Νέο firmware PS3: version 3.0

Reaction score
51
Απάντηση: Νέο firmware PS3: version 3.0

Πιθανότατα στην φάση του download στο pc να υπήρξε κάποιο λάθος.
Σύνδεσε το PS3 στο internet και κάνε απ' ευθείας το update, όπως προανέφερε ο Κώστας (pseiras) παραπάνω :126:

Reaction score
0

Το έχει περάσει στο σκληρό δίσκο και μόλις το ανοίγω τρέχει το install. Δεν έχω κάποια άλλη επιλογή για να επιλέξω αναβάθμιση από το Internet ή κάτι άλλο... μετά κολλάει στο 65% και πρέπει να το κλεισω από το πίσω διακοπτάκι. Μετά που το ανοίγω ξανά αρχίζει να τρέχει το install και χωρίς να είναι το στικάκι πάνω :141:

Reaction score
4

Κανε reset πατωντας παρατεταμενα το κουμπι ON μεχρι να ακουστει ο χαρακτηριστικος ηχος.
Αν δεν πιασει ουτε αυτο θα σου προτεινα να βγαλεις τον δισκο , να μπουταρεις , θα βγαλει αλλο error επειδη δεν θα βρει δισκο. να το ξαναβαλεις και να κανεις αναβαθμιση απο το ιντερνετ.
Παντως απο οτι διαβαζω στο νετ απο αλλους με το ιδιο προβλημα , στους περισσοτερους , μονο με service στην sony λυθηκε.

Πιστευω να ειναι στην εγγυηση. :121:

Reaction score
0

Εχω κανει ηδη reset και δεν εκανε διαφορά.Θα δοκιμασω
να βγαλω τον σκληρο και βλεπουμε.Σκεφτομουν να κανω
format στον σκληρο και να τον ξαναβαλω...Ασε που δεν ειναι
και στην εγγυηση...καταλαβες...

Reaction score
4

Το προβλημα απο οτι διαβαζω ειναι στην nano flash του ps3.
Αξιζει παντως να δοκιμασεις τα παντα πριν παρει τον δρομο για το service.

Reaction score
0

Το προβλημα απο οτι διαβαζω ειναι στην nano flash του ps3.
Αξιζει παντως να δοκιμασεις τα παντα πριν παρει τον δρομο για το service.

Λοιπών μετά από δοκιμές χθες δεν καταφέρνει να περάσει το 63% το update, και δεν μπορώ να μπω στο service menu γιατί τρέχει την εγκατάσταση απ' την αρχή κάθε φορά που ανοίγω το μηχάνημα. Μόνο reset στις ρυθμίσεις έχω κάνει αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Σκέφτηκα να βγάλω την σκληρό δίσκο να τον βάλω στο pc και να σβήσω το αρχείο (Update 3.0) ή να κάνω format, αλλά δεν βλέπει το pc το σκληρό του ps3 (έχω τα xp sp2).
Αν χωρίς τον εσωτερικό σκληρό δίσκο μέσα στο Ps3 συνδέσω ένα εξωτερικό ή ένα στικάκι με το update 3.0 μέσα λέτε να ξεκινήσει να το πάρει από εκεί και να ολοκληρώσει την εγκατάσταση;
Η τελευταία λύση είναι να αγοράσω ένα καινούργιο δίσκο να δω αν θα δουλέψει... αλλιώς πάμε για service.

Σκέφτεσαι κάτι άλλο;
Ευχαριστώ για την βοήθεια!!!

Reaction score
4

Λοιπών μετά από δοκιμές χθες δεν καταφέρνει να περάσει το 63% το update, και δεν μπορώ να μπω στο service menu γιατί τρέχει την εγκατάσταση απ' την αρχή κάθε φορά που ανοίγω το μηχάνημα. Μόνο reset στις ρυθμίσεις έχω κάνει αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Σκέφτηκα να βγάλω την σκληρό δίσκο να τον βάλω στο pc και να σβήσω το αρχείο (Update 3.0) ή να κάνω format, αλλά δεν βλέπει το pc το σκληρό του ps3 (έχω τα xp sp2).
Αν χωρίς τον εσωτερικό σκληρό δίσκο μέσα στο Ps3 συνδέσω ένα εξωτερικό ή ένα στικάκι με το update 3.0 μέσα λέτε να ξεκινήσει να το πάρει από εκεί και να ολοκληρώσει την εγκατάσταση;
Η τελευταία λύση είναι να αγοράσω ένα καινούργιο δίσκο να δω αν θα δουλέψει... αλλιώς πάμε για service.

Σκέφτεσαι κάτι άλλο;
Ευχαριστώ για την βοήθεια!!!
Εκανες boot χωρις τον σκληρο στο ps3?

Reaction score
4

Ναι δεν κάνει τίποτα. Δεν κάνει boot και γυρίζει σε standby...
Περιεργο.
Περιμενα οτι μετα τουλαχιστον δεν θα σου ξεκιναει αυτοματα η αναβαθμιση.

Reaction score
0

Ναι δεν ξεκινάει καθόλου! Με εξωτερικό δίσκο λές να ξεκινήσει;

Reaction score
4

Ναι δεν ξεκινάει καθόλου! Με εξωτερικό δίσκο λές να ξεκινήσει;
Ναι φυσικα δεν ξεκιναει χωρις δισκο αλλα σε αλλους τουλαχιστον με αυτον τον τροπο μπορουσαν να εχουν μετα ,προσβαση στα μενου.
Με εξωτερικο δισκο παλι δεν θα ξεκινησει.

Ενας αλλα μονο ενας στο νετ καταφερε να κανει το update αφηνοντας την κονσολα 24 ωρες χωρις να ειναι στο ρευμα και μετα με διαφορετικο στικακι και ξανακατεβασμενο firmware τελικα καταφερε να κανει την αναβαθμιση.

Ενας αλλος το ελυσε με τον παρακατω τροπο που μοιαζει πολυ με τον τροπο που προανεφερα.

I am not 100% on which bit solved the problem but I did manage to sort it out.

1. downloaded the update again and brought it home from work on a cd
2. put it on a different branded, freshly formatted flash drive... it's an old cheapo that shows up as a Lexar Geyser
3. booted the PS3 - it tried and failed the update
4. turned it off
5. pulled out the hdd and tried to boot it with no hdd - this might sound ignorant (i know very little about PS3) but i figured this might clear the cached 42% of the update or something? the PS3 returned the message "could not find the correct hdd. can not start" or similar
6. put the hdd back in and booted (with the flash drive in the usb port)
7. my wife said - ooh i haven't seen it reach 45% before.... i said oooh it's at 50%
8. bam! 100% - PS3 rebooted and it's all good and well.

Δεν ξερω τι αλλο να πω αλλα δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις πριν παει για service.

Reaction score
0

Ωραία θα το προσπαθήσω πάλι το βράδυ που γυρίζω σπίτι...
Μάλλον θα πάω να το πρωϊ να πάρω ένα καινούργιο δίσκο αν δεν καταφέρω τίποτα σήμερα. Λες να ξεκολλήσει απ' το update έτσι ή δεν θα καταφέρω τίποτα;
Χίλια ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου Pseiras!!!!!

Reaction score
4

Ωραία θα το προσπαθήσω πάλι το βράδυ που γυρίζω σπίτι...
Μάλλον θα πάω να το πρωϊ να πάρω ένα καινούργιο δίσκο αν δεν καταφέρω τίποτα σήμερα. Λες να ξεκολλήσει απ' το update έτσι ή δεν θα καταφέρω τίποτα;
Χίλια ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου Pseiras!!!!!
Αρκετοι δοκιμασαν με καινουργιο δισκο χωρις να καταφερουν τελικα κατι, δυστυχως.
Τωρα τι να πω.

Reaction score
4

Live το firmaware 3.1 που διορθωνει μεταξυ αλλων το προβλημα με το Uncharted.

Reaction score
0

Να ρωτήσω κάτι...
έχω εδώ και καιρό αρκετές ταινίες blu-ray σε μορφή avi χωρίς ενσωματωμένους υπότιτλους....και θέλω να τις δω στο playstation 3...
Ξέρω ότι υποστηρίζει avi,αλλα το πρόβλημα μου είναι ότι θέλω να δω την ταινία με ελληνικούς υπότιτλους,γίνaiτε?
(από ότι βλέπω με το καινούριο update γίνετε,αλλα πως?)

Reaction score
51

Να ρωτήσω κάτι...
έχω εδώ και καιρό αρκετές ταινίες blu-ray σε μορφή avi χωρίς ενσωματωμένους υπότιτλους....και θέλω να τις δω στο playstation 3...
Ξέρω ότι υποστηρίζει avi,αλλα το πρόβλημα μου είναι ότι θέλω να δω την ταινία με ελληνικούς υπότιτλους,γίνaiτε?
(από ότι βλέπω με το καινούριο update γίνετε,αλλα πως?)

Δεν έχω δοκιμάσει με το τελευταίο update αν γίνεται.
Δυστυχώς δεν έχω προλάβει, ίσως να φταίει που βλέπω ταινίες στο WD......(back up των ταινιών μου.....:126:)

Φαντάζομαι πως εξακολουθεί να μην διαβάζει, θα είχε ακουστεί (τι θα είχε ακουστεί....Σάλος θα είχε γίνει :138:)

Για τις ταινίες σου, αν θέλεις να τις δεις στο PS3, η απάντηση είναι μία, απλή και δωρεάν: AVIAddXSubs

Εύχρηστο, ελαφρύ και γρήγορο (1-2 λεπτά την ταινία, αναλόγως το pc)
Αν βλέπεις σε προβολέα ρύθμισε την γραμματοσειρά σε 18άρα.
Αν βλέπεις σε τηλεόραση άσε όλες τις ρυθμίσεις «μαμά»

Reaction score
0

Δεν έχω δοκιμάσει με το τελευταίο update αν γίνεται.
Δυστυχώς δεν έχω προλάβει, ίσως να φταίει που βλέπω ταινίες στο WD......(back up των ταινιών μου.....:126:)

Φαντάζομαι πως εξακολουθεί να μην διαβάζει, θα είχε ακουστεί (τι θα είχε ακουστεί....Σάλος θα είχε γίνει :138:)

Για τις ταινίες σου, αν θέλεις να τις δεις στο PS3, η απάντηση είναι μία, απλή και δωρεάν: AVIAddXSubs

Εύχρηστο, ελαφρύ και γρήγορο (1-2 λεπτά την ταινία, αναλόγως το pc)
Αν βλέπεις σε προβολέα ρύθμισε την γραμματοσειρά σε 18άρα.
Αν βλέπεις σε τηλεόραση άσε όλες τις ρυθμίσεις «μαμά»
υποκλίνομαι! :126:

Reaction score
51

Για να είμαι ακόμα αναλυτικότερος για το PS3 διάβασε σε παρακαλώ εδώ!
Θα βρεις ό,τι χρειαστείς, κι αν θες επιπλέον βοήθεια, ρωτάς επιτόπου!! :126:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.709
Members
38.602
Νεότερο μέλος
Panagiotis I.