Να μας ζησει ο γαμπρος!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Στον συντονιστη του AVSite , Stelios , που μολις εκανε το...κακο :lol: ευχομαστε καθε ευτυχια με την εκλεκτη της καρδιας του.
Τον Στελαρα τον εκτιμω και αγαπω ιδιαιτερα και πραγματικα εχω συγκινηθει αυτη την στιγμη διοτι...σκεφτμαι την παντοφλα που εχει να πεσει και τον πονω τον φιλο μου. :lol:
Φιλε μου καλε , μην μας ακους και κοιτα να ζησεις την ζωη σου οσο καλυτερα μπορεις , με τον τροπο που εσυ επελεξες.

Και για να παμε και στο κουτσομπολιστικο του θεματος:
Ειναι αληθεια πως ο γαμπρος επεμενε για ταξιδι του μελιτος στην Τυνησια , μια χωρα που ...μαυριζει το ματι σου?
Τι γυρευε γυμνος στα αγγουρια?

Δεν σου ειχε δωσει συμβουλη ο πολυ αγαπητος μου κος Φανουρακης την συμβουλη που εδωσε σε εμενα ο αγαπητος μου κ.Καφατος:"Μακρια απο αραπη και Ολυμπιακο?" :lol: :lol:

Να ζησετε για παντα ευτυχισμενοι!!!

Reaction score
5
Xaxaxaxaxaxa

σας ευχαριστώ πολύ !!!!!!!!!

Φίλε αντρέα, μακριά από τυνησία......... δεν ήξερα δεν ρώταγα................. Κανονικά θα έπρεπε να λέγεται Τυνη&ΣΙΑ διότι ήταν ένα απίστευτο μοναστηράκι..... τίποτε άλλο εντυπωσιακό ..... βαρετά και δεν ξαναπάω ποτέ !!!!

Τώρα αρχίζει λοιπόν η έγγαμη ζωή μου...... ευτυχώς όμως ο projectoras και τα λοιπά ηλεκτρονικά παρελκόμενα είναι ήδη κρεμασμένα και σεταρισμένα :mrgreen:

Θα τα πούμε όλα από κοντά στο μίτινγκ ε?

Υ.Γ. Βοηθάτε στην κατηγορία HTPC τον αρχάριοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο :oops:

Reaction score
3
Στέλιο,να ζήσετε,ότι επιθυμείτε και καλούς απογόνους.
Τώρα είναι ευκαιρία να βγάλεις την καρφίτσα απο την γλώσσα στην εικόνα που έχεις,για να λυθεί... :mrgreen:

Reaction score
5
Ευτυχισμένοι και ότι ποθείτε! :wink:

Τα πρώτα εφτά χρόνια είναι δύσκολα μετά συνηθίζεις.. :mrgreen:

Reaction score
6
Τελικα το πες και το κανες.
Αντε βρε να ζήσετε.
Και προσοχη σε πλάστες ,τηγανιά (τα tefal εχω ακουσει πως ειναι πολυ βαρια) και αλλα συναφή μοντελα βαρεου οπλισμου :mrgreen:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Να ζησει ο γαμπρος να ζησει και η νυφη.Πιστευω το προγαμιαιο συμβολαιο να φτιαχτηκε οπως πρεπει!!HAVE A WONDERFUL LIFE!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
4.542
Να ζήσετε βρε!!

Εγώ πάλι προσπαθώ να το αποφύγω αλλά με πιέζει ο Ανδρεάδης.

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Επειδή εχω δεί το ζευγάρι για 2 φορές επιβεβαίωνω οτι υπάρχει μεγάλος έρωτακαι κατανόηση στα Home Theater καπρίτσια του φίλου μας από το έτερο ήμισυ.

Να ζήσετε, να ευτυχίσετε και καλούς απογόνους.

Reaction score
5
Σας ευχαριστώ πολύ όλους !!!!!!

Και εύχομαι στους ανύπαντρους / ες ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !!!!! Θα τα πούμε από κοντά το άλλο σάββατο !

Reaction score
51
Να ζήσετε βρε!!

Εγώ πάλι προσπαθώ να το αποφύγω αλλά με πιέζει ο Ανδρεάδης.

Γεώργιε.... :shock: :shock: :shock: ...................
Μας το παίζεις και κινέζος??? :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Και δεν ξέρεις και τίποτα???? :twisted: :twisted: :twisted:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.115
Members
38.535