Να αγοράσω Media Player ή DVD Player για το συγκεκριμένο λόγο;

petros32

"Επαγγελματίας"
Reaction score
127
Καλησπέρα παιδιά!
Θέλω μια συσκευή για να κάνω το εξής: αναπαραγωγή αρχείων DVD *vob (μαζί με τα *IFO κτλ) και να τρέχουν και τα μενού και οι υπότιτλοι (δηλαδή να βάζω σε usb στικάκι έναν φάκελο VIDEO_TS και να παίζει λες και είναι από κανονικό δίσκο dvd).
1. Ένας Media Player το κάνει αυτό;
2. Ένας Media Player μπορεί να κάνει το αντίστοιχο με αρχεία από blu ray δίσκο; (έχω κάποια blu ray αλλά σε μορφή *iso)
3. Αν είναι εφικτά τα παραπάνω, που κυμαίνεται το ελάχιστο κόστος για:
α) ένας media player όχι μάρκας μ' έκαψες, που να παίζει από usb, *vob με μενού
β) ένας media player >> >> , που να παίζει από usb και αρχεία από blu ray δίσκο
4. Τι άλλα features μπορεί να προσφέρει ένας Media Player σε αντίθεση με ένα DVD Player με usb;

Θα χαρώ να μου προτείνετε και συγκεκριμένα μοντέλα. Επίσης μπορώ να ψάξω και σε αγγελίες μεταχειρισμένων, ακόμα και media players που έχουν αποσυρθεί από την αγορά.

Γενικά σκέφτομαι ότι εφόσον θα παίζω μόνο αρχεία σε usb, δεν υπάρχει λόγος να αγοράσω κάτι με σύστημα δίσκου.

Reaction score
1.458
Καλύτερα media player να προτιμήσεις.Μια καλή λύση γι αυτά που θες είναι το Mede8er 600x3d στα 160 ευρώ.Υπάρχουν και άλλα αξιόπιστα μοντέλα σε πιο ακριβές τιμές όμως.Μέχρι τι ποσό μπορείς να διαθέσεις?

petros32

"Επαγγελματίας"
Reaction score
127
Το ποσό που μπορώ να διαθέσω είναι μέχρι 50ευρώ (και για κάτι μεταχειρισμένο). Έχω δει σε αυτή την τιμή πχ Media Players της Western Digital αλλά δεν ξέρω αν κάνουν για τη δουλειά που θέλω (αναπαραγωγή αρχείων από dvd ή blu ray).

Reaction score
1.458
Δε θα σου παίζει μενού στα dvd,θα μπορείς όμως να δεις την ταινία με υπότιτλους.

Reaction score
1.845
Με 50 ευρώ δεν γίνεται τίποτε, είναι πολύ λίγα για να απαρνηθείς το απαρχαιωμένο vob και να προχωρήσεις σε ματρότσκες. Μια φορά να δεις ταινία που ξέρεις από dvd σε ματρότσκα (από 7-8 Gb και πάνω), δεν θα ξανακοιτάξεις πίσω.

Και όλα αυτά μόνο με 150 ευρώ, πλέυερ και σκληρό. Αλλά στα λεφτά παίρνεις ολομόναχος την απόφαση.

Reaction score
8.905
Για δες και αυτό στα 55 - 59 ευρώ... LG Bluray Player BP135

Τσεκάρισε εάν ισχύει αυτό....

Επιπλέον, το νέο μοντέλο της LG αναπαράγει όλους τους τύπους δίσκων και αρχείων, όπως MKV, DivX, MP3, WMA, JPEG, ακόμα και από εξωτερικούς σκληρούς δίσκους μέσω USB 2.0 .

Last edited:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.128
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop