Νατα και τα sub.....

stavrosz

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.812
Ηρθαν λοιπον τα δυο subs.

1.jpg

2.jpg

Γιατι αυτα τωρα ..... δειτε τα specs...

• Crossover with 6 crossover frequencies
  • Limiter protected circuit design
  • Bypass via footswitch
  • Class D amplifier
  • Power: 1000 W peak / 500 W continous
  • Frequncy response: 23 - 160 Hz (-10 dB)
  • Frequncy response: 30 Hz - 160 Hz (+/- 3 dB)
  • Max. SPL (sound pressure level): 123 dB
  • Inputs: XLR, 6.3 mm jack (balanced), RCA
  • Input sensitivitiy: XLR/6.3 mm jack: 106 dB SPL @1m +4 dBu
  • RCA input sensitivitiy: 106 dB SPL @ 1m -10 dBV
  • Dimensions (W x D x H): 483 x 432 x 407 mm
  • Weight: 29 kg

15157728_800.jpg

Η μονη εταιρεια που εχει το θαρρος να το προτεινει ακομα και σε live..... Αυτο σημαινει εμπιστοσυνη στις δυνατοτητες, μεγαλη ισχυς και ταχυτητα. Και βεβαια σωστη τιμη οπως και τα λοιπα προιοντα της.

Δεν τα εχω συνδεσει ακομα οποτε επιφυλασσομαι για τις εντυπωσεις οταν τα ακουσω.

Reaction score
2.830
Αιντε ακόμη ;
Αργείς :p
——————-
Είμαι πολύ περίεργος από τις εντυπώσεις σου γιατί όταν ψάχναμε με τον ανηψιο μου subs που να φλερτάρουν τον κόσμο του pa ήταν μια από τις επιλογές μας
Οι όχι και τέλειες κριτικές του μας απέτρεψε από την αγορά του

Last edited:

gid

Reaction score
10.153
Όπως φαίνεται η εταιρία (αλλά κι εσύ) δώσατε προτεραιότητα στα ντεσιμπέλ και όχι στα χαμηλά χερτζ.

Πόσα τμ είναι ο χώρος σου αν επιτρέπεται;

stavrosz

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.812
Όπως φαίνεται η εταιρία (αλλά κι εσύ) δώσατε προτεραιότητα στα ντεσιμπέλ και όχι στα χαμηλά χερτζ.

Πόσα τμ είναι ο χώρος σου αν επιτρέπεται;
Περιπου 50τμ..... κοιτα οσους εχω συζητησει μεχρι τωρα που ειναι παραπονουμενοι ηταν λογω της χαμηλης εντασης.... που δεν γεμιζει το δωματιο και οχι τα 5-10 Hz εκει κατω. Το οτι η εταιρεια το συνιστα και για live το θεωρω πολυ σημαντικο.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.576
Μα ποια 5-10 hz όταν οι προδιαγραφές δίνουν 23Hz σε -10 db. Αυτό συνήθως μεταφράζεται σε φλατ απόκριση από τους 40 κύκλους και αν.

stavrosz

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.812
Μα ποια 5-10 hz όταν οι προδιαγραφές δίνουν 23Hz σε -10 db. Αυτό συνήθως μεταφράζεται σε φλατ απόκριση από τους 40 κύκλους και αν.

• Frequncy response: 30 Hz - 160 Hz (+/- 3 dB)

Νομιζω οτι θα ειμαι ευχαριστημενος με αυτη την τιμη...

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.576
Ένα θέμα είναι και πόσα db δίνει στους 30 κύκλους. Το ότι το συνιστά για live μπορεί να λέει αρκετά για το ζόρι που αντέχει, πάντως η μπάσο κιθάρα κατεβαίνει "μόλις" μεταξύ 40 και 50 κύκλων, το πολύ.

stavrosz

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.812
Ένα θέμα είναι και πόσα db δίνει στους 30 κύκλους. Το ότι το συνιστά για live μπορεί να λέει αρκετά για το ζόρι που αντέχει, πάντως η μπάσο κιθάρα κατεβαίνει "μόλις" μεταξύ 40 και 50 κύκλων, το πολύ.
Μα δες και τα αλλα που κατεβαινουν οποτε βλεπεις που βρισκεται η μουσικη πληροφορια....
fChart.gif

gid

Reaction score
10.153
Περιπου 50τμ..... κοιτα οσους εχω συζητησει μεχρι τωρα που ειναι παραπονουμενοι ηταν λογω της χαμηλης εντασης.... που δεν γεμιζει το δωματιο και οχι τα 5-10 Hz εκει κατω. Το οτι η εταιρεια το συνιστα και για live το θεωρω πολυ σημαντικο.
Θέμα με γείτονες δεν υπάρχει, υποθέτω....

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.066
Αντε συνδεστα να μας πεις πως βαρανε
Ένα θέμα είναι
Ένα θέμα είναι η τιμή τους, που είναι τρομερά φτηνά για 12", και τα max spl τους είναι ιδιαίτερα ψηλά για την κατηγορία τιμής τους.
Άμα είχε και απόκριση μέχρι 20, θα κόστιζε τα 4-πλασια. :)

Μέσα σε δωμάτιο και αναλόγως τοποθέτησης και συμπεριφοράς του χώρου, παίζει να βγάλει χρήσιμη απόκριση αρκετά κάτω από 30 κύκλους με λίγη ισοστάθμιση.
Τέλος πάντων, στην δεύτερη οκτάβα θα οργωνει, κι αυτό είναι πολύ σημαντικό.
Το δεύτερο μισό της πρώτης οκτάβας το έχει. Για το πρώτο μισό, θα δείξει.

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης