49
Αντί για το VAN HELSING (2004)
μπορείτε ακόμα να δείτε:

1) National Lampoon's Van Wilder (2002)

2) The Van (1996)

3) Van Gogh (1992)

4) Dave Van Ronk (1991)

Κι όλα αυτά σε DVD παρακαλώ!! (για να μην παραπονιέστε.......)

Reaction score
5
Καλό μήνα :) :)

ευχαριστώ παιδιά.... αλλά μην κολλάμε στο VAN :mrgreen:

άλλο ταινιάκι που είδατε από τις νέες κυκλοφορίες?

Εγώ χθες είδα το twisted με samuel jackson , Ashley Jude & andy garcia και με άριστα το 10 θα του έδινα 6.

Συμπαθητικό αστυνομικό θρίλερ το οποίο μπορούσε να είχε γυριστεί πολύ καλύτερα με πολύ καλύτερη "ατμόσφαιρα". Γενικά για dvdάκι να αράξετε παρέα να το δείτε είναι καλό αλλά τίποτε ιδιαίτερο..... κρίμα διότι είχαν και καλό casting......

Άλλες ταινίες?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef