Νέες Κυκλοφορίες σε Blu-Ray

Reaction score
89
ρε συ κρητικε αυτο το κρανος μπορει να φορεσει κ στη κρανα του τερμινατορ μπας κ γλιτωσουμε λιγο χωρο χαχαχαχααχαααααααα???

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Απάντηση: Re: Νέες Κυκλοφορίες σε Bluray

ρε συ κρητικε αυτο το κρανος μπορει να φορεσει κ στη κρανα του τερμινατορ μπας κ γλιτωσουμε λιγο χωρο χαχαχαχααχαααααααα???
:204: :204: :204:

Reaction score
2
Απάντηση: Νέες Κυκλοφορίες σε Bluray

3 επεισόδια για να δουν αν θα πάει και κ.λ.π. Whatever. Έχω τα TOS, και τα Voyager και Entreprise (χωρίς Greek). Κοινώς, θα δείξει....

Reaction score
0

καλησπέρα παιδεία μια ερώτηση ο Conan που κυκλοφόρησε h ODEON ποία έκδοση είναι η Uncut Version? και απο διάρκεια? η 125min. 129min? 130? Έχω μπερδευτεί εντελώς γιατί έχω και την Αμερικάνικη που ειναι της Universal......άλλα και την Ελληνική που είναι της FOX άλλα δεν βλέπω καμία διαφορά......

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

καλησπέρα παιδεία μια ερώτηση ο Conan που κυκλοφόρησε h ODEON ποία έκδοση είναι η Uncut Version? και απο διάρκεια? η 125min. 129min? 130? Έχω μπερδευτεί εντελώς γιατί έχω και την Αμερικάνικη που ειναι της Universal......άλλα και την Ελληνική που είναι της FOX άλλα δεν βλέπω καμία διαφορά......
Διάρκεια / Duration: Theatrical Version: 126 ΛΕΠΤΑ / 126 MIN, UK Edited Version: 129 ΛΕΠΤΑ / 129 MIN....

....δες εδώ

Reaction score
2

Πολυαγαπημένη μου ταινία από την παιδική μου ηλικία με ένα από τα καλύτερα music scores ever!
Από amazon.co.uk σε Region Free και με Ελληνικούς υπότιλους σε πολύ χαμηλή τιμή!
Κρίμα που δεν έχει κανένα extra!!

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425

Και στο MM τοσο το εχουν, με αυτοκολλητο τιμης απο την εταιρια διανομης
Ναι με το αυτοκολλητο, καλη φαση , ξεχωριζε η τιμη διπλα σε κατι αλλα με 30ε+

Reaction score
20
έχει κόψει τα έξτρας που υπάρχουν στο αγγλικο δισκάκι όπως στις υπόλοιπες εκδόσεις της η odeon?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.490
Νεότερο μέλος
c01l