Νέες Κυκλοφορίες σε Blu-Ray

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.570
Πωπω, το eShop έχει ξεφύγει! Απίστευτο, φθηνότερα από οπουδήποτε!

EDIT: Το καθένα, νόμισα το Trilogy και έφριξα!

Reaction score
0
Απάντηση: Νέες Κυκλοφορίες σε Bluray

Γενικώς πάντως το e-shop είναι πιο φθηνό από όλους.

Reaction score
0

Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ (2D+ 3D BD) 10/12/2010 SONY PICTURES

Reaction score
1

Γενικώς πάντως το e-shop είναι πιο φθηνό από όλους.

Οντως, αλλά δεν βλέπω και τους υπόλοιπους να ακολουθούν.Τους Πειρατές πχ του έχει στο public 33 ευρώ έκαστο !!!!!!! :142:

Reaction score
20
public και μετρόπολις είναι μίλια μακρυά όμως..η τριλογία του spiderman στο public 36.90 και στο eshop 18.90 και κάτι άλλα παρόμοια έχουν..πήγα μία βόλτα από το mall και έφριξα.

Reaction score
0

Φίλε Zizik μακάρι να ήταν η τριλογία της Mummy!!! Όχι αυτή την είχα πάρει απο play.com
Πράγματι είναι το φθηνότερα, αλα δεν έχουν δώσει προσοχή στο site τους, στον τομέα του Blu ray. Τους έχω στείλει 50 μηνύματα και για την πολιτική στις τιμές αλα και στο να οργανώσουν και λιγο τον τομέα του Blu ray!!!!
Αλλα κάνουν και μία άλλη πατάτα!! Στις προ παραγγελίες, την πάτισα με το Avatar το είχα κλίσει στα 32,90 και μετά απο μία εβδομάδα το είχαν στα 30,00 έλεος ρε παιδεία τους λέω έλεος...και η γνωστή απάντηση οτι και καλα η τιμή ήταν απο άλλο προμηθευτή και τα γνωστα παραμύθια..... τι να σας πω βρε παιδεία κοροϊδια....κατι άσχετο εκτος απο Star waristas kai ταινιάκιας ειμαι και xboxακιας. Απο skroutz.gr βρήκα το Kinect στα 139 παραγγέλνω και όταν πήγα να το πάρω μου λένε 144!! Και στις δύο περιπτώσεις δεν ειναι θέμα τα 2 η τα 5 ευρώ, άλλωστε ειναι η τρέλα μου, αλα ξερετε πόσο μου κακοφένετε οτι ειμαι αναγκασμένος να ψωνίζω τόσα χρόνια απο sites του εξωτερικού για να αποφεύγω την κοροϊδία....Σας πρίζω αλλα παράπονο το έχω!!! Πώς είναι δυνατόν η ιδια ταινία απο Αγγλία που έχει και την λίρα που σε ισοτιμια μας τρώει!! να κανει 12 ευρο!! και απο εδώ να την αγοράζεις 33!!!!!! Και να παίρνεις τις επίσημες εταιρίες διανομής και να τους λές οτι απο την στιγμή που και εσείς αγοράζετε απο το εξωτερικό πως είναι δυνατόν εγώ σαν ιδιότης να την αγοράζω φθηνότερα και εσεις σαν αποκλειστικος αντιπρόσωπος και έχωντας τα δικαιώματα να κοπανάς την τιμή στο δόξα πατρυ!!! εοεοεοεοε!!! Ασε το άλλο δεν έχει καμιά σχέση ενα blu ray του εξωτερικού με τα εγχώρια εξαφανίζουν τα πάντα, αφήνουν μόνο την ταινία και μια κάκιστη φωτοτυπία για εξώφυλλο....λυπούνται ακόμη και να ΄βάψουν ασημί στο σηματάκι blu ray στην θήκη... τα παραδείγματα πόλλά απο τα blu ray του james Bond μέχρι και του Άρχοντα....

Συγνώμη για την φλυαρία μου,

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.570
Re: Απάντηση: Νέες Κυκλοφορίες σε Bluray

Φίλε Zizik μακάρι να ήταν η τριλογία της Mummy!!! Όχι αυτή την είχα πάρει απο play.com
Πράγματι είναι το φθηνότερα, αλα δεν έχουν δώσει προσοχή στο site τους, στον τομέα του Blu ray. Τους έχω στείλει 50 μηνύματα και για την πολιτική στις τιμές αλα και στο να οργανώσουν και λιγο τον τομέα του Blu ray!!!!
Αλλα κάνουν και μία άλλη πατάτα!! Στις προ παραγγελίες, την πάτισα με το Avatar το είχα κλίσει στα 32,90 και μετά απο μία εβδομάδα το είχαν στα 30,00 έλεος ρε παιδεία τους λέω έλεος...και η γνωστή απάντηση οτι και καλα η τιμή ήταν απο άλλο προμηθευτή και τα γνωστα παραμύθια..... τι να σας πω βρε παιδεία κοροϊδια....κατι άσχετο εκτος απο Star waristas kai ταινιάκιας ειμαι και xboxακιας. Απο skroutz.gr βρήκα το Kinect στα 139 παραγγέλνω και όταν πήγα να το πάρω μου λένε 144!! Και στις δύο περιπτώσεις δεν ειναι θέμα τα 2 η τα 5 ευρώ, άλλωστε ειναι η τρέλα μου, αλα ξερετε πόσο μου κακοφένετε οτι ειμαι αναγκασμένος να ψωνίζω τόσα χρόνια απο sites του εξωτερικού για να αποφεύγω την κοροϊδία....Σας πρίζω αλλα παράπονο το έχω!!! Πώς είναι δυνατόν η ιδια ταινία απο Αγγλία που έχει και την λίρα που σε ισοτιμια μας τρώει!! να κανει 12 ευρο!! και απο εδώ να την αγοράζεις 33!!!!!! Και να παίρνεις τις επίσημες εταιρίες διανομής και να τους λές οτι απο την στιγμή που και εσείς αγοράζετε απο το εξωτερικό πως είναι δυνατόν εγώ σαν ιδιότης να την αγοράζω φθηνότερα και εσεις σαν αποκλειστικος αντιπρόσωπος και έχωντας τα δικαιώματα να κοπανάς την τιμή στο δόξα πατρυ!!! εοεοεοεοε!!! Ασε το άλλο δεν έχει καμιά σχέση ενα blu ray του εξωτερικού με τα εγχώρια εξαφανίζουν τα πάντα, αφήνουν μόνο την ταινία και μια κάκιστη φωτοτυπία για εξώφυλλο....λυπούνται ακόμη και να ΄βάψουν ασημί στο σηματάκι blu ray στην θήκη... τα παραδείγματα πόλλά απο τα blu ray του james Bond μέχρι και του Άρχοντα....

Συγνώμη για την φλυαρία μου,

Μιά χαρά τα λες!

Reaction score
0

παιδεία, δυστιχώς υπάρχει αυτή η νοοτροπία!! Δεν τους ενδιαφέρει....και στο buplic Saturn metropolis οι τιμές ειναι απλησίαστες...απλα κάνουν κατι πραφ....και καπιες φορές ξεστοκάρουν. Και τοτε μονο βρίσκεις τιμες στα 12 με 15 ευρώ.
Το eshop είναι μακράν το καλύτερο στις τιμές!!! Η μέρα με την νύχτα!!!!!
Ευτυχώς που υπαρχει και αυτό!!!!!!!!

Reaction score
1

Αλήθειες λες vader δεν μας πρήζεις καθόλου ! Και όσο αυτοί μας δουλεύουν τόσο εμείς θα αγοράζουμε απ' έξω

Reaction score
0

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΑΓΟΣ (BD) Κυκλοφορία: 08/12/2010
ΜΠΟΛΤ (2D+ 3D BD) ΜΠΟΛΤ (2D+ 3D BD) Κυκλοφορία: 08/12/2010
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (2D+ 3D BD) Κυκλοφορία: 08/12/2010
Ο ΨΕΥΤΑΡΑΣ (BD) Κυκλοφορία: 08/12/2010
ΟΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ (BD) Κυκλοφορία: 01/12/2010
Η ΜΕΛΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ (2BDs BOX SET) Κυκλοφορία: 01/12/2010
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (BD) Κυκλοφορία: 30/11/2010
TOY STORY 1-2-3 BOX SET (3 BDs) Κυκλοφορία: 30/11/2010
THE REBOUND (BD) Κυκλοφορία: 26/11/2010
REC 2 (BD) Κυκλοφορία: 26/11/2010
Ο ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΠΡΑΚΤΩΡ ΤΟΥ ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ (BD) Κυκλοφορία: 26/11/2010
BLADE RUNNER (BD) Κυκλοφορία: 26/11/2010
THE KARATE KID (BD) Κυκλοφορία: 24/11/2010

Reaction score
59

3D bluray κυκλοφορουν 6/12/2010 με ελληνικους υποτιτλους.

Προπαραγγελιες στο www.play.com

Reaction score
89
ρεσυ για πες μου τωρα τους ελληνικους υποτιτλους τι να τους κανω στις φαλαινες κ τους καρχαριες? μπουχαχαχαααα!!! :143:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.628

Γιατί ξέρεις φαλαιναριακά και καρχαριακά; :414:

Reaction score
59

Γιατί ξέρεις φαλαιναριακά και καρχαριακά; :414:
ιδεα δεν εχει !!!!! αρα πως θα καταλαβει τι θελει να του πει ο ποιητης ( ωχ σορρυ ο καρχαριας ηθελα να πω ):137:

Reaction score
20
Να σε ρωτισω κατι vader ? To Mars Attacks συγουρα εχει ελλ υποτιτλους ? Και το Robocop, η τριλογια η μονο το πρωτο ? Thx :107:

Reaction score
59

Να πω γι αυτο που ξερω !

To mars attacks εχει σιγουρα απο το γερμανικο αμαζον !!!

ιδου !!

Untertitel: Französisch, Spanisch, Tschechisch, Dänisch, Finnisch, Norwegisch, Schwedisch, Griechisch, Deutsch, Englisch, Italienisch, Niederländisch, Rumänisch

http://www.amazon.de/Mars-Attacks-B...ef=sr_1_1?ie=UTF8&s=dvd&qid=1290117025&sr=8-1

Reaction score
20
Re: Απάντηση: Νέες Κυκλοφορίες σε Bluray

Να πω γι αυτο που ξερω !

To mars attacks εχει σιγουρα απο το γερμανικο αμαζον !!!

ιδου !!

Untertitel: Französisch, Spanisch, Tschechisch, Dänisch, Finnisch, Norwegisch, Schwedisch, Griechisch, Deutsch, Englisch, Italienisch, Niederländisch, Rumänisch

http://www.amazon.de/Mars-Attacks-B...ef=sr_1_1?ie=UTF8&s=dvd&qid=1290117025&sr=8-1
:619:

Α καλα, και για το Robocop βρηκα στο Αμαζον σε ενα review - μονο το πρωτο δεν εχει.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis