Νέος Κανονισμός Αγγελιών

Status
Not open for further replies.
Reaction score
2.482
:p:p

Με τους κανόνες αγγελιών που πρότεινα ανέκαθεν, γυρνάω. :confused:
Στειλε λινκ με τις προτάσεις, να τις μελετήσω, να δω αν θα υποστηρίξω την υποψηφιότητά σου!

Δωστε up στο λαό!

Reaction score
1.685
Φαινεται καλη ιδεα ο νεος κανονισμος.

Ενα προβλημα που βλεπω εγω ως πιθανο, ειναι οτι ο ενδιαφερομενος δεν θα ξερει την εξελιξη της αγγελιας που τον ενδιαφερει, μιας και ο πωλητης συνηθως θα 'αισθανεται' οτι δεν εχει υποχρεωση να ενημερωσει στην αγγελια του οτι το προιον πουληθηκε.
Ετσι ο ενδιαφερομενος θα στελνει απανωτα πμ και θα περιμενει απαντηση που μπορει να μην λαβει ποτε.

Δεν εχω ιδεες για λυση, αλλα σκεφτειτε αυτο το ενδεχομενο.

Reaction score
109
Αν δεν θελετε να γινονται up τοτε θα μπορουσε να σβυνονται ολες οι αγγελιες σε δυο μηνες και αν θελει ο ενδιαφερομενος να την ξαναβαλει .
με αυτο τον τροπο υπαρχουν μονο νεες αγγελιες και δεν γινεται το μπερδεμα αν ισχυουν η οχι.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.294
Είναι λογικό να μην υπάρχει κανένα σύστημα που να καλύπτει πλήρως όλες τις πλευρές. Επαναλαμβάνω ότι η προσωπική μου θέση είναι, ή καθόλου αγγελίες ή όσο πιο ελεύθερες γίνεται (με συντονισμό στις κραχτές περιπτώσεις). Το "καθόλου" το έχω ξεγράψει γιατί η πλειονότητα των μελών γουστάρει αγγελίες. Από την άλλη δεν γίνεται να διατάξουμε ένα (?) συντονιστή να ασχολείται αρκετές φορές την ημέρα με το κυνήγι των πονηρών. Γι' αυτό και ψάξαμε τη λύση που θέλει τη λιγότερη ασχολία και είναι εφικτή από τη πλατφόρμα σε τεχνικό επίπεδο.

Υπάρχει και μία άλλη λύση, αυτή της αγοράς ενός add-on ειδικού για αγγελίες, που είναι σχεδιασμένο για να διευκολύνει οπτικά, πρακτικά και συντονιστικά τις αγοραπωλησίες. Θα δούμε μία demo έκδοση κι αν διαπιστώσουμε ότι ταιριάζει στο AVSite θα το αγοράσουμε.

Τουλάχιστον, θέλουμε να εκτιμήσετε ότι είμαστε από τα ελάχιστα φόρουμ που κάνουμε τόση συζήτηση με τα μέλη για λειτουργικά θέματα. Το σίγουρο είναι ότι το αποτέλεσμα αποκλείεται να αρέσει το ίδιο σε όλους.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.592
Επαναλαμβάνω, ότι η προσωπική μου θέση είναι, ή καθόλου αγγελίες ή όσο πιο ελεύθερες γίνεται (με συντονισμό στις κραχτές περιπτώσεις)
Κότα!Εδώ μου το παίζεις ή κομμουνιστής ή σοσιαλιστής,μόνο στην κατηγορία πολιτικά το παίζεις νεοφιλελέ:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::lolsign::lolsign::lolsign:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.294
Κότα!Εδώ μου το παίζεις ή κομμουνιστής ή σοσιαλιστής,μόνο στην κατηγορία πολιτικά το παίζεις νεοφιλελέ
Κάνω το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Μοιράζω αυτά που δεν υπάρχουν. :p
Ας έπαιζαν λεφτά και θα σου έλεγα που θα έγραφα τις ελευθερίες σας. :D

melina

Cargo 200
Reaction score
45.533
Υπάρχει και μία άλλη λύση, αυτή της αγοράς ενός add-on ειδικού για αγγελίες, που είναι σχεδιασμένο για να διευκολύνει οπτικά, πρακτικά και συντονιστικά τις αγοραπωλησίες. Θα δούμε μία demo έκδοση κι αν διαπιστώσουμε ότι ταιριάζει στο AVSite θα το αγοράσουμε.
αν είναι καλό να συνεισφέρω, φαντάζομαι και άλλοι θα θέλουν να.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.715
Όπως έχω ξαναγράψει, δεν υπάρχει περίπτωση να μπορούν να είναι όλοι ικανοποιημένοι.
Μα καμία.
Ότι και να βάλουμε, πάντα κάποιοι θα είναι δυσαρεστημένοι.
Προσπαθούμε να βρούμε την χρυσή τομή, τον μέσο όρο, το μη χείρον βέλτιστον.
Άλλωστε γι΄αυτό και το συζητάμε ανοιχτά και λαμβάνουμε υπ΄όψιν τις προτάσεις που πέφτουν.
Κάποιες όμως είναι εκτός ορίων και εκτός δυνατοτήτων, είτε της πλατφόρμας, είτε δικές μας.

Reaction score
620
Ρε παιδιά έχει δίκιο ο Μιχάλης. Ότι και να προταθεί βλέπω να υπάρχουν παραπονουμενοι.
Στα περισσότερα φόρουμ υπάρχει η λογική: αυτοί είναι οι κανόνες και τέλος.
Αν κάτι δεν πάει καλά θα το δουν και μόνοι τους οι διαχειριστές.
Ψυχραιμία.
Περισσότερο προσωπικά με έχει τσουξει το θέμα tapatalk παρά όλα τα υπόλοιπα.

Reaction score
3.540
Σαφώς και δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί μια λύση που να τους ικανοποιεί όλους, αυτός είναι απαράβατος κανόνας, είμαι σίγουρος ότι ούτε μεταξύ τους οι διαχειριστές/συντονιστές δε συμφωνούν σε όλα, πόσο μάλλον μερικές χιλιάδες μέλη !!
Επίσης, υπάρχουν διάφοροι τεχνικοί παράγοντες (πχ περιορισμοί κάθε πλατφόρμας), που δεν επιτρέπουν ή δε δίνουν συγκεκριμένες δυνατότητες που πιθανόν να χρειάζονται οι χρήστες.
Άρα οι συμβιβασμοί είναι (όπως σε κάθε πτυχή της ανθρώπινης δραστηριότητας) αναγκαίο κακό ή καλό, εξαρτάται από ποιά οπτική γωνία το βλέπει ο καθένας...
Τώρα που τελείωσα με το ευχολόγιο, ας πω κι εγώ την εξυπνάδα μου...:D
Συμφωνώ με το να μπαίνουν οι ολοκληρωμένες αγγελίες σε ξεχωριστή ενότητα προκειμένου να ελευθερωθεί χώρος και να μπει μια τάξη.
Διαφωνώ με την κατάργηση των up, δεν καταλαβαίνω πραγματικά τι σας πειράζει και ο λόγος είναι απλός. Ας πούμε ότι βάζω μια αγγελία σήμερα για ένα ζευγάρι ηχεία και δεν βρεθεί αγοραστής μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, είτε γιατί κανείς δεν ενδιαφέρεται για τα συγκεκριμένα ηχεία τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, είτε γιατί κάποιος θεωρεί ότι μπορεί να πετύχει καλύτερη τιμή (αν δεν πουληθούν σύντομα, συνήθως ο πωλητής κατεβάζει την τιμή όπως γίνεται συνήθως) αργότερα.
Μετά από 8 μήνες, μπαίνει ένα καινούργιο μέλος και ψάχνει ένα ζευγάρι ηχεία σαν τα δικά μου. Η αγγελία μου πλέον θα είναι τουλάχιστον 15 σελίδες πίσω και λίγες λέω. Αν υποθέσουμε ότι κάτσει και ψάξει 15 - 20 σελίδες πίσω (πόσοι από εσάς θα το έκαναν ?), πως θα ξέρει αν ισχύει η αρχική τιμή ή αν εξακολουθεί να ισχύει η αγγελία (αν εντωμεταξύ δεν έχει σβηστεί η αγγελία από τους συντονιστές) ?
Εκτός αν η αγγελίες που δεν έχουν ολοκληρωθεί, σβήνονται πχ μετά από 2 μήνες και μετά μπορεί ο χρήστης να τις ξαναδημοσιεύσει εκ νέου...
Καλό κουράγιο σε ότι αποφασίσετε...;)

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.015
Μετά από 8 μήνες, μπαίνει ένα καινούργιο μέλος και ψάχνει ένα ζευγάρι ηχεία σαν τα δικά μου. Η αγγελία μου πλέον θα είναι τουλάχιστον 15 σελίδες πίσω και λίγες λέω. Αν υποθέσουμε ότι κάτσει και ψάξει 15 - 20 σελίδες πίσω (πόσοι από εσάς θα το έκαναν ?)
Δεν θα κάτσει να ψάξει 20 σελίδες αλλά θα κάνει αναζήτηση στο φόρουμ.

πως θα ξέρει αν ισχύει η αρχική τιμή ή αν εξακολουθεί να ισχύει η αγγελία (αν εντωμεταξύ δεν έχει σβηστεί η αγγελία από τους συντονιστές) ?
Είπαμε ο πωλητής θα κάνει edit στο αρχικό του ποστ για την τιμή που ισχύει, και θα ενημερώνει αν έχει κλείσει η αγγελία.

Reaction score
390
Ουφ!
Πρόλαβα και πούλησα :D
Νομίζω ότι αυτή η φράση απεικονίζει το αποτέλεσμα του νέου κανονισμού.
Θεωρώ ότι ο υφιστάμενος κανονισμός δουλεύει μια χαρά.Όσο πιο πολλές απαγορεύσεις μπαίνουν τόσο το χειρότερο.Ιδιαίτερα η μη δυνατότητα up θάβει τις αγγελίες και ελπίζω στο τέλος να μην υιοθετηθεί.

Reaction score
62
Μια χαρά ήταν το σύστημα. Δίκαιο , σωστό ,και παρείχε μια πολυ καλη πληροφορηση για την πορεία της αγγελίας, τοσο με τα up οσο και με τις μειώσεις τιμής. Δε νομιζω οτι θα γίνει καλύτερο.

Reaction score
783
εντελως λαθος κατα την γνωμη μου καθως ειναι πολυ πιθανο up με χαμηλωμα τιμων να χανονται.
Μια χαρά ήταν το σύστημα. Δίκαιο , σωστό ,και παρείχε μια πολυ καλη πληροφορηση για την πορεία της αγγελίας, τοσο με τα up οσο και με τις μειώσεις τιμής. Δε νομιζω οτι θα γίνει καλύτερο.
συμφωνω
υπαρχουν κατα καιρους οι "πονηροι" που κανουν up της αγγελιας τους χωρις μειωση τιμης και πριν τον μηνα που προβλεπει η αγγελια.
Αν "αυτοι" ειναι ο λογος που βαζετε αυτο το νεο πλαισιο, τοτε χαλατε χωρις λογο κατι που λειτουργει. Απλα μπαναρετε αυτους που καταπατουν τους κανονες των ups.
Το πολυ regulation θυμιζει την κυβερνηση μας στο θεμα των καναλιων :)

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.812
Είναι βέβαιο ότι όσοι σχεδόν αποκλειστικά ενεργοποιούνται σττις αγγελίες θα δυσαρεστηθούν. Δεν τους απαγορεύεται όμως να βάλουν αγγελίες, απλώς δεν θα κάνουν up.Ακριβώς το κομμάτι των ups είναι αυτό που δημιουργούσε προστριβές και χρειαζόταν διαρκή επίβλεψη.

Mε το νέο σύστημα όμως μειώθηκε κατακόρυφα ο φόρτος στο συγκεκριμένο τμήμα του φόρουμ. Έτσι τόσο ο Μελίδης δεν χρειάζεται να είναι διαρκώς "από πάνω", αλλά και δεν χρειάζεται πλέον να μπαίνουμε σε διαδικασία να αποκλείουμε μέλη από τη δημοσίευση αγγελιών, λόγω αποκλειστικής ενασχόλησής τους με αυτές.

Reaction score
3.540
Δεν θα κάτσει να ψάξει 20 σελίδες αλλά θα κάνει αναζήτηση στο φόρουμ.
Σύμφωνοι, απλά έχε υπόψη ότι πολλοί δεν ψάχνουν κάτι συγκεκριμένο ντε και καλά, οπότε η αναζήτηση δεν βοηθάει.
Για παράδειγμα θέλω να αντικαταστήσω τα ηχεία μου με κάτι καλύτερο μέχρι τα 2000 ευρώ ας πούμε, χωρίς απαραίτητα να έχω καταλήξει σε κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο.
Ψάχνω λοιπόν γενικά τι παίζει στην αγορά και βλέπω ότι υπάρχουν 3-4 μοντέλα που θα μου έκαναν και μετά κάνω αναζήτηση στις αγγελίες γι' αυτά τα μοντέλα και βρίσκω μόνο το ένα ή κανένα μιας και τα 2000 ευρώ αναφέρονται σε τιμές λιανικής, οπότε βγάζει αυτόματα απ' έξω ακριβότερα μεταχειρισμένα μοντέλα αγγελιών ή καταργημένα μοντέλα.
Πως θα "ανακαλύψω" για παράδειγμα τα Monitor Audio GX300 του stathis (μου επιτρέπει ο φίλος Στάθης να χρησιμοποιήσω την αγγελία του πιστεύω σαν παράδειγμα μιας και είναι πολύ καλή περίπτωση) των οποίων η λιανική είναι 3500 ευρώ (άρα τελείως έξω από το budget μου) και αυτός τα έβαλε 1700 ?
Αυτό είναι ένα πάρα πολύ πιθανό σενάριο, όπου η αγγελία ενός χρήστη μπορεί να "θαφτεί" πίσω από πολλές σελίδες χωρίς να έχει πολλές ελπίδες να διαβαστεί και προφανώς θα υπάρχουν και άλλα σενάρια, απλά μου ήρθε αυτό στο μυαλό...

Status
Not open for further replies.

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.014
Members
38.522