Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Προς το παρόν όχι αλλά ακούω πολύ θετικά σχόλια και ότι αν ακούσεις σύστημα με ηχεία ύψους και πλάτους δεν ξαναγυρίζεις στο 5.1 ή στο 7.1 (με back surround)..Αληθεια σε ενδιαφερουν τα ψηλα καναλια ?
Μα ήδη έχουν αρχίζει να πωλούνται οπότε πλέον είναι μοντέλα παραγωγής. Οι μπόρνες δεν λένε τίποτε για τον αριθμό των καναλιών.θεωριτικα παντα, το τεμαχιο του ηχου ηταν προπαραγωγης.
Οποτε δεν ξερουμε στο τελος τι θα κανουν, στο σαιτ (σημερα αλλαξαν λιγο την εκει σελιδα) δειχνει οτι μπορει να σηκωσει και απο τις μπορνες ψηλα , ή πλατια εξτρα ηχεια.
Και παλι προχειρο μου δειχνει, σαν να εχει κατι στο μυαλο της....Το μονο που αλλαξε ειναι η πλανισμενη προσοψη , καττα τα αλλα τα σωθικα του ειναι ιδια με του 72.Γιαυτο και αγορασα τον 72.Αλλιως θα περιμενα για αυτον.Οσο για το 1,4 ειναι κατι που με εναν πλειερ με 2 εξοδους λυνεις και την συμβατοτητα 3D
αν ποτε υπαρξει.....
Στείλε το λογαριασμό σπίτι...:142::143:πολλες ερωτησεις , θα αρχισω να σε χρεωνω:143:
Δεν έχω ακούσει 9.1 με "ταβανίσια" όπως λες οπότε δεν μπορώ να κρίνω. Απλά από εντυπώσεις άλλων φίλων και reviews σε περιοδικά είχα σχηματίσει την εντύπωση ότι προσφέρουν σημαντικά. Είσαι ο πρώτος που ακούω με αντίθετη άποψη.:ο μεγαλος ντενον τα παιζει και ολα μαζι.
9,1 ειχα απο τον 10/09 για αρκετους μηνες, αν τα ηχεια σου δεν ειναι ικανα να φτασουν τον ηχο εκει ψηλα , σε βοηθανε τα νταβανισια.Αν τωρα το ηχειο σου γεμιζει ολο το χωρο δεν τα εχεις αναγκη.Ειχα 9,1 με τα κλιπς δεν με εκανε να κρατησω τα ψηλα, ηταν μια σκεψη που εστειλα ηχεια και τελικο.Θα ελεγα δυσκολη αποφαση, οταν ομως δεν μου προσφεραν τι να τα εκανα ?
Με τα τουεφελ βεβαια χτιζαν ωραια εφε εκει ψηλα.
Οτι αλλο θες εδω ειμαι