vlasis
Φωτογράφος!
- Reaction score
- 7.820
Με θυμασαι αληθεια βρε??????εδω ο πρωτος ειμαι ...χαχαχχαχαΜου θυμίζεις έναν Βλάση από Κόρινθο που ήταν και μοντ κάποτε!![]()

Με θυμασαι αληθεια βρε??????εδω ο πρωτος ειμαι ...χαχαχχαχαΜου θυμίζεις έναν Βλάση από Κόρινθο που ήταν και μοντ κάποτε!![]()
Βλεπε Lagavulin δεκατσι γιρς ?Σημερα ενα μαλτ μονο απ αυτο που πινει ο χερ ντοκτορ![]()
Ποσα δικια εχεις ω μωντιε,,,,,Εντωμεταξύ .. καθόμαστε κ μιλάμε για tidal, qobuz, mqa, dsd και λοιπές hi-res πηγές και τεχνολογίες.... και η πλειοψηφία της μουσικής που ακούμε είναι από από απλό youtube στα 192kbps (αν είμαστε τυχεροί)!!![]()
άμα ξέρει τη μωράκλα την Beth θα εντυπωσιαστώ με τον αγαπητό μας μανέστρο!Μπα! ξέρεις και τον MILES?
Οχι. Για ΠΩγωνιανούς.τον ξερουμε κ. Μαρκουμας τι μας περασες για απολιτιστους![]()
αυτουνε απ λεει ο κ. Μαρκου, ποια ειναι;;;;άμα ξέρει τη μωράκλα την Beth θα εντυπωσιαστώ με τον αγαπητό μας μανέστρο!
αυτουνε απ λεει ο κ. Μαρκου, ποια ειναι;;;;
Εγώ ακούω από κάτι streaming ραδιόφωνα που παίζουν 256 και 320.Εντωμεταξύ .. καθόμαστε κ μιλάμε για tidal, qobuz, mqa, dsd και λοιπές hi-res πηγές και τεχνολογίες.... και η πλειοψηφία της μουσικής που ακούμε είναι από από απλό youtube στα 192kbps (αν είμαστε τυχεροί)!!![]()
Υπάρχουν και πιο προχώ, όπως έμαθα πριν από λίγο!Εσύ είσαι προχώ ρε!