Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.676
κ. Μαρκου θα ακουσεις αυτη την συμφωνια στα westlake tower sm1 και θα με πεις εντυπωσεις;) οσο μπορεις να με πεις τελος παντων:p
Αν την ακουσεις απο βινυλιο που ειμαι σιγουρος οτι το εχει ακομα καλυτερα:drinks:

Last edited:

wnet

Nearfield
Reaction score
18.528
κ. Μαρκου θα ακουσεις αυτη την συμφωνια στα westlake tower sm1 και θα με πεις εντυπωσεις;) οσο μπορεις να με πεις τελος παντων:p
Αν την ακουσεις απο βινυλιο που ειμαι σιγουρος οτι το εχει ακομα καλυτερα:drinks:
στο πρώτο μισάωρο θα τον πάρει ο ύπνος και μόλις αρχίσει το 4ο μέρος θα πεταχτεί αναμαλλιασμένος και θα σε βρίζει :p

Reaction score
23.525

Ο πιανίστας Γιώργος Κωνσταντίνου μοιράζει το χρόνο του σε Ελλάδα και εξωτερικό διδάσκοντας και ερμηνεύοντας έργα, κυρίως, του σύγχρονου ρεπερτορίου συχνά δημιουργώντας καλειδοσκοπικά προγράμματα μουσικών σπαραγμάτων με έντονες αναφορές σε εξωμουσικά θέματα.

Σπούδασε στην Ακαδημία Liszt της Βουδαπέστης με καθηγητές, όπως ο Ferenc Rados και ο Andras Kemenes.

Κατά την διάρκεια των σπουδών του, το 2002, κέρδισε το δεύτερο πανευρωπαϊκό βραβείο στον διαγωνισμό Regio Callabria στην Ιταλία.

Έχει συμπράξει με σημαντικούς μουσικούς και ορχήστρες όπως η Συμφωνική Ορχήστρα του Κιέβου, η Ορχήστρα δωματίου της Αγίας Πετρούπολής, η MAV της Βουδαπέστης, Φιλαρμονική Ορχήστρα της Τιμισοάρα κ.α. Έχει, επίσης, δώσει ρεσιτάλ σε σημαντικές αίθουσες σε πόλεις μεταξύ άλλων σε Ρώμη, Βενετία, Βουκουρέστι, Τίρανα, Πράγα, Οξφόρδη., Κωνσταντινούπολη, Ταλλίν, Μόσχα, Αγία Πετρούπολη, Χαιδελβέργη, Βαιμάρη.

Έχει επανειλημμένα κληθεί για να δώσει σεμινάρια σε πόλεις της Αγγλίας , Ρουμανίας κι Εσθονίας (Μουσική Ακαδημία της Εσθονίας ΕΑΜΤ).

Έχει συντελέσει μέλος κριτικής επιτροπής σε δύο διεθνείς διαγωνισμούς πιάνου τους «Ella Philip» στην Ρουμανία και «Gina Bachauer» στην Αθήνα.

Από το 2003 διοργανώνει το διεθνές καλοκαιρινό φεστιβάλ ΚΟΧΥΛΙΑ στην βόρειο Εύβοια.

Την ακαδημαϊκή χρονιά 2013-2014 διετέλεσε καθηγητής πιάνου στο πανεπιστήμιο της Oradea και πλέον γράφει το διδακτορικό του για τη μουσική του Γιώργου Κουμεντάκη στο Πανεπιστήμιο της Timisoara

Last edited:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.301
Members
38.539
Νεότερο μέλος
James.z.2007