- Reaction score
- 0
Απάντηση: Νέες Κυκλοφορίες σε Bluray
Και για σήμερα, απο amazon.com χωρίς Ελληνικά
Και για σήμερα, απο amazon.com χωρίς Ελληνικά

Γενικώς πάντως το e-shop είναι πιο φθηνό από όλους.
Φίλε Zizik μακάρι να ήταν η τριλογία της Mummy!!! Όχι αυτή την είχα πάρει απο play.com
Πράγματι είναι το φθηνότερα, αλα δεν έχουν δώσει προσοχή στο site τους, στον τομέα του Blu ray. Τους έχω στείλει 50 μηνύματα και για την πολιτική στις τιμές αλα και στο να οργανώσουν και λιγο τον τομέα του Blu ray!!!!
Αλλα κάνουν και μία άλλη πατάτα!! Στις προ παραγγελίες, την πάτισα με το Avatar το είχα κλίσει στα 32,90 και μετά απο μία εβδομάδα το είχαν στα 30,00 έλεος ρε παιδεία τους λέω έλεος...και η γνωστή απάντηση οτι και καλα η τιμή ήταν απο άλλο προμηθευτή και τα γνωστα παραμύθια..... τι να σας πω βρε παιδεία κοροϊδια....κατι άσχετο εκτος απο Star waristas kai ταινιάκιας ειμαι και xboxακιας. Απο skroutz.gr βρήκα το Kinect στα 139 παραγγέλνω και όταν πήγα να το πάρω μου λένε 144!! Και στις δύο περιπτώσεις δεν ειναι θέμα τα 2 η τα 5 ευρώ, άλλωστε ειναι η τρέλα μου, αλα ξερετε πόσο μου κακοφένετε οτι ειμαι αναγκασμένος να ψωνίζω τόσα χρόνια απο sites του εξωτερικού για να αποφεύγω την κοροϊδία....Σας πρίζω αλλα παράπονο το έχω!!! Πώς είναι δυνατόν η ιδια ταινία απο Αγγλία που έχει και την λίρα που σε ισοτιμια μας τρώει!! να κανει 12 ευρο!! και απο εδώ να την αγοράζεις 33!!!!!! Και να παίρνεις τις επίσημες εταιρίες διανομής και να τους λές οτι απο την στιγμή που και εσείς αγοράζετε απο το εξωτερικό πως είναι δυνατόν εγώ σαν ιδιότης να την αγοράζω φθηνότερα και εσεις σαν αποκλειστικος αντιπρόσωπος και έχωντας τα δικαιώματα να κοπανάς την τιμή στο δόξα πατρυ!!! εοεοεοεοε!!! Ασε το άλλο δεν έχει καμιά σχέση ενα blu ray του εξωτερικού με τα εγχώρια εξαφανίζουν τα πάντα, αφήνουν μόνο την ταινία και μια κάκιστη φωτοτυπία για εξώφυλλο....λυπούνται ακόμη και να ΄βάψουν ασημί στο σηματάκι blu ray στην θήκη... τα παραδείγματα πόλλά απο τα blu ray του james Bond μέχρι και του Άρχοντα....
Συγνώμη για την φλυαρία μου,
ιδεα δεν εχει !!!!! αρα πως θα καταλαβει τι θελει να του πει ο ποιητης ( ωχ σορρυ ο καρχαριας ηθελα να πω ):137:Γιατί ξέρεις φαλαιναριακά και καρχαριακά; :414:
:619:Να πω γι αυτο που ξερω !
To mars attacks εχει σιγουρα απο το γερμανικο αμαζον !!!
ιδου !!
Untertitel: Französisch, Spanisch, Tschechisch, Dänisch, Finnisch, Norwegisch, Schwedisch, Griechisch, Deutsch, Englisch, Italienisch, Niederländisch, Rumänisch
http://www.amazon.de/Mars-Attacks-B...ef=sr_1_1?ie=UTF8&s=dvd&qid=1290117025&sr=8-1