Να κανω μια προταση?

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.689
Απάντηση: Να κανω μια προταση?

Παιδιά θα έχετε διαπιστώσει ότι στον χώρο των αγγελιών, υπάρχει κάποια ανοχή σε μερικά πράγματα με το σκεπτικό ότι δεν θα γίνει και καμιά ζημιά αν κάποιος πουλήσει κάτι.
Βασική πρυπόθεση βέβαια να είναι όλα νόμιμα, με απόδειξη, τιμολόγιο, εγγύηση κ.λ.π. εφόσον πρόκειται για προσφορά καταστήματος.
Θα επιθυμούσα όμως να μην το κάνουμε ούτε δημοπρασία, ούτε ebay.
Συνεχίστε να προωθείτε τα προϊόντα σας σε όσο καλύτερη τιμή γίνεται, να κερδίζουν και τα μέλη και εσείς.
Το κάθε μέλος μπορεί φυσικά να ρωτήσει περισσότερους από έναν εμπόρους, προκειμένου να βρει κάποια καλύτερη τιμή για το προϊόν που το ενδιαφέρει.
Δεν είναι κακό να υπάρχει ο ανταγωνισμός αρκεί να είναι μέσα στα πλαίσια της ηθικής και της νομιμότητας.
Πιστεύω ότι η δημιουργία ενός τέτοιου νήματος, όπως προτάθηκε στο παρόν, μάλλον θα φέρει αναστάτωση.
Ας συνεχίσουμε όπως είμαστε, αλλά και θα ήθελα να φρεσκάρετε λίγο στο μυαλό σας, τον κανονισμό των αγγελιών.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Πάντως είναι άξιον απορίας, το γεγονός ότι κάποιοι δραστηριοποιούνται ως επαγγελματίες και δεν θέλουν να δηλώσουν ούτε το όνομά τους, πόσο μάλλον τα στοιχεία της επιχείρησής τους. Δηλαδή ακόμη κι αν δεν υπήρχαν οι κανονισμοί του site που να υποχρεώνουν τους επαγγελματίες να ορίζουν την ιδιότητά τους πχ στο user name ή την υπογραφή, δεν μπορώ να φανταστώ έναν λόγο για να "κρύβεται" κάποιος, πέραν της ύπαρξης παρατυπιών ή ακόμη και παρανομιών στην όλη διαδικασία. Όχι, δεν είμαστε αστυνομικοί ή εφοριακοί αλλά καταλαβαίνετε ότι έχουμε ως κύριο μέλημα την προστασία των μελών μας αλλά και την διατήρηση μιας σοβαρότητας στην κατηγορία των αγγελιών.

Ως εκ τούτου μην απορήσει κανείς εάν μια μέρα διαπιστώσει ότι δεν έχει πλέον πρόσβαση στο AVSite ή ότι οι αγγελίες του σβήνονται. Δεν απειλώ κανέναν, αλλά οφείλω να υπενθυμίσω τις συνέπειες.

...

Reaction score
1
Πάντως είναι άξιον απορίας, το γεγονός ότι κάποιοι δραστηριοποιούνται ως επαγγελματίες και δεν θέλουν να δηλώσουν ούτε το όνομά τους, πόσο μάλλον τα στοιχεία της επιχείρησής τους. Δηλαδή ακόμη κι αν δεν υπήρχαν οι κανονισμοί του site που να υποχρεώνουν τους επαγγελματίες να ορίζουν την ιδιότητά τους πχ στο user name ή την υπογραφή, δεν μπορώ να φανταστώ έναν λόγο για να "κρύβεται" κάποιος, πέραν της ύπαρξης παρατυπιών ή ακόμη και παρανομιών στην όλη διαδικασία. Όχι, δεν είμαστε αστυνομικοί ή εφοριακοί αλλά καταλαβαίνετε ότι έχουμε ως κύριο μέλημα την προστασία των μελών μας αλλά και την διατήρηση μιας σοβαρότητας στην κατηγορία των αγγελιών.

Ως εκ τούτου μην απορήσει κανείς εάν μια μέρα διαπιστώσει ότι δεν έχει πλέον πρόσβαση στο AVSite ή ότι οι αγγελίες του σβήνονται. Δεν απειλώ κανέναν, αλλά οφείλω να υπενθυμίσω τις συνέπειες.

...

Εχεις απόλυτο δικιο.
Εγω την υπογραφη μου την αλλαξα.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Η αλήθεια είναι ότι μου έκανε εντύπωση γιατί είσαι και συνάδελφος, μιας και εργάζομαι στην πληροφορική από το '95. Καλή συνέχεια.

...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.018
Απάντηση: Re: Να κανω μια προταση?

Εχεις απόλυτο δικιο.
Εγω την υπογραφη μου την αλλαξα.
Εδώ που τα λέμε, το "δεν έχω να φοβηθώ" κλπ. μάλλον χτυπάει άσχημα στον αναγνώστη. Σε συμφέρει να το βγάλεις, και να βάλεις και μια πλήρη διεύθυνση και τηλέφωνο ρε παιδί μου...

Reaction score
6
Απάντηση: Να κανω μια προταση?

Βάλε κανένα link για να σε "επισκεφθούμε" . Δεν αρκεί το κινητό.

Παράκληση : Τα κεφαλαία γράμματα κουράζουν.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης