- Reaction score
- 23.440
Από το ΄85 που τον ξέρω τον Γάκη, ακόμα τσίχλα μασάει χα χα χα.
Από το ΄85 που τον ξέρω τον Γάκη, ακόμα τσίχλα μασάει χα χα χα.
o ueow na balei to heri toyΑπό το ΄85 που τον ξέρω τον Γάκη, ακόμα τσίχλα μασάει χα χα χα.
εννοείται πως είναι ...κατασκεύασμα.... αλλά την ταινία τη βλέπουμε για την ταινία, το story.... ο ήχος έρχεται δεύτεροςαλλα αυτο που ακουω ειναι ενα πλαστικο κατασκευασμα στα ορια του ............ να μη γραψω και μου την πεσουν οι σινεματζιδες![]()
Τοτε προς τι τα πολυκαναλα σεταπιαεννοείται πως είναι ...κατασκεύασμα.... αλλά την ταινία τη βλέπουμε για την ταινία, το story.... ο ήχος έρχεται δεύτερος
ποιο story;;το story.
αυτό να μας το πουν οι πολυκάναλοι, εγώ ακόμη δικάναλα βλέπωΤοτε προς τι τα πολυκαναλα σεταπιαμε τα 23 υποβαθυφωνα και 32 δορυφορους;;;;;;;;;;;
![]()
το story το διαλέγει ο καθένας.... άλλος βλέπει δράματα, άλλος θρίλερ και άλλος υπερήρωες.... άστο το story, είναι σαν τη μουσική, ο καθένας διαλέγει τι ακούει...ποιο story;;με ιπταμενες μηχανες
καποτε στο σινεμα υπηρχε σχεση δρωμενων και ηχου, αυτο το πραμμα ειναι εντελως κουκουρουκου
![]()
αφού δε βλέπεις ούτε τη μία ούτε την άλλη.... τι θες κ τις συγκρίνεις ...ηχητικά;;;μρε ματαλοφρικουλακαι ο αλλος ο τσαχπινης
εχει καμμια σχεση ο ηχος αυτης της ταινιας με την- θα το πω δεν αντεχω- με την γελοιοτητα της παραπανω
![]()
για τον ήχο δε θα τη δεις?την μια την βλεπω, την αλλη ΟΧΙ αποκυρησετε μετα βδελυγμιας![]()
![]()