Να πάρω ssd?

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.588
ΠΑντως η αληθεια ειναι οτι τις οθονες τις ακουω οταν ειναι ανοιχτες.
Απλα να ειναι στο ον.

Μηπως ειμαι το παιδι θαυμα???
Μηπως ειμαι τιποτα λυκανθρωπος??

Reaction score
0
Απάντηση: Να πάρω ssd?

Yποψιν οτι οι plasma ακουγονται περισσοτερο απο τις lcd.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ν

Δε ξερω γιατι και τι δεν αντεξες, αλλα περα απ τ αστεια: Μπες στο δωματιο με σκοταδι, απολυτη ησυχια και κλειστη τη τηλεοραση. Ανοιξε την. Δεν ακους τιποτα, δεν την καταλαβαινεις?
Πίστεψέ με, όχι... μήπως τελικά πρέπει εγώ να πάω σε ωριλά;;; :(

Δηλαδη οταν θες να δεις κατι το βλεπεις μεσω του server? Ασυρματα ή ενσυρματα?Αν ειναι ετσι τοτε δε χρειαζεσαι δισκους στο htpc, παρα μονο εναν μικρο ssd για το λειτουργικο.
Ναι από τον Server τα βλέπω όλα... ενσύρματα φυσικά... και αυτό ακριβώς έχω, έναν μικρό SSD για το λειτουργικό, ακριβώς. Επειδή έχω δύο HTPC είναι η καλύτερη λύση...

Εσυ προσπαθεις μεν να μου εμφανισεις οτι βρισκεσαι σε μια ειδυλλιακη εντελως αθορυβη κατασταση, αλλα στη τελικη δεν ειναι και τοσο σημαντικο. Δεν θα παθουμε και τιποτα αν ακουσουμε δυο γατιά απ εξω:102:
Μεγάλωσα στο κέντρο της πόλης και έφυγα εκτός πόλης όταν παντρεύτηκα... από την απόλυτη φασαρία δηλαδή στην απόλυτη ησυχία. Στην αρχή δεν μπορούσα να κοιμηθώ από την πολύ ησυχία, αλλά τώρα πίστεψέ με, το απολαμβάνω όσο τίποτα. Στο νεκροταφείο έχει περισσότερη φασαρία γιατί εκεί έχει κοράκια που κράζουν... :p

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Α

Πίστεψέ με, όχι... μήπως τελικά πρέπει εγώ να πάω σε ωριλά;;; :(
Nαι, δεν αποκλειεται να εχεις καποιο προβληματακι κωφωσης:)
Ποια τηλεοραση εχεις?

Ναι από τον Server τα βλέπω όλα... ενσύρματα φυσικά... και αυτό ακριβώς έχω, έναν μικρό SSD για το λειτουργικό, ακριβώς. Επειδή έχω δύο HTPC είναι η καλύτερη λύση...
Εγω ασυρματα, για να μην μπλεκω με καλωδια.
Εναν ssd εχω εγω στο main pc μου, λιγο μεγαλυτερο βεβαια για να χωραει κι αλλα πραγματα.
Εσυ απ οτι καταλαβα εχεις server με πολυαριθμους δισκους και 2 htpc... Main pc δεν εχεις?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: R

Nαι, δεν αποκλειεται να εχεις καποιο προβληματακι κωφωσης:)
Ποια τηλεοραση εχεις?

Εγω ασυρματα, για να μην μπλεκω με καλωδια.
Εναν ssd εχω εγω στο main pc μου, λιγο μεγαλυτερο βεβαια για να χωραει κι αλλα πραγματα.
Εσυ απ οτι καταλαβα εχεις server με πολυαριθμους δισκους και 2 htpc... Main pc δεν εχεις?
Samsung LCD παλιό μοντέλο... ούτε θυμάμαι πιο...

Το Main / Gaming PC το έχω παραχωήσει στην μία μου κόρη... εμένα με καλύπτει το laptop και αν θέλω κάτι πιο ειδικό (video edit και τέτοια) το κάνω στον Server που είναι και το πιο δυνατό σύστημα που έχω...

Δεν είσαι εφοριακός εεεε;;; :p

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.486
Members
38.705
Νεότερο μέλος
jimacid