Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.671
Τον ιουλιο που θα εχουμε εξετασεις θα σε βαλω την φανταστικη συμφωνια του Μπερλιοζ
Και με το αυτι ;) θα μου λες ποτε πεζ το μικρουλη κλαρινο ΜΙ και ποτε το κλαρινο ΣΙ
Και τι χροιες εχουνε αυτα τα δυο οργανα Αν μπορουν να της πεξουν :spiteful: τα Ψωράλ
Βεβαιως βεβαιως
Μετα τιμης Χρηστος:drinks:

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.671
Α......ξεχασα να βαλω και ενα θκο μας κλαρινο σε εβαλα ενα ηρεμο κομματι να μη σε βαλω κανα δημοτικο και παθεις τιποτις
παρε κι ενα Τουρκο εξελεντ να μη ξεχναω και την γλωσσα σου

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.717
Ρε συ @wnet, όταν θέλουμε να ακούσουμε folk ακούμε ΜΟΝΟ Korpiklaani!

Όταν θέλουμε να ακούσουμε folk metal, ακούμε τα πέντε πρώτα albums των Skyclad!

Άντε, όλα εγώ θα στα μάθω; :biggrin:

Reaction score
23.518
Μρε Κε Χρήστο, τι βάζεις γελάκι στον Wizzy ? Ξέρεις αυτά τα συγκροτήματα τα κλάνι πως το λεει χα χα ?

Α, σε έχουν διαφθείρει αυτοί τόσο καιρό.

Επίσης αυτά τα θέματα εξετάσεων που βάζεις πολυ δύσκολα. Είσαι αυσυτηρός δάσκαλος. Τα έκοβες τα παιδιά κάργα ?

wnet

Nearfield
Reaction score
18.528
Μρε Κε Χρήστο, τι βάζεις γελάκι στον Wizzy ? Ξέρεις αυτά τα συγκροτήματα τα κλάνι πως το λεει χα χα ?

Α, σε έχουν διαφθείρει αυτοί τόσο καιρό.

Το Tequila το έχουμε βάλει σίγουρα, μπορεί και το Vodka !!
αλλά που να τα εμπεδώσει ο αμανετζής μανέστρος :p

"τα σπάνε"!!!

Reaction score
23.518
Κε Χρήστο πάντα αναρωτιόμουν πως γίνεται όλοι αυτοί οι ροκάδες , μεταλάδες και πανκάδες κλπ χτυπιούνται όταν παίζουν ? Τόσο συναίσθημα βρε παιδί μου ? χα χα. Το φαντάζεσαι να συνέβαινε αυτό στην κλασική ή στην παραδοσιακή ή άλλα είδη που μέχρι το 60-70 δεν επιτρεπόταν καν να σκιρτήσουν έστω και λίγο ? :D Θέατρο πρέπει να διδάξεις όχι μουσική στον Κο Μάρκου.

Έχουμε βέβαια και τον Ντουνταμέλ. χα χα

Reaction score
29.820
Τον ιουλιο που θα εχουμε εξετασεις θα σε βαλω την φανταστικη συμφωνια του Μπερλιοζ
Και με το αυτι ;) θα μου λες ποτε πεζ το μικρουλη κλαρινο ΜΙ και ποτε το κλαρινο ΣΙ
Και τι χροιες εχουνε αυτα τα δυο οργανα Αν μπορουν να της πεξουν :spiteful: τα Ψωράλ
Βεβαιως βεβαιως
Μετα τιμης Χρηστος:drinks:
:fuckyou:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.273
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale