Gebreselassie
Μαύρος!
- Reaction score
- 3.896
Ρε παιδιά το skin αλλάζει από το menu στο κάτω μέρος της σελίδας (εκεί που λέει default) και το CP είπαμε ότι είναι στο quick links.
...
...
Εγώ το άλλαξα μέσω Quick Links --> Edit Options --> Miscellaneous Options
δεν μου βγαζει τιποτα ,δηλ.πατας εκει και βγαζει λιστα????Ρε παιδιά το skin αλλάζει από το menu στο κάτω μέρος της σελίδας (εκεί που λέει default) και το CP είπαμε ότι είναι στο quick links.
...
το παταω αλλα δεν βγαζει τιποτα..........Ναι βρε πάτα το μη φοβάσαι!
Αλλη μια ψηφος και απο μενα για το online/offlineέλεγα στα online offline, να έχει χρώμα έντονο στο online...!!!:cool_4:
Αν εννοεις το site navigation στο home, παλι δεν ειναι εξυπηρετικο.Νικο quick links εννοεις το forum jump?
Αυτό λέω στο πάνω μέρος της σελίδας:Νικο quick links εννοεις το forum jump? Αν ναι, υπαρχει μονο οταν εισαι μεσα σε καποιο θεμα, οταν βρισκεσαι στην κεντρικη σελιδα του forum δεν υπαρχει. Δεν ειναι καθολου εξυπηρετικο. Αντιθετως αν ξαναμπει επανω, με το που μπαινεις στο forum μπορεις να δεις τις απαντησεις στα μηνυματα σου.
:rei: Νικολα !!!!Η επιθυμία του Κώστα, διαταγή!
edit: Εκτός αν το προτιμάτε σε άλλο χρωματάκι
Χεχε, κάν' το αγγλικά να μην μπερδεύεσαι. :cool_4:c: το classic skin ειναι στα ελληνικα και που να παει το μυαλο μου οτι τα "βοηθηματα" ειναι τα quick links.
Anyway thanks.
Εχεις κατι εναντιον του ΣΥΝ, κυριος?:cool_11:Για μένα ήταν πραγματικά ευχάριστη έκπληξη ότι πήρε τον πούλο εκείνη η άθλια, κακόγουστη βερυκοκκομπλεδούρα...