30 Ιανουαρίου 2011 #41 stathis Ultra Home Theater Μηνύματα 21.631 Reaction score 36.425 Απάντηση: Νέος συντονιστής στις "Γενικές Συζητήσεις" Με ΠΟΙΟ λουκετο απ'ολα:111::103:
30 Ιανουαρίου 2011 #42 AlastorTHX Μηνύματα 1.972 Reaction score 4 Απάντηση: Νέος συντονιστής στις "Γενικές Συζητήσεις" χαχαχαχαχαχαχα σωστός εμένα δεν με ενδιαφέρει να τσακωνόμαστε το έχεις καταλάβει φαντάζομαι.
Απάντηση: Νέος συντονιστής στις "Γενικές Συζητήσεις" χαχαχαχαχαχαχα σωστός εμένα δεν με ενδιαφέρει να τσακωνόμαστε το έχεις καταλάβει φαντάζομαι.
30 Ιανουαρίου 2011 #43 abcd Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος Super Moderator Μηνύματα 82.184 Reaction score 107.720 Απάντηση: Νέος συντονιστής στις "Γενικές Συζητήσεις" stathis said: Με ΠΟΙΟ λουκετο απ'ολα:111::103: Click to expand... Με όλα μαζί! :107: Για να μιλήσουμε σοβαρά, η χειρότερη κατηγορία του AVSite για μένα είναι τα πολιτικά. Έχω παρατηρήσει αρκετούς φίλους με πολλές γνώσεις στη πολιτική, και μαθαίνουμε χρήσιμα πράγματα από αυτούς. Υπάρχουν όμως κάποιοι, που με το παραμικρό θα τσακωθούν με άλλους που διαφωνούν! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να γίνεται αυτό! Ευτυχώς είναι λίγοι αυτοί οι κύριοι. Θα τους παρακαλέσω λοιπόν να είναι πιο προσεκτικοί στις εκφράσεις τους.
Απάντηση: Νέος συντονιστής στις "Γενικές Συζητήσεις" stathis said: Με ΠΟΙΟ λουκετο απ'ολα:111::103: Click to expand... Με όλα μαζί! :107: Για να μιλήσουμε σοβαρά, η χειρότερη κατηγορία του AVSite για μένα είναι τα πολιτικά. Έχω παρατηρήσει αρκετούς φίλους με πολλές γνώσεις στη πολιτική, και μαθαίνουμε χρήσιμα πράγματα από αυτούς. Υπάρχουν όμως κάποιοι, που με το παραμικρό θα τσακωθούν με άλλους που διαφωνούν! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να γίνεται αυτό! Ευτυχώς είναι λίγοι αυτοί οι κύριοι. Θα τους παρακαλέσω λοιπόν να είναι πιο προσεκτικοί στις εκφράσεις τους.
30 Ιανουαρίου 2011 #44 AlastorTHX Μηνύματα 1.972 Reaction score 4 Απάντηση: Νέος συντονιστής στις "Γενικές Συζητήσεις" Με ένα τέτοιο ίσως χαχαχαχαχα
30 Ιανουαρίου 2011 #45 AlastorTHX Μηνύματα 1.972 Reaction score 4 Απάντηση: Νέος συντονιστής στις "Γενικές Συζητήσεις" Ναι το έχω καταλάβει για αυτό σε πειράζω χααχαχαχα και εμένα η ποιο δύσκολη μου φαίνεται.
Απάντηση: Νέος συντονιστής στις "Γενικές Συζητήσεις" Ναι το έχω καταλάβει για αυτό σε πειράζω χααχαχαχα και εμένα η ποιο δύσκολη μου φαίνεται.
30 Ιανουαρίου 2011 #46 kosdion Μηνύματα 4.830 Reaction score 3 Απάντηση: Νέος συντονιστής στις "Γενικές Συζητήσεις" Συγχαρητήρια.