Νέο κανάλι στο Wii

Reaction score
62
Άνοιξε σήμερα το votes channel στο Wii. Έτσι η Nintendo συνεχίζει την δημιουργία υπηρεσιών, μετά το Weather και το News channel και γι' αυτούς, που δεν ασχολούνται (μόνο) με παιχνίδια, δίνοντας στην κονσόλα πολυχρηστικές δυνατότητες! Οι κάτοχοι του Wii, θα μπορούν να ψηφίζουν σε διάφορα polls, τα οποία θα άλλα θα έχουν παγκόσμιο χαρακτήρα και άλλα θα είναι τοπικά για κάθε χώρα.. Τα παγκόσιμια polls θα ανανεώνονται 2 φορές το μήνα, ενώ τα τοπικά 3 φορές την εβδομάδα!

Reaction score
7
Eμπρός για την ηλεκτρονική δημοκρατία!

Με κάθε κίνησή της η Nintendo επιβεβαιώνει ότι έφτιαξε το Νο1 (μέχρι στιγμής) τεχνολογικό κατασκεύασμα για τον 21ο αιώνα. Δε μιλάμε απλά για την κονσόλα που θα δείξει το δρόμο για όλες τις επόμενες κονσόλες. Μιλάμε για το μηχάνημα που ανοίγει νέους ορίζοντες σε πράγματα που λίγο έχουν αλλάξει τα τελευταία χρόνια: 1) Χρηστικότητα, 2) Απλότητα, 3) Αμεσότητα, 4) Δυνατότητες.
Τα γραφικά είναι το πιο εύκολο πράγμα να βελτιωθεί.

Reaction score
5
Μολις με ενημέρωσε το wii μου οτι το 31,1% των κατόχων Wii προτιμάει τα αυγά του βραστά ενώ το 68,9% τηγανιτά!

RESPECT :D

Reaction score
14
από εχθές ανοίκω στην παρέα των Wiiiiiii Users!!!

Λάμπρο θα σε φάει η γυναίκα μου....!!!! Κόντεψε να "Αποβάλει" απο το γέλιο όταν με είδε να πάιζω μπόξ.... τέτοιο γέλιο δεν την εχω ακούσει να κάνει ποτέ!!!!!

Reaction score
62
από εχθές ανοίκω στην παρέα των Wiiiiiii Users!!!

Λάμπρο θα σε φάει η γυναίκα μου....!!!! Κόντεψε να "Αποβάλει" απο το γέλιο όταν με είδε να πάιζω μπόξ.... τέτοιο γέλιο δεν την εχω ακούσει να κάνει ποτέ!!!!!
Εγώ, στο σπίτι που φτιάχνω, αφήνω πολύ χώρο μπροστά από την τηλεόραση!!!:happy_5:

Reaction score
0
και να φοράτε πάντα το περικάρπιο γιατί μπορεί να εκτοξευθεί το χειριστήριο (κυρίως αν παίζετε baseball!!!)

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.913