Νέο,ακριβό DVD player ή εξωτερ. scaler?

Μηνύματα
140
Reaction score
0
Σωστό δεν ειναι το ερώτημα; Αν ειναι να πληρώσει κάποιος 1000 τόσα Ευρώ, γιατί να μην αγοράσει κατευθείαν κάποιον εξωτερ. scaler (DVDO η Cinemateq)???? Ποιά ειναι η άποψή σας?
 

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Μηνύματα
30.058
Reaction score
729
Σταθη, την αποψη μου ζητας την αποψη μου θα παρεις :wink:
Εαν ενδιαφερεσαι για την εικονα και μονο μπορεις με ενα καλο φθηνο DVD player με καλο transport να κανεις την "δουλεια σου".Αυτο προυποθετει πως θα εχεις εναν scaler(οπως ο Cinemateq,τον DVDO δεν τον εχω δει) για να ανεβαζεις αναλυσεις και να εχεις σωστη αποπλεξη.
Επιπλεον με τον scaler μπορεις να συνδεσεις τις υπολοιπες πηγες σου και να εχεις και απο εκει τα αναλογα αποτελεσματα.

Τωρα ο ηχος ειναι μια αλλη ιστορια.Εαν ο ηχος αποτελει προτεραιοτητα τοτε κανενα scaler δεν μπορει να το διορθωσει αυτο.Υποχρεωτικα πας για καλο DVD player με σωστη αποδοση ηχου και υστερεις μονο στις δευτερευουσες πηγες σου.

Περα απο ολα αυτα και δοθεισης της ευκαιριας, ο σημερινος υποψηφιος αγοραστης θα πρεπει να δωσει το ειδικο(η χρηματικο) βαρος του στην αποκτηση του σωστου προβολικου μεσου.Απο εκει και περα η καλη πηγη θα δωσει τις μεγαλες αλλαγες και αυτη βρισκεται ηδη προ των θυρων... :wink:
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Μηνύματα
3.032.489
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis
Top