- Reaction score
- 2.482
Στειλε λινκ με τις προτάσεις, να τις μελετήσω, να δω αν θα υποστηρίξω την υποψηφιότητά σου!
Με τους κανόνες αγγελιών που πρότεινα ανέκαθεν, γυρνάω.![]()
Δωστε up στο λαό!
Στειλε λινκ με τις προτάσεις, να τις μελετήσω, να δω αν θα υποστηρίξω την υποψηφιότητά σου!
Με τους κανόνες αγγελιών που πρότεινα ανέκαθεν, γυρνάω.![]()
Το ηξερα πως εισαι αντισυστημικη..Δεν το βλέπω να δουλεύει το σύστεμ.
Κότα!Εδώ μου το παίζεις ή κομμουνιστής ή σοσιαλιστής,μόνο στην κατηγορία πολιτικά το παίζεις νεοφιλελέΕπαναλαμβάνω, ότι η προσωπική μου θέση είναι, ή καθόλου αγγελίες ή όσο πιο ελεύθερες γίνεται (με συντονισμό στις κραχτές περιπτώσεις)
Κάνω το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Μοιράζω αυτά που δεν υπάρχουν.Κότα!Εδώ μου το παίζεις ή κομμουνιστής ή σοσιαλιστής,μόνο στην κατηγορία πολιτικά το παίζεις νεοφιλελέ
αν είναι καλό να συνεισφέρω, φαντάζομαι και άλλοι θα θέλουν να.Υπάρχει και μία άλλη λύση, αυτή της αγοράς ενός add-on ειδικού για αγγελίες, που είναι σχεδιασμένο για να διευκολύνει οπτικά, πρακτικά και συντονιστικά τις αγοραπωλησίες. Θα δούμε μία demo έκδοση κι αν διαπιστώσουμε ότι ταιριάζει στο AVSite θα το αγοράσουμε.
Δεν θα κάτσει να ψάξει 20 σελίδες αλλά θα κάνει αναζήτηση στο φόρουμ.Μετά από 8 μήνες, μπαίνει ένα καινούργιο μέλος και ψάχνει ένα ζευγάρι ηχεία σαν τα δικά μου. Η αγγελία μου πλέον θα είναι τουλάχιστον 15 σελίδες πίσω και λίγες λέω. Αν υποθέσουμε ότι κάτσει και ψάξει 15 - 20 σελίδες πίσω (πόσοι από εσάς θα το έκαναν ?)
Είπαμε ο πωλητής θα κάνει edit στο αρχικό του ποστ για την τιμή που ισχύει, και θα ενημερώνει αν έχει κλείσει η αγγελία.πως θα ξέρει αν ισχύει η αρχική τιμή ή αν εξακολουθεί να ισχύει η αγγελία (αν εντωμεταξύ δεν έχει σβηστεί η αγγελία από τους συντονιστές) ?
Νομίζω ότι αυτή η φράση απεικονίζει το αποτέλεσμα του νέου κανονισμού.Ουφ!
Πρόλαβα και πούλησα![]()
συμφωνωΜια χαρά ήταν το σύστημα. Δίκαιο , σωστό ,και παρείχε μια πολυ καλη πληροφορηση για την πορεία της αγγελίας, τοσο με τα up οσο και με τις μειώσεις τιμής. Δε νομιζω οτι θα γίνει καλύτερο.
Σύμφωνοι, απλά έχε υπόψη ότι πολλοί δεν ψάχνουν κάτι συγκεκριμένο ντε και καλά, οπότε η αναζήτηση δεν βοηθάει.Δεν θα κάτσει να ψάξει 20 σελίδες αλλά θα κάνει αναζήτηση στο φόρουμ.