Νέος συν-συντονιστής στην High End!!!...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Με μεγάλη μου χαρά καλωσορίζω στα... ενδότερα της κατηγορίας μας, τον αγαπητό Βασίλη Τσαντουλή.

Ο Βασίλης από σήμερα (από χθες το βράδυ βασικά...:cool_3:), δεν είναι μόνον ένα ενεργό μέλος της παρούσας κατηγορίας, αλλά αναλαμβάνει και έναν ακόμη ρόλο, αυτόν του συντονισμού της κατηγορίας High End, μαζί με τον Γιώργο κι εμένα.

Για το ποιός είναι ο Βασίλης δεν χρειάζεται να πω απολύτως τίποτα. Η κατηγορία μας συμπληρώνεται πλέον από μεγάλη εμπειρία και από μια πένα που όλοι μας έχουμε ανάγκη.

Φίλε Βασίλη, καλώς ήρθες στην συντονιστική ομάδα και καλή δύναμη!... :cool_4:

Reaction score
14
Ενας απο τους συμπαθέστερους Συντονιστές, καλορίζικος Βασίλη και καλή τύχη στην δύσκολη κατηγορία.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.967
Απάντηση: Νέος συν-συντονιστής στην High End!!!...

Καλή συνέχεια κι από μένα! :cool_4:

Reaction score
3
Σίγουρα δεν χρειάζετε συστάσεις.
Η πένα του είναι σωστή και αιχμηρή οταν χρειάζετε.
Είναι καθηγητής και εκτός σχολείου.
κ.καθηγητά,Βασίλη,καλωσόρισες.
Μέσα σε όλα τα καλά έχει και ένα κακό.Είναι "λαμπάκιας"...:happy_9: :happy_5: και τώρα,είναι δύσκολο να πάρει τον σωστό δρόμο και να αλλάξει...:happy_9:

Reaction score
3
Καλώς τον, κι ας άργησε...:roll:

Σιδεροκέφαλος, καλή δύναμη και τα λοιπά -ξέρετε τώρα...:bravo:

Μια απορία, μόνο, βρε παιδιά: τι στην ευχή έχει αυτή η κατηγορία, που χρειάζεται τρεις νοματαίους να τη συντονίζουν;
Ένας, δε φτάνει;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Η κατηγορία αυτή καπετάνιε μου, είναι μια από αυτές με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στο AVSite και η μεγαλύτερη σε μηνύματα μετά την "δίχως όρια".

Ως εκ τούτου χρειάζεται πολλά μάτια για να την επιβλέπουν, τόσο για να επιτηρούν την ομαλή της λειτουργία, όσο και για να εξασφαλίζουν ότι η θεματολογία είναι στα πλαίσια του αντικειμένου, δίνοντας μια ώθηση στα κατάλληλα θέματα. Ταυτόχρονα, βοηθούν αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες σε θέματα οργάνωσης εκδηλώσεων - ακροάσεων - συγκριτικών, ήτοι στις εκτός διαδικτύου δραστηριότητες του AVSite.

Υπάρχει πολλή δουλειά να κάνουμε όλοι μας, μέλη και συντονιστές. Η δική μου άποψη είναι ότι αυτός ο διαχωρισμός λίγη σημασία έχει. Παρόλα αυτά, τα παραπάνω δικαιολογούν απολύτως τρίτο συντονιστή, ενδεχομένως και τέταρτο. Οι απαιτήσεις σε αξιόλογο έμψυχο δυναμικό, πάνε παρέα με τους υψηλούς στόχους για το επίπεδο της κατηγορίας, κάτι που καθορίζεται πλέον από το υψηλό επίπεδο των παροικούντων. Εμείς απλά πρέπει να ανταποκριθούμε...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.286
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale