Νέο Logo!!!!!!!!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ήδη βλέπετε το νέο μας LOGO, σε κάθε ένα από τα διαθέσιμα skin.
Αυτό είναι και το τελικό.

- Τα συγχαρητήριά μου στον baltasar! :cool_4:

Reaction score
298
Καλό είναι, θέλει λίγη παραπάνω ζωντάνια όμως: λίγο χρώμα ή μπροστινή ανταύγεια στα γράμματα π.χ..

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Περα απο τον Αρη τον οποιο βασανισα ιδιαιτερως, πολλα συγχρητηρια και ευχαριστω και στα αλλα παιδια που προσπαθησαν για αυτη την ιστορια, ειδικα στον kiteman και τον dream_GR:cool_4:

Reaction score
14
Συγχαρητήρια οφείλω να ομολογήσω ότι είναι σούπερ τα νέα λογότυπα. Τα καλύτερα από όλες τις μέχρι τώρα προσπάθειες, απλά λιτά, αισθητικά σωστότατα, και με την γραματοσειρά που είχαμε. Τέλεια προσαρμογή και στο περιβάλλον όλων των themes.

Ειδικά αυτό στην default που μου αρέσει περισότερο, είναι χρωματικά και αρτιστικά φανταστικό.

ΜΠΡΑΒΟ baltasar, είσαι κορυφή

Reaction score
457
εγώ δεν λέω μπράβο στον Άρη...γιατί πολύ απλά έχω δει και άλλες δουλειές του και...μου έχει πέσει το σαγόνι...:d

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Απάντηση: Νέο Logo!!!!!!!!!!

Ήδη βλέπετε το νέο μας LOGO, σε κάθε ένα από τα διαθέσιμα skin.
Αυτό είναι και το τελικό.

- Τα συγχαρητήριά μου στον baltasar! :cool_4:
Στο Backslash Fluid δεν υπάρχει...

Reaction score
52
εγώ δεν λέω μπράβο στον Άρη...γιατί πολύ απλά έχω δει και άλλες δουλειές του και...μου έχει πέσει το σαγόνι...:d

Πολύ καλό και συγχαρητήρια!!!!:bravo::bravo:

(πού βλέπουμε άλλες δουλειές του)???

Reaction score
50
Μπράβο παιδιά και στο δημιουργό και σ' αυτούς που το επέλαξαν. Απλό, αλλά χτυπάει στο μάτι. Όπως πρέπει να είναι δηλαδή...

Reaction score
31
ευχαριστώ όλους σας για τα καλά σας λόγια.....:happy_4:

βεβαίως και είμαι και εγώ ανοιχτός για "λίφτινγκ" ή οτιδήποτε
άλλο πάνω στα λογότυπα...:cool_4:

......τώρα για δουλειά μου μπορείτε να δείτε στο
www.cube11.gr
...στο portfolio......illustration....(εκτός απο τα 3 τελευταία thumbnails)
τα υπόλοιπα είναι project τα οποία έχω κάνει.

GTX

Reaction score
39
Μπράβο παιδιά πολύ ωραίο το καινούριο logo :cool_4: :cool_4:

Νομίζω όμως οτι κάτι πρέπει να γίνει για να ενσωματωθούν καλύτερα στο υπόλοιπο site. Αυτή η μπάρα με το logo πάνω πάνω μου φαίνεται κάπως ξέμπαρκη με το σύνολο, ειδικά με τις διαφημίσεις απο κάτω.

Reaction score
298
Αυτό το κάθετο μπλε ακκορντεόν κατά μήκος του αριστερού περιθωρίου δεν μπορεί να πάρει την Ταμούνα? :happy_9:

Reaction score
50
Νομίζω όμως οτι κάτι πρέπει να γίνει για να ενσωματωθούν καλύτερα στο υπόλοιπο site. Αυτή η μπάρα με το logo πάνω πάνω μου φαίνεται κάπως ξέμπαρκη με το σύνολο, ειδικά με τις διαφημίσεις απο κάτω.
Σωστή η παρατήρηση (αν και το φαινόμενο μού φαίνεται πιο έντονο χωρίς τις διαφημίσεις) και κυρίως για το Default Style. Το logo είναι αρκετά ψηλά σε σχέση με τα υπόλοιπα, κάτι το οποίο φαίνεται ακόμα περισσότερο χωρίς διαφημίσεις (στην περίπτωση αυτή έχουμε το logo, ένα... λευκό κενό και μετά την κυρίως σελίδα). Αλλά και με διαφημίσεις από κάτω πάλι υπάρχει κάποιο κενό μετά, με αποτέλεσμα το logo να χάνεται και γενικώς η σελίδα πάνω πάνω να μη φαίνεται τόσο ομοιόμορφη. Κάπως θα γίνεται να "δέσει" το πάνω της σελίδας λίγο καλύτερα.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Στην αρχική σελίδα θα υπάρχει μόνο μία διαφήμιση και τα διαστήματα θα μικρύνουν. :cool_4:

Reaction score
31
ευχαριστώ όλους σας για τα καλά σας λόγια.....:happy_4:

βεβαίως και είμαι και εγώ ανοιχτός για "λίφτινγκ" ή οτιδήποτε
άλλο πάνω στα λογότυπα...:cool_4:

......τώρα για δουλειά μου μπορείτε να δείτε στο
www.cube11.gr
...στο portfolio......illustration....(εκτός απο τα 3 τελευταία thumbnails)
τα υπόλοιπα είναι project τα οποία έχω κάνει.
oops to link....nai
http://www.cube11.gr

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.175
Members
38.541