Νέος Συντονιστής Στην Κατηγορία Τv's αναλαμβάνει Ο ΝLS Μαζί με τον Κώστα Φ.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Μηνύματα
14.836
Reaction score
53
Η κατηγορία ΤV'S έχει τους τελευταίους μήνες μια ραγδαία ανάπτυξη. Δεν είναι μόνο το πολύ επιτυχημένο power-buy που οργανώνουμε αλλά και το ενδιαφέρον των μελών και των επισκεπτών μας είναι τεράστιο!

Σίγουρα τους επόμενους μήνες οι Έλληνες καταναλωτές θα άλλαξουν συμπεριφορά και στον τρόπο που αγοράζουν τηλεόραση. Περνάμε από την εποχή των προσφορών και της λογικής "plasma να 'ναι και ότι να 'ναι" στην λογική της σωστής ποιοτικής εικόνας. Και φυσικά μέσα στο 2006 θα περάσουμε και από τις HD Ready τηλεοράσεις, στις True HD.

Η κατηγορία αυτή έχει πολλά ακόμα περιθώρια ανάπτυξης και μπορεί να προσφέρει πολύ περισσότερα στα μέλη και τους επισκέπτες μας. Ο NLS πραγματικά βοήθησε τα μέγιστα στην αξιολόγηση και την άμεση επικοινωνία με την ίδια την ΑΜΟΙ στην Κίνα και νομίζω όλοι έχουμε δει ότι έχει και τις γνώσεις αλλά και το μεράκι να ασχοληθεί. Γι' αυτό από σήμερα αναλαμβάνει Συντονιστής ΜΑΖΙ με τον Κώστα Φ. στην κατηγορία.

Του ευχόμαστε όλοι καλή επιτυχία!

Χρήστος Ακρατόπουλος
Γενικός Διαχειριστής
 

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Μηνύματα
30.058
Reaction score
728
Re: Νύος Συντονιστώς Στην Κατηγορία Τv's Αναλαμβόνει Ο Νls Μαζί Με Τον Κώστα Φ.

Καλη επιτυχια και απο εμενα , Νικολα. :wink:
 






Μηνύματα
8.676
Reaction score
6
Ε ναι μωρέ..
Ηταν φυσικό.
Ο άνθρωπος είναι τηλεορασακιας , και πλέον στην φυσική του θέση.
Καλορίζικος
 




Gebreselassie

Μαύρος!
Μηνύματα
30.910
Reaction score
2.524
Σιδεροκέφαλος βρε συνονόματε!
Καλή αρχή και καλύτερη συνέχεια!
 



NLS

Μηνύματα
932
Reaction score
1
Παιδιά ευχαριστώ πάρα πολύ.
Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάποια πραγματάκια (προσέχουμε για να έχουμε).

- Δεν θα έλεγα ότι είμαι "τηλεορασάκιας" γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει η ανάλογη υποδομή αυτή τη στιγμή (more on this, would be too personal). Βέβαια τώρα που η θέση έχει και ΔΩΡΟ μια AMOI LC37, θα είναι καλύτερα τα πράγματα (ε Ανδρέα;... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

- Είμαι περισσότερο "κομπιουτεράς" (με την παλιά καλή έννοια της λέξης - τι διάολο 22 χρόνια ασχολούμαι πια με τα μηχανήματα του σατανά) και επειδή πια αυτά, "μπλέκουν" περισσότερο με το χώρο της TV και γενικά του A/V (και όλο προς τα εκεί πάει).... μοιραίο ήταν.

- Θα προσπαθήσω να βοηθήσω το κομάτι αυτό του forum. Την θέση δεν την επεδίωξα (όπως μπορούν να επιβεβαιώσουν οι... αρχηγοί) και γενικά δεν είμαι και κάνας καρεκλοκένταυρος των θέσεων, θα προσπαθήσω να την τιμήσω, αλλά αν δεν τα καταφέρω... καλά να 'μαστε. Η εμπειρία μου στο moderation είναι μάλλον καλή αλλά δεν θα εμβαθύνω γιατί οι κομπασμοί είναι αυτό που... αντιπαθώ.

Θέλω την υποστήριξη σας και τη βοήθεια σας. Δεν είμαι καμία εγκυκλοπέδια της TV ούτε σκοπεύω να γίνω, δεν θα πάω να το παίξω έξυπνος εκεί που υπάρχουν άνθρωποι με πολλαπλάσια εμπειρία. Αυτό που είναι σίγουρο (γιατί το προσέχω γενικά στη ζωή μου), είναι ότι όταν πω κάτι, ΜΑΛΛΟΝ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ γιατί πρώτα το έχω ψάξει πριν το πω. Είτε είναι καλό, είτε είναι κακό (no brand sucking here).

Άντε σιδεροκέφαλος να... είμαι.
 




Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.664
Μηνύματα
2.869.236
Members
37.943
Νεότερο μέλος
triantafyllos1969
Top