Νέος στο forum. Αγορά TV από το εξωτερικό

Reaction score
0
καλησπέρα. είμαι νέος σε αυτό το φόρουμ οπότε αν το συγκεκριμένο πόστ δεν ανήκει εδό, παρακαλώ να μεταφερθεί. σκέπτομαι για αγορά TV και ψάχνοντας βρήκα αυτή την σελίδα http://www.nyiste.com . οι τιμές μου φάνηκαν ''ύποπτα'' χαμηλές. θα ήθελα την γνώμη σας, ίσως τα υπέρ και τα κατά αγοράς TV από το εξωτερικό. ευχαριστώ :102:

Reaction score
49
Απάντηση: νέος στο forum. αγορά TV

Καλώς ήρθες στο AVsite!
Καλή συνέχεια.... :107:

Τι διαφορές βρίσκεις στις τιμές?
Πόσο πάνε τα μεταφορικά?
Προσωπικά δεν θα αγόραζα TV από έξω γιατί:
  • θα φοβόμουν την μεταφορά (χτυπήματα, νερό κλπ)
  • θα αγχωνόμουν για το θέμα εγγύησης

Ποια τηλεόραση θα σε ενδιέφερε?

Reaction score
49
Απάντηση: νέος στο forum. αγορά TV από το εξωτερικό

Άλλαξα λίγο τον τίτλο για να μπορέσουν να σου απαντήσουν περισσότεροι. Ελπίζω να μη με παρεξηγήσεις :126:

LM

Reaction score
4
Απάντηση: Νέος στο forum. Αγορά TV από το εξωτερικό

Κατά την άποψή μου μείνε μακριά από το συκεκριμένο ή άλλα παρόμοιου τύπου...

Reaction score
0

Καλός σας βρήκα. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Ο skroutz, γνωστό πιστεύω site στους περισσότερους, απευθύνετε όμως αποκλειστικά στην εγχώρια αγορά. Τι γίνετε λιπών αν κάποιος αποφασίσει για μια αγορά από το εξωτερικό?(ευχαριστώ για την διόρθωση Giovanni) Ας υποθέσουμε ότι ενδιαφέρομαι για μια Panasonic, μια από της λίγες μάρκες του προαναφερόμενου site, η ελληνική αντιπροσωπία αναγνωρίζει την αγορά από το εξωτερικό και κατά συνέπια εγγύηση-service ? Πώς μπορεί κάποιος ενδεχομένως να βεβαιωθεί για την γνησιότητα των προϊόντων? Όσο για το αν τυχών υπάρξει κάποια φθορά από την μεταφορά, αυτό μπορεί κάλλιστα να συμβεί και στην Ελλάδα. Η διαφορά στης τιμές του συγκεκριμένου site (http://www.nyiste.com) πιστεύω πώς είναι σημαντικές, αν και δεν είμαι ιδικός του θέματος, ώστε να σκεφτεί κάποιος το ενδεχόμενο μιας αγοράς από εξωτερικό. Αλήθεια υπάρχει πρόβλημα με τελωνείο? Συγγνώμη για το μεγάλο post αλλά ολίγων άσχετος που χιάζετε βοήθεια. Ευχαριστώ και πάλι.

Reaction score
4.479

china wholesaler....

αυτή αγορά θεωρείτε διηπειρωτική!!!!

δες Γερμανία μεριά , ή εντός ΕΕ

Reaction score
0

Ποια η διαφορά διηπειρωτικής και εντός ΕΕ? Αναφέρεσαι μήπως στο τελωνείο. Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος αν μπορείς. Τα μεταφορικά απο Κίνα είναι 50Ε περίπου. Ευχαριστώ :102:

Reaction score
49

Θα σε συμβούλευα να μην αγοράσεις από την Κίνα.
Οι περισσότερες εταιρείες είναι ορατές σαν site, ανύπαρκτες στην πράξη......
Μην διακινδυνέψεις τα χρήματά σου....
Τα 50€ πχ των μεταφορικών είναι πολύ λίγα και είναι ένα δείγμα του τι παίζεται.

Αν παραγγείλεις εκτός Ευρώπης δεν θα έχεις εγγύηση 100%.
Και θα πληρώσεις κατά 90% τελωνείο και μάλιστα πολύ (μπορεί και 200+€).
Μόνο αν σου έρθει με USPS μπορεί να την γλυτώσεις.

Αν θες ντε και καλά αγορές από Ευρώπη επέλεξε Γερμανία, Αγγλία κοκ.
Συνήθως από Αγγλία δεν θα ισχύει η πραγματική ισοτιμία (υπολόγισε 5-10% περισσότερο) €-£.
Δες τιμές Ευρώπης, βάλε το ίδιο μοντέλο στο skroutz και ζύγισε το αν αξίζει η εισαγωγή της ή η αγορά της από Ελλάδα.
Θα δεις πως τελικά είναι σχετικά μικρή η διαφορά....

Reaction score
49

Και κάτι ακόμα.....
Από αγορά Αμερική ή Ιαπωνίας ή Κίνας μπορεί να έχεις πρόβλημα γιατί δεν θα είναι PAL. Δεν είμαι 100% σίγουρος για το τι παίζει (δεν έχω φέρει TV από έξω) αλλά όταν στο link που μας έδωσες διαβάζω κάτι τέτοιο:

• Input Video Signal: ATSC
  • Input Video Signal: QAM
  • Input Video Signal: NTSC

μπαίνω σε ανησυχία...... :121:

Επαναλαμβάνω το σημαντικότερο είναι το αν όντως υπάρχει το μαγαζί ή όχι.
Έχω βρει επανειλημμένα site Κίνας όπου βρίσκεις πχ μοτοσικλέτες καινούριες που Ευρώπη κάνουν 15000€ και εκεί τις πουλούν........2500€.

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Νέος στο forum. Αγορά TV από το εξωτερικό

Θα σε συμβούλευα να μην αγοράσεις από την Κίνα.
Οι περισσότερες εταιρείες είναι ορατές σαν site, ανύπαρκτες στην πράξη......
Μην διακινδυνέψεις τα χρήματά σου....
Τα 50€ πχ των μεταφορικών είναι πολύ λίγα και είναι ένα δείγμα του τι παίζεται.

Αν παραγγείλεις εκτός Ευρώπης δεν θα έχεις εγγύηση 100%.
Και θα πληρώσεις κατά 90% τελωνείο και μάλιστα πολύ (μπορεί και 200+€).
Μόνο αν σου έρθει με USPS μπορεί να την γλυτώσεις.

Αν θες ντε και καλά αγορές από Ευρώπη επέλεξε Γερμανία, Αγγλία κοκ.
Συνήθως από Αγγλία δεν θα ισχύει η πραγματική ισοτιμία (υπολόγισε 5-10% περισσότερο) €-£.
Δες τιμές Ευρώπης, βάλε το ίδιο μοντέλο στο skroutz και ζύγισε το αν αξίζει η εισαγωγή της ή η αγορά της από Ελλάδα.
Θα δεις πως τελικά είναι σχετικά μικρή η διαφορά....
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ... Το συγκεκριμένο site μου φαίνεται αρκετά ύποπτο... Έχει αρκετά μαγαζιά από Αγγλία και από Γερμανία που ΚΑΙ τιμές έχουν καλές και είναι και πολύ αξιόπιστα!!! Όσο για το skroutz, το θεωρώ την μεγαλύτερη ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ στην Ελλάδα!!! Μπορείς να βρεις μεγάλες αποκλίσεις και να βγεις κερδισμένος κατά πολλά €€€...

Reaction score
0

Σας ευχαριστώ όλους για της απαντήσεις και της συμβουλές σας. Σε τυχών αγορές από Ευρώπη υπάρχει εγγύηση από της αντίστοιχες αντιπροσωπίες στην Ελλάδα? Ευχαριστώ.

Reaction score
0

Τελικά το συγκεκριμένο site (http://www.nyiste.com/)είναι κατά πάσα πιθανότητα απάτη μιας και αποδείχτηκε ότι το μήνυμα που έλαβα μέσο email, φαινομενικά από συγγενικό μου πρόσωπο, είναι spam. Συγγνώμη για την όποια αναστάτωση έφερα. Ίσως θα έπρεπε να υπάρχει ένα θέμα που να μας προειδοποιεί για τέτοια site που τυχαίνει να γνωρίζουμε και να μας παρουσιάζει άλλες ποιο ενδιαφέροντες τοποθεσίες.

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.818
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos