Να παρει USB καλωδιο ο Houston?

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Να παρει USB καλωδιο ο Houston?

Σωστός!

Αλλά έτσι προσπαθούν να περάσουν Ελέφαντα από κλειδαρότρυπα και παραμυθιάζουν τον κόσμο.

Φυσικά με την εξέλιξη θα δοθεί λύση, αλλά στην πλάτη όσων μέχρι τότε την πάτησαν χρηματοδοτώντας με τις αγορές τους...

:117:
H dCS παραμυθιάζει το κόσμο δηλαδή? Η μήπως δεν ξέρεις ποια (και όχι πχια, έλεος με αυτό το αστειάκι, κούρασε :126:) είναι η dCS?

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Να παρει USB καλωδιο ο Housto

H dCS παραμυθιάζει το κόσμο δηλαδή? Η μήπως δεν ξέρεις ποια (και όχι πχια, έλεος με αυτό το αστειάκι, κούρασε :126:) είναι η dCS?
Πράγματι δεν ήξερα, μέχρι που μου το είπες εσύ και το είδα με Google.(Δεν μιλάω ειρωνικά. Πρώτη φορά ακούω για dac dcs. Noμίζω πως είχα συναντήσει παλαιότερα αποθορυβοποιητές αυτής της εταιρείας;)

Ωστόσο αναφέρομαι στα πολύ γνωστά consumer συστήματα που μας κατακλύζουν!

Τώρα εσένα δεν σε ρωτάω περί jitter που έχει αυτό το dac από USB, γιατί θυμώνεις, ωστόσο θα ήταν πολύτιμη πληροφορία για όποιον ενδιαφέρεται!

:111:

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Να παρει USB καλωδιο ο Ho

Πράγματι δεν ήξερα, μέχρι που μου το είπες εσύ και το είδα με Google.(Δεν μιλάω ειρωνικά. Πρώτη φορά ακούω για dac dcs. Noμίζω πως είχα συναντήσει παλαιότερα αποθορυβοποιητές αυτής της εταιρείας;)

Τώρα εσένα δεν σε ρωτάω περί jitter που έχει αυτό το dac από USB, γιατί θυμώνεις, ωστόσο θα ήταν πολύτιμη πληροφορία για όποιον ενδιαφέρεται!

Δεν θυμώνω απλά προτιμώ να δίνουμε σε όλα τα θέματα τη βαρύτητα που τους αξίζει, ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο. :107:

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Να παρει USB καλωδιο ο Ho

http://www.avmentor.gr/reviews/dcs_debussy_2.htm
ειναι λιγο χειροτερο απο την ASUS :139:

Reaction score
2.566
Όχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, γιατί το κάνετε αυτό? Γιατί τον προκαλείτε???????
Πάει και αυτό το νήμα...

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Να παρει USB κα

http://www.avmentor.gr/reviews/dcs_debussy_2.htm
ειναι λιγο χειροτερο απο την ASUS :139:
Αν δεν κάνω κάποιο λάθος και χωρίς καμία διάθεση παραπλάνησης, απλά αγωνίζομαι και εγώ να καταλάβω τι γίνεται, μιλάμε για συσκευή στα 8.900 € με jitter από 295 ps (περίπου), (στα 44,1 KHZ), έως 490 (περίπου) ps, (στα 96 ΗΖ).

Αν κάνω λάθος είμαι έτοιμος προς διόρθωση!

(Και όλα τα άλλα specs κάτω από την ASUS των 200 €, μια που την αναφέρατε πάλι).

Βέβαια αν είχε δοκιμαστεί από άλλη σύνδεση ίσως τα αποτελέσματα να ήταν καλύτερα.

Φαίνεται όμως πως και ο δοκιμαστής θεωρεί πως κατά 99% θα συνδεθεί από USB και δοκιμάζει έτσι.

Ηouston με ακούς;

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Να παρει US

Αν δεν κάνω κάποιο λάθος και χωρίς καμία διάθεση παραπλάνησης, απλά αγωνίζομαι και εγώ να καταλάβω τι γίνεται, μιλάμε για συσκευή στα 8.900 € με jitter από 295 ps (περίπου), (στα 44,1 KHZ), έως 490 (περίπου) ps, (στα 96 ΗΖ).

Αν κάνω λάθος είμαι έτοιμος προς διόρθωση!

(Και όλα τα άλλα specs κάτω από την ASUS των 200 €, μια που την αναφέρατε πάλι).

Βέβαια αν είχε δοκιμαστεί από άλλη σύνδεση ίσως τα αποτελέσματα να ήταν καλύτερα.

Φαίνεται όμως πως και ο δοκιμαστής θεωρεί πως κατά 99% θα συνδεθεί από USB και δοκιμάζει έτσι.

Ηouston με ακούς;

Άρα δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν:

1) Το Jitter δεν παίζει τόσο ρόλο όσο φαντάζεσαι
2) Η ASUS είναι καλύτερη από το dcs

Εσύ τι λες να συμβαίνει? :111:

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ν

Άρα δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν:

2) Η ASUS είναι καλύτερη από το dcs

Εσύ τι λες να συμβαίνει? :111:
Πως δεν "κάνει" η σύνδεση USB!

:107:

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ν

Εκτός από εμένα, μεγάλη φαντασία έχουν και στο "STEREOPHILE":

"Clearly, jitter in the data stream driving a digital processor is audible—and a significant contributor to "digital sound." Because jitter adds artifacts we associate with digital audio in general, reducing jitter is an important step toward truly musical digital reproduction."

Robert Harley

http://www.stereophile.com/features/368/index9.html

Με την σημείωση πως αυτή είναι μία από τις μετριοπαθέστερες προσεγγίσεις που έχω δει...

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: R

Πως δεν "κάνει" η σύνδεση USB!

και γιατι λοιπον ο μετατροπεας/ρολοι (U-clock) της dcs εχει μονο usb εισοδο?
τι λες?

Reaction score
685

Εκτός από εμένα, μεγάλη φαντασία έχουν και στο "STEREOPHILE":

"Clearly, jitter in the data stream driving a digital processor is audible—and a significant contributor to "digital sound." Because jitter adds artifacts we associate with digital audio in general, reducing jitter is an important step toward truly musical digital reproduction."

Robert Harley

http://www.stereophile.com/features/368/index9.html

Με την σημείωση πως αυτή είναι μία από τις μετριοπαθέστερες προσεγγίσεις που έχω δει...

τα πολλα λογια ειναι φτωχεια....

οταν παραλαβει ο Houston το τελειωμενο του DAC φερτου την Asus σπιτι του να του κανεις τα μουτρα κρεας.... μονο ετσι θα τον πεισεις....

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Α

και γιατι λοιπον ο μετατροπεας/ρολοι (U-clock) της dcs εχει μονο usb εισοδο?
τι λες?
Να πάρω την βοήθεια του κοινού;

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845
Απάντηση: Να παρει USB καλωδιο ο Houston?

Αφου θα το παρει που θα το παρει,ας το παρει που να παρει ο διαολος
Βαρεθηκα το jitter,οχι αλλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο jitter.:434:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.751
Απάντηση: Να παρει USB καλωδιο ο Houston?

στο τυρί, όταν ζητούσες μισό κιλό, έλεγε κάποτε ο μπακάλης της γειτονιάς: 680 είναι, να τ'αφήσω?

πλέον οι καιροί αλλάξαν.

οπότε: 680 πίκο είναι, να τ'αφήσω? :143::138::137::136:

Reaction score
20
Απάντηση: Re: Να παρει USB καλωδιο ο Houston?

τελικά ρε παιδιά αυτό το άτιμο το τζίτερ το έχει ακούσει κανείς?:137:
Πιστεύω ο ΝΙΚΝΜ (ίσως) το ακούει...
Ενα ερωτημα σ'αυτόν θα ήταν (ίσως) αρκετά διαφωτιστικό...
Μιλώ με βάση κάποιο περιστατικό που έτυχε να είμαι παρών,
αλλά ο ΝΙΚΝΜ όχι, και δεν θέλω να πω περισσότερα...
Να δω και 'γω αν κάποιοι και κατά πόσο πουλάνε και τι...
Επαναλαμβάνω -προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης-
ότι ο ΝΙΚΝΜ δεν είχε καμμία παρουσία στην ιστορία!
Αλλά -ίσως- μπορέσει να μας διαφωτίσει όλους!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.560
Members
38.573
Νεότερο μέλος
Red