Να βαλω ενα νεο νημα????

Status
Not open for further replies.
Reaction score
15.548
Απάντηση: Να βαλω ενα νεο νημα????

Να σέ πώ.

Ακόμα κι αν υπάρχουν βασικά λαθη.
Αλλο να πείς '' Ρε τί είν αυτα τα χρέπια , άντε πέτα τα μαζί με τ αυτιά σου'' και αλλο να προσπαθήσεις ευγενικά να δώσεις στόν αλλον να καταλάβει .
:204::204:

Νασαι καλα ρε Νικο :126: πεθανα.....ωρα ελλαδος 2 και 10

Reaction score
460

Εαν ανοιξει τετοιο θεμα θα γινει το ελα να δεις.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Προτείνεται κι ένας ταιριαστός τίτλος γιά το υποψήφιο νήμα:
΄΄Η κακιά πεθερά της υψηλής πιστότητας΄΄...:612:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

...
Μπορεί ο οποιοσδήποτε να ανοίξει thread για ό,τι τον απασχολεί.
Κάνω την αρχή να βοηθήσω:
Με αφορμή κάποια από τα συστήματα που είδαμε στο "Ηχητικές αποδράσεις", μου γεννήθηκε η εξής απορία // ήθελα να συζητήσουμε για......
Αυτό που πιστεύω ότι έχει ενδιαφέρον στο παρόν thread είναι άλλο ! Είναι η περιγραφή του συστήματος κυρίως από τον ίδιο τον κάτοχο. Περιγραφή στην οποία φαίνεται η προσωπική του φιλοσοφία και προσέγγιση για το hobby . Εξυπακούεται ότι έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναφορές του αφ΄ενός στην ιστορική εξέλιξη του συστήματος και αφ΄ετέρου στα σχέδια του για το μέλλον. Αυτές οι αναφορές έχουν εξαιρετική σημασία γιατί δίνουν το προσωπικό "στίγμα" του ιδιοκτήτη . Μας ενδιαφέρει αυτό το στίγμα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο .
...
Κώστα συμφωνώ όσο δε λέγεται!!!!
Το να υπάρχουν ενστάσεις δεν είναι καθόλου κακό. Εξ' άλλου υπάρχουν διάφορα μουσικά γούστα και προτιμήσεις οπότε περί ορέξεως ουδείς λόγος.
Θεωρώ όμως λάθος οι ενστάσεις/προτάσεις αυτές να προέρχονται μόνο από τις θεωρητικές μας γνώσεις, όσο καλές και να είναι αυτές και καθόλου μέσα από ακουστικές εμπειρίες, ειδικά όταν αυτές γίνονται ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ.
...
- Ο λόγος που δεν αποφάσιζα να παρουσιάσω το σύστημα μου τόσο καιρό (και το έκανα τελικά μόνο επειδή το υποσχέθηκα στον Βλάση, εξ' ου και ο τίτλος), ήταν αυτός ακριβώς που φοβόμουν ότι μπορούσε να γίνει.
Να παρουσιαστούν δηλαδή κάποιοι ''ειδικοί'' με μεγάλη επιστημονική γνώση αλλά ελάχιστη ακουστική εμπειρία και να αρχίσουν τη κριτική και τις συστάσεις γιατί το σύστημα δεν πρέπει να παίζει, τι πρέπει να αλλάξει και άλλα πολλά.
Και όλα αυτά χωρίς να το έχουν ακούσει ποτέ και ακόμα χειρότερα χωρίς να έχουν ποτέ εμπειρία με τα συγκεκριμένα μηχανήματα...
Με συγχωρείτε που γίνομαι λίγο κακός αλλά δεν άντεξα στον πειρασμό να μη τα γράψω.
Υπάρχει πάντα μιά στενή ζώνη η οποία διαχωρίζει τη γόνιμη κριτική από την προκατάληψη ή/και τη ζηλοφθονία.
Από τη δική μου πλευρά,θεωρώ ότι η ΄΄ενόχληση΄΄ προσφέρει μεγαλύτερες και περισσότερες ευκαιρίες γιά εμπέδωση της γνώσης σε σύγκριση μ'ένα ανώδυνο ΄΄λιβάνισμα΄΄.
Επειδή λοιπόν η επιστημονική κατάρτιση σε θέματα υψηλής πιστότητας δεν αποκλείει την εμπειρία ούτε και το αντίστροφο,πολλοί θα μπορούσαν να επωφεληθούν ενός τέτοιου θέματος.

Reaction score
460

Υπάρχει πάντα μιά στενή ζώνη η οποία διαχωρίζει τη γόνιμη κριτική από την προκατάληψη ή/και τη ζηλοφθονία.
Από τη δική μου πλευρά,θεωρώ ότι η ΄΄ενόχληση΄΄ προσφέρει μεγαλύτερες και περισσότερες ευκαιρίες γιά εμπέδωση της γνώσης σε σύγκριση μ'ένα ανώδυνο ΄΄λιβάνισμα΄΄.
Επειδή λοιπόν η επιστημονική κατάρτιση σε θέματα υψηλής πιστότητας δεν αποκλείει την εμπειρία ούτε και το αντίστροφο,πολλοί θα μπορούσαν να επωφεληθούν ενός τέτοιου θέματος.
Εαν παρατεθουν σωστες αποψεις τεκμηριωμενες και χωρις ιδιοτελεια,συμφωνω απολυτα με αυτο που εγραψες!!

Reaction score
2.248

Σε έναν που έχει ίδη ένα στημένο σύστημα όποια κρίση για το συστημά του είναι κρίση περί της ικανοτητάς του να προσδιορίσει τα αδυνατά του σημεία και των επιλογών του που εντάσσεται σε υποκειμενικές αντιλήψεις περί της απόδοσης του αναπαραγόμενου που έχει σχέση από τον υπάρχον χώρο του έως το είδος της μουσικής που ακούει και την οικονομικη του δυνατότητα.

Κάποιος άλλος που "κτίζει" ένα σύστημα πάνω κάτω γνωρίζει τις τυχόν αδυναμίες του και για οποιαδήποτε απορία ή επιβεβαίωση έχει στην διαθεσή του όλο το site να εκφράσει τους προβληματισμούς του και να λάβει απαντήσεις και σε τεχνικά θέματα.

Παρόλα αυτά όποιος επιθυμεί να εκτεθεί στην γνώμη του "κοινού" είναι ελέυθερος να το κάνει γνωρίζοντας όμως εκ των προτέρων ότι θα λάβει υποκειμενικές κρίσεις και στερεότυπες απαντήσεις σχετικές με το πως "οφείλει" να ακούει μουσική
Αυτά

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: Απάντηση: Να βαλω ενα νεο νημα????

Σε έναν που έχει ίδη ένα στημένο σύστημα όποια κρίση για το συστημά του είναι κρίση περί της ικανοτητάς του να προσδιορίσει τα αδυνατά του σημεία και των επιλογών του που εντάσσεται σε υποκειμενικές αντιλήψεις περί της απόδοσης του αναπαραγόμενου που έχει σχέση από τον υπάρχον χώρο του έως το είδος της μουσικής που ακούει και την οικονομικη του δυνατότητα.

Κάποιος άλλος που "κτίζει" ένα σύστημα πάνω κάτω γνωρίζει τις τυχόν αδυναμίες του και για οποιαδήποτε απορία ή επιβεβαίωση έχει στην διαθεσή του όλο το site να εκφράσει τους προβληματισμούς του και να λάβει απαντήσεις και σε τεχνικά θέματα.

Παρόλα αυτά όποιος επιθυμεί να εκτεθεί στην γνώμη του "κοινού" είναι ελέυθερος να το κάνει γνωρίζοντας όμως εκ των προτέρων ότι θα λάβει υποκειμενικές κρίσεις και στερεότυπες απαντήσεις σχετικές με το πως "οφείλει" να ακούει μουσική
Αυτά
Aκριβώς επειδή επικρατεί η παραπάνω νοοτροπία (δηλ. το χόμπυ έχει καταντήσει να είναι μία τεράστια... "κολοκυθόπιτα"), δεν έχουν νόημα τέτοια thread.

Εγώ μπορεί να έχω το ένα ηχείο να κοιτάζει την Ανατολή και το άλλο τη Δύση και δε μπορεί να μου κανείς και τίποτα γιατί "έτσι μου αρέσει καλύτερα". Δεκτόν μέχρι εδώ.
Από την άλλη, αν ο γείτονας κάνει το ίδιο και παράλληλα ισχυρίζεται ότι είναι σωστά στημένο το σύστημά μου, μπορώ άνετα να τον αρχίσω στις φάπες και να του πω να τα παρατήσει και να ασχοληθεί με το τάβλι.
Αυτή την, όχι-και-τόσο-λεπτή, γραμμή που χωρίζει τις παραπάνω περιπτώσεις, απορώ πώς δεν μπορούν να τη διακρίνουν όλοι.
Μπορώ, βέβαια, να καταλάβω γιατί δεν θέλουν να τη διακρίνουν.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.145

Εγώ προτείνω κάτι άλλο. Όποιος έχει τα κότσια, να προσκαλέσει στο σπίτι του κάποιον της εικόνας, να ακούσει το σύστημά του, και μετά να τα χώσ... γκουχ - γκουχ, να εκφράσει την άποψή του γι' αυτό που άκουσε. (Να έχετε όμως υπ' όψιν, πως οι της εικόνας δε χαμπαριάζουν από μα και μου, είναι χειρότεροι από μένα).

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.145

Λοιπόν, εντάξει, τέρμα η πλακίτσα. Εγώ δεν ξαναμιλάω, δικό σας το θέμα.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.145

Εχμ... είναι θέμα ηθικής τάξεως...

D

Deleted member 23222

Guest

Να ξεπληρωσω το δανειο κατοικιας και ν'ακουω ξενοιαστα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aαααχ...να χρώσταγα κι εγώ είκοσι....κλαρίνα θα άκουγα!!!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.434

Εγώ προτείνω κάτι άλλο. Όποιος έχει τα κότσια, να προσκαλέσει στο σπίτι του κάποιον της εικόνας, να ακούσει το σύστημά του, και μετά να τα χώσ... γκουχ - γκουχ, να εκφράσει την άποψή του γι' αυτό που άκουσε. (Να έχετε όμως υπ' όψιν, πως οι της εικόνας δε χαμπαριάζουν από μα και μου, είναι χειρότεροι από μένα).
Μου φαίνεται ότι μας έχετε παρεξηγήσει τους ''βόρειους'':137:

Τι να γράψεις και να πείς άμα δεν έχεις πατερνάκια;:138:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.929

τι γελάς ρε; είναι σοβαρή η κατάσταση.

:136::142::138::137:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

ΔΕΧΟΜΑΙ τους εικονακιδες για τεστ........εχουμε καθαρο κουτελο και ηχο κυριε Κογια μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:136::142:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.145

Όχι, όχι. Υπεσχέθην να απόσχω του νήματος, οπότε, το πεδίον ελεύθερον...

Status
Not open for further replies.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.112
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead