Νέο σύστημα

Reaction score
80
Θα μπορούσα να εχω μερικές προτάσεις για ένα σύστημα (ενίσχυση + ηχεία); Το budget ειναι στο χιλιαρικο. Το σύστημα θα στηθεί σε έναν αρκετά μεγάλο χώρο με πολλές απώλειες αλλα θα ειναι για κινηματογραφική λέσχη ενός χωριού και δεν υπάρχουν τεράστιες απαιτήσεις

Τα παρακάτω πως σας φαίνονται;

http://www.ihoekfrasi.gr/productsDetails.asp?catID=9&prID=2419

http://www.ihoekfrasi.gr/productsDetails.asp?catID=10&prID=4285

Reaction score
1.565
Απάντηση: Νέο σύστημα

μια χαρά φαίνεται. τίποτα σε klipsch που είναι πιο ευαίσθητα θα ήταν καλύτερα και με Pioneer αν και ίσως τσιρίζουν λίγο παραπάνω. Από την άλλη οι pioneer θεωρούνται οι δυνατότεροι στις κατηγορίες τιμής που παίζουν.
Σε κάθε περίπτωση θα υπάρχει σοβαρός συμβιβασμός που θα απαιτεί πολλή προσοχή στο ποτενσιόμετρο. Μην το πειράζει ο οποιοσδήποτε γιατί δε θα μείνει τίποτα από τις μονάδες.

Reaction score
1.565

edit: δες αν σε παίρνει και ενισχυτής με δεύτερη έξοδο sub για να βάλετε και ένα δεύτερο αργότερα. Θα ξεγελάσει καλύτερα.

Reaction score
80

edit: δες αν σε παίρνει και ενισχυτής με δεύτερη έξοδο sub για να βάλετε και ένα δεύτερο αργότερα. Θα ξεγελάσει καλύτερα.
Καμμια πρόταση;

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Reaction score
8.239

Γιατί δεν κοιτάς σε μεταχειρισμένα; Μέχρι κι ο παπάς θα μερακλώσει με μεταχειρισμένα στο χιλιάρικο!!!

Reaction score
80

Γιατί δεν κοιτάς σε μεταχειρισμένα; Μέχρι κι ο παπάς θα μερακλώσει με μεταχειρισμένα στο χιλιάρικο!!!
Δεν τα θέλουν. Θέλουν καινούργια με αποδείξεις κλπ, για να είναι εντάξει ο σύλλογος

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Reaction score
59

Θα μπορούσα να εχω μερικές προτάσεις για ένα σύστημα (ενίσχυση + ηχεία); Το budget ειναι στο χιλιαρικο. Το σύστημα θα στηθεί σε έναν αρκετά μεγάλο χώρο με πολλές απώλειες αλλα θα ειναι για κινηματογραφική λέσχη ενός χωριού και δεν υπάρχουν τεράστιες απαιτήσεις

Πόσα τετραγωνικά περίπου ειναι ο χώρος (διαστάσεις), και ποσα ατομα υπολογιζεις να παρακολουθουν τις ταινιες? Σε ρωταω επειδη με κατι αντιστοιχο (σχολικη αιθουσα εκδηλωσεων, ομιλιων κλπ) εχω ασχοληθει κι εγω στο παρελθον, καλυτερα ειναι να ξεκινησεις υπολογιζοντας παραγοντες οπως ο χωρος και η χρηση αυτου. Πχ, αν τα ηχεια θα πρεπει να μπουν σε βασεις στους τοιχους για να μην τα περνουν σβαρνα οι θεατες οταν κινουνται στο χωρο, αν θα ακουν καλα αυτοι που βρισκονται στις πισω θεσεις, αν χρειαζεσαι επαγγελματικου τυπου ηχεια (για να σου γεμιζουν το χωρο και να μην καιγονται απ τις πιθανες μεγαλες εντασεις), αν ο χωρος θα μποροθσε να χρησημοποιηθει και για αλλες εκδηλωσεις πχ μουσικη σε καποια γιορτη, live, ομιλιες, κλπ. Τελος παντων ειναι πολλα που παιζουν ρολο σε τετοιες περιπτωσεις και σαφως μετρανε και διαφορετικοι παραγοντες απ οτι σε ενα σαλονι σπιτιου... Good luck!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.378
Members
38.693
Νεότερο μέλος
ΑποστολοςΒαζ