Νέο Crossover (Αυτοκίνητο, μη πάει αλλού ο νούς σας!)

Reaction score
2.585
Έχω ένα SUZUKI SX4 4x4 του 2007 και μια χαρά είμαι. Έλα όμως που το έτερον 1/2 θέλει λίγο πιό μεγάλο... Εδώ που τα λέμε όταν είναι να κουβαλήσω κάτι ή το Peugeot 206 θα πάρω ή - αν είναι εύκαιρο - το Daihatsu Sirion του αδελφού μου (τι εργαλείο είναι αυτό!)

Μου είπαν καλά λόγια για το καινούριο Vitara αλλά είδα και το SX4 S-Cross που είναι αρκετά πιό μεγάλο. Μια που ίσως πάρω καινούριο θα είναι Diesel (λέω).

Θα μου πείς, στο AVSITE βρήκες να ρωτήσεις χριστιανέ μου; Και όμως, εδώ έχει έξυπνα παιδιά (Γρηγόρη, ξέρεις εσύ...).

Θα ήθελα τις γνώμες σας.

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.402
Το Vitara είναι η πρώτη φορά που το θα σκεφτόμουν, έχει βελτιωθεί τρομερά.

Reaction score
2.585
Αν πάρω μεγαλύτερο (το μόνο μείον του SX4) πρέπει να μπορεί να πάει μια άνετη χειμωνιάτική εκδρομή 2 ζευγάρια (κάποιας ηλικίας!). Αλλιώς δεν έχει νόημα
Το S-Cross έχει μεγαλύτερους χώρους νομίζω και - κατα τα άλλα - τα ίδια συστήματα με το Vitara...

Το άλλο αυτοκίντο θα παραμείνει ένα μικρό σαν το Paugeot 206.

Δεν ξέρω αν ο συνδυασμός μικρό 4x4 (π,χ, Jimny) και μεγάλο οικογενειακό (π.χ. Mondeo) είναι καλύτερος, αλλά μάλλον δεν είναι...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.312
Θα μου πείς, στο AVSITE βρήκες να ρωτήσεις χριστιανέ μου; Και όμως, εδώ έχει έξυπνα παιδιά (Γρηγόρη, ξέρεις εσύ...).

Θα ήθελα τις γνώμες σας.
H γνώμη μου είναι να μεταφέρω το θέμα στα αυτοκίνητα, μήπως το δει ο Γρηγόρης...:p

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.883
Members
38.626
Νεότερο μέλος
silvain