Νέοι A/V ενισχυτές από την Pioneer, 3D ready, HDMI 1.4

Reaction score
0
Απάντηση: Νέοι A/V ενισχυτές από την Pioneer, 3D ready, HDMI 1.4

η διαφορα του 520 απο τον 820, ειναι η θυρα usb που διαθετει ο 2ος?
η διαφορα στην τιμη τους ειναι 100 ευρω. αξιζουν αυτα τα λεφτα για το usb και μονο?

Reaction score
2.207
Έχω και εγώ μια απορία ρε παιδία. Οι LX73 και LX83 είναι 7.1 ή 9.1. Στο site της PIONEER αναφέρει ότι είναι 7.1. Στο test του ήχου Ιουνίου τον LX83 τον αναφέρει ως 9.1.
Και όταν λέω 9.1 εννοώ να μπορούν να παίξουν ταυτόχρονα τα Surround Back και τα front Height ή Front wide και όχι μόνο το ένα από τα 3 ζέυγη (ανάλογα βέβαια με το setup και το surround mode).
Nα επισημάνω ότι το ότι έχουν εξόδους για Surround back και Front Height/Wide δεν σημαίνει ότι μπορούν να παίξουν ταυτόχρονα και οι δύο έξοδοι. Μόνο αν είναι 9.1 μπορεί να γίνει, αλλιώς σε 7.1 έχεις μία από τις δύο.
Δεν ξέρω βέβαια από τις εξόδους pre τι γίνεται. Λογικά επειδή έχουν ξεχωριστές pre out
για SB και FH/FW αν συνδέσεις έναν επιπλέον δικάναλο να έχεις ένα κανονικό 9.1 setup.
Περιμένω απάντηση (από τους pionnerακηδες κυρίως)!!!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

απαντηση στην απαντηση δεν γινεται, εκτος και αν γινει τσατ, και το τσατ απαγορευεται:143: πουσαι ρε χαβοκ να γελασει καθε πικραμενος, και τετοιες μερες ειναι καμποσοι.
Οσο αφορα τον πιονερο μιας και διαβασες ηχο , δεν χρειαζεσαι καμμια απαντηση , ηταν ολες εκει.

Reaction score
2.207
Επειδή η ερώτησεις μου ήταν λίγο μακροσκελής και περιείχαν και δικές μου υποθετικές απαντήσεις γίνομαι ποιό μονολεκτικός:

1. Είναι 7.1 ή 9.1 οι LX73 και LX83;
2. Η απαντήση του ΗΧΟΥ δεν συμφωνεί με τις προδιαγραφές στο site της Pioneer.
Ποιός έχει το λάθος;

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

7,1 standard
και 9,1 αν δουλεψεις τα 2 pre out.Αληθεια σε ενδιαφερουν τα ψηλα καναλια ?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

θεωριτικα παντα, το τεμαχιο του ηχου ηταν προπαραγωγης.
Οποτε δεν ξερουμε στο τελος τι θα κανουν, στο σαιτ (σημερα αλλαξαν λιγο την εκει σελιδα) δειχνει οτι μπορει να σηκωσει και απο τις μπορνες ψηλα , ή πλατια εξτρα ηχεια.
Και παλι προχειρο μου δειχνει, σαν να εχει κατι στο μυαλο της....Το μονο που αλλαξε ειναι η πλανισμενη προσοψη , καττα τα αλλα τα σωθικα του ειναι ιδια με του 72.Γιαυτο και αγορασα τον 72.Αλλιως θα περιμενα για αυτον.Οσο για το 1,4 ειναι κατι που με εναν πλειερ με 2 εξοδους λυνεις και την συμβατοτητα 3D
αν ποτε υπαρξει.....

Reaction score
2.207
Re: Απάντηση: Νέοι A/V ενισχυτές από την Pioneer, 3D ready, HDMI 1.4

.Αληθεια σε ενδιαφερουν τα ψηλα καναλια ?
Προς το παρόν όχι αλλά ακούω πολύ θετικά σχόλια και ότι αν ακούσεις σύστημα με ηχεία ύψους και πλάτους δεν ξαναγυρίζεις στο 5.1 ή στο 7.1 (με back surround).
Οπότε ποτέ δεν ξέρεις.

Reaction score
2.207

θεωριτικα παντα, το τεμαχιο του ηχου ηταν προπαραγωγης.
Οποτε δεν ξερουμε στο τελος τι θα κανουν, στο σαιτ (σημερα αλλαξαν λιγο την εκει σελιδα) δειχνει οτι μπορει να σηκωσει και απο τις μπορνες ψηλα , ή πλατια εξτρα ηχεια.
Και παλι προχειρο μου δειχνει, σαν να εχει κατι στο μυαλο της....Το μονο που αλλαξε ειναι η πλανισμενη προσοψη , καττα τα αλλα τα σωθικα του ειναι ιδια με του 72.Γιαυτο και αγορασα τον 72.Αλλιως θα περιμενα για αυτον.Οσο για το 1,4 ειναι κατι που με εναν πλειερ με 2 εξοδους λυνεις και την συμβατοτητα 3D
αν ποτε υπαρξει.....
Μα ήδη έχουν αρχίζει να πωλούνται οπότε πλέον είναι μοντέλα παραγωγής. Οι μπόρνες δεν λένε τίποτε για τον αριθμό των καναλιών.
Ο 3311 της Denon π.χ έχει μπόρνες χωριστά για Surround Back, Front Wide, Front Height αλλά μόνο ένα κανάλι είναι διαθέσιμο κάθε φορά, ανάλογα με το surround mode.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

:143:πολλες ερωτησεις , θα αρχισω να σε χρεωνω:143:
ο μεγαλος ντενον τα παιζει και ολα μαζι.
9,1 ειχα απο τον 10/09 για αρκετους μηνες, αν τα ηχεια σου δεν ειναι ικανα να φτασουν τον ηχο εκει ψηλα , σε βοηθανε τα νταβανισια.Αν τωρα το ηχειο σου γεμιζει ολο το χωρο δεν τα εχεις αναγκη.Ειχα 9,1 με τα κλιπς δεν με εκανε να κρατησω τα ψηλα, ηταν μια σκεψη που εστειλα ηχεια και τελικο.Θα ελεγα δυσκολη αποφαση, οταν ομως δεν μου προσφεραν τι να τα εκανα ?
Με τα τουεφελ βεβαια χτιζαν ωραια εφε εκει ψηλα.
Οτι αλλο θες εδω ειμαι

Reaction score
2.207

:143:πολλες ερωτησεις , θα αρχισω να σε χρεωνω:143:
Στείλε το λογαριασμό σπίτι...:142:

:ο μεγαλος ντενον τα παιζει και ολα μαζι.
9,1 ειχα απο τον 10/09 για αρκετους μηνες, αν τα ηχεια σου δεν ειναι ικανα να φτασουν τον ηχο εκει ψηλα , σε βοηθανε τα νταβανισια.Αν τωρα το ηχειο σου γεμιζει ολο το χωρο δεν τα εχεις αναγκη.Ειχα 9,1 με τα κλιπς δεν με εκανε να κρατησω τα ψηλα, ηταν μια σκεψη που εστειλα ηχεια και τελικο.Θα ελεγα δυσκολη αποφαση, οταν ομως δεν μου προσφεραν τι να τα εκανα ?
Με τα τουεφελ βεβαια χτιζαν ωραια εφε εκει ψηλα.
Οτι αλλο θες εδω ειμαι
Δεν έχω ακούσει 9.1 με "ταβανίσια" όπως λες οπότε δεν μπορώ να κρίνω. Απλά από εντυπώσεις άλλων φίλων και reviews σε περιοδικά είχα σχηματίσει την εντύπωση ότι προσφέρουν σημαντικά. Είσαι ο πρώτος που ακούω με αντίθετη άποψη.
Χωρίς βέβαια να έχει μπει η παράμετρος του τύπου των μπροστινών ηχείων που έθεσες.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Καλο θα ειναι να εχουμε ακουσει 9,1 σε διαφορετικες καταστασεις , ωστε να εχουμe πολλα μετρα συγκρισης.Θα μου αρεσαν με ηχεια τυπου bose.

Reaction score
1

ξερει κανεις που ιεναι ετοιμοπαραδοτος ο VSX 2020-K εκτος απο Καλογεροπουλο γιατι τον εχει αρκετα ακριβα(1100???) απο οτι θα επρεπε?εξω τον βρισκω 750 με 800...αν τον βρω εδω με 850 εως δεν θα μπω στο κοπο να παραγγειλω απ εξω....

Reaction score
1

Mόλις παρέλαβα τον VSX-520K μετά από 12 μέρες αναμονής :107: ...θα κάνω μιά παρουσίαση αργότερα !

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Καλοθέατος και καλοάκουστος!!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

καλοταξιδος