Νέο Sharp?

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Όντας αρκετά ικανοποιημένη από τη λειτουργικότητα του Sharp V902 μου και δεδομένου ότι μου αρέσει πολύ η μορφή του (δεν είναι "ψεύτικο") και πρώτα απ' όλα η κορυφαία οθόνη του, θα ήθελα να το αντικαταστήσω πάλι με Sharp. Ωστόσο ακούω ότι το 904 με τη VGA οθόνη (!) υπάρχει περίπτωση να μην έρθει ποτέ στην Ελλάδα. Ξερει κανείς ποιο Sharp αναμένεται, δεδομένου ότι το 903 έχει αρχίσει να γίνεται δυσεύρετο (άρα μάλλον πάει για αντικατάσταση);

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Και εγω το 902 εχω και το θεωρω απολυτα κορυφαιο σε ολλους τους τομεις. Φαντασου οτι μου επεσε απο την μηχανη με 60+ χιλιομετρα και δεν επαθε τιποτα εκτος απο μερικες γρατζουνιες! Προσωπικα, δεν σκεφτομαι να το αλλαξω παρα μονο οταν βγει σε 5 mpixelς! Γιατι θελεις να το αλλαξεις? Τι παραπανω θα σου προσφερει ενα νεο, εκτος ισως απο την μικρη αυξηση της φωτογραφικης αναλυσης?

Reaction score
5
Μαρία, αν υποψιαστώ, ότι πέφτεις θύμα της καταναλωτικής κοινωνίας, θα πεθάααααανωωω..... :lol:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Ξέρω ότι μόνοι μας δημιουργούμε ανάγκες που δεν υπάρχουν, και σίγουρα δεν είχα πρόθεση να το αντικαταστήσω, αλλά όταν είδα στα χαρακτηριστικά του 904 εκείνο το 640x480... Και μια και χρησιμοποιώ δύο τηλέφωνα, έχω το άλλοθι ότι δεν θα αντικαταστήσω το 902, αλλά το άλλο, το πιο παλιό... Είδατε τι ωραίες δικαιολογίες που βρίσκω; 8)

Reaction score
5
Μαρία Παρασκευοπούλου said:
Ξέρω ότι μόνοι μας δημιουργούμε ανάγκες που δεν υπάρχουν, και σίγουρα δεν είχα πρόθεση να το αντικαταστήσω, αλλά όταν είδα στα χαρακτηριστικά του 904 εκείνο το 640x480... Και μια και χρησιμοποιώ δύο τηλέφωνα, έχω το άλλοθι ότι δεν θα αντικαταστήσω το 902, αλλά το άλλο, το πιο παλιό... Είδατε τι ωραίες δικαιολογίες που βρίσκω; 8)
Πάω πάσο, αλλά όταν θα μου ξαναπείς για καταναλωτική κοινωνία, για καπιταλισμό, για ιμπεριαλισμό και διάφορα τέτοια, θα σου κάνω quote αυτό το thread, ΟΚ? :lol:

(Σκεφτόμενος δυνατά) Αφού τακτοποίησα την Μαρία, μου μένει ο Σάκης τώρα...πού νά'ναι αυτός ο Σάκης...να του πω δυο λογάκια... :mrgreen:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Το μεν πνεύμα πρόθυμον, η δε σαρξ ασθενής!
Πότε-πότε υποκύπτουμε κι εμείς σε κανέναν πειρασμό..
Εξάλλου χρησιμοποιώ τον εαυτό μου ως πειραματόζωο για να αποδείξω τη βλαπτική επίδραση των επιταγών της καταναλωτικής κοινωνίας στον άνθρωπο.. Για το καλό σας θυσιάζομαι!!!

Πού το βρήκα πάλι... :shock: Αν χρειαστείτε ποτέ δικαιολογίες για τίποτα, εδώ είμαστε, άμεση εξυπηρέτηση, τιμές λογικές.

Reaction score
5
Άτιμη κενωνία... :lol:

Πάντα μου άρεσαν τα Sharp, έχω ένα παλιό με 1Mpixel κάμερα. Έχουν καλές οθόνες.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Nikos_s3 said:
μόνο εγώ θεωρώ τα vodafone live κινητά ελεεινά..??
Δεν χωράει καμιά αμφιβολία ότι είναι ευνουχισμένα, αλλά για όσους προτιμούν τη συγκεκριμένη μάρκα τηλεφώνου δεν υπάρχει λύση χωρίς Vf live...

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Μάριος Λαζάρου said:
Δεν ξεκλειδώνουν?
Ειδικά τα Sharp, δυστυχώς όχι... Εργολαβία της Vodafone. Δεν έχουν δικό τους software, παρά μόνο το vf live. Αν κανείς ξέρει το αντίθετο, θα είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτο..

Reaction score
62
Αμάν αυτό το κακό με τις εταιρίες να πέρνουν τα κινητά εργολαβία και να βάζουν μέσα το χαζοsoftware τους, που και είναι μακράν χειρότερο απ' ότι το αντίστοιχο που βγάζει η κάθε εταιρία κινητών τηλεφώνων και στη λειτουργία του δεν θυμίζει τελική έκδοση, αλλά beta test με τα προβλήματα που βγάζει. Πολλές φορές έχει τύχει να μου αρέσει μία συσκευή και να μην την πάρω επειδή είναι VF Live, imode κ.λ.π. Κανονικά έπρεπε να βγαίνουν 2 εκδόσεις, αλλά τι λέω τώρα!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.111
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON