Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Μηνύματα
27.249
Reaction score
25.238
Οταν εγώ άκουγα Yma Sumac μανέστρο , εσύ άκουγες την καραγκούνα. :fuckyou:
Να μην αναφερθώ στα Δέντρα και τα Βελανίδια ε? :roflmao:
 

Μηνύματα
12.474
Reaction score
14.635
Την έχω ψωνίσει με αυτό το παιδί που μου έμαθε ο Wnet χα χα. Υπάρχει ελπίδα για τη νεολαία, τουλάχιστον για την Κύπρο. Καλά είναι γνωστό ότι το επίπεδο των Κύπριων είναι καλύτερο απο την Ελλάδα. Όλα τα βίντεο του είναι κορυφή.

Δεν ήξερα καν τον πρώτο you tuber στην Ελλάδα. :D

 





Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Μηνύματα
8.226
Reaction score
27.012
Ούτε εγω έχω καταλάβει χα χα για αυτό δεν πόσταρα τίποτε μέχρι τώρα. Καλά το φούλ άλμπουμ το καταλάβα, θέλει και σχολιασμό ? ή /και είναι σε κάποιο είδος oriented ?
Θέλει. Αλλαγώ βαριέμαι. Γι αυτό μόνο ένα έχω ποστάρει εκεί.
 

Μηνύματα
12.474
Reaction score
14.635
Μόνο που τον ακούω μούρχεται να τον πλακώσω στίς φάπες.
Εγω τον συμπαθω πολλά χα χα.

Τα λέει σταράτα και με γέλιο. Ξυπνάει και τα παιδιά απο τα παραμύθια που τους πουλάνε.
 



Μηνύματα
12.474
Reaction score
14.635
Γλυκιά μελαγχολία 😬

Ενδιαφέρον για το είδος, τους είχα δει απο το NPR όταν ήταν πολυ νέοι. Αυτό είναι το αποτέλεσμα των μουσικών σχολείων (και γενικά ειδικών σχολείων με μαθήματα επιλογής, που λέει και ο 2J που εαν και παιδί χωρός μόρφωση έχει δει πως είναι το εκπαιδευτικό σύστημα στην Ευρώπη και τα λέει λίγο λάθος αλλά το γενικό νόημα όποις ξέρει το πιάνει). Ειδα στην wiki ότι ήταν πιο folk και μετά γίνανε πιο ροκ - γκράντζ. Αυτός ο συνδυασμός dream pop και grunge έχει κάποιο ενδιαφέρον , εαν γίνει σωστά. Θα δω και άλλα βίντεο τους στο μέλλον να δω τι κάνουν και πως. Τουλάχιστον το κάνουν με κανονικά όργανα και όχι με τίποτε ηλεκτρονικούς μόνο ήχους που είναι ο φερετζές του "άσχετου" μουσικού και ακροατή. Προσπαθούν να γίνουν πιο καλοί μοσικοί. Έχει καιρό που η πόπ (και γεμνικά όλοι) κατάλαβε ότι αυτή η βαρετή μ@λακία και με τα συνθ πρέπει να σταματήσει και καλούν κάποιους όντως καλούς μουσικούς, να συμμετέχουν με κανονικά όργανα απο βιολιά και σαξόφωνα μέχρι πιάνο κλπ να δώσουν κάποια μουσικότητα τουλάχιστον.
Πέρα απο αυτό δεν διακρίνω κάποια άλλη ιδαιτερότητα ή κάποια πρωτοτυπία για το είδος ή στις μελωδίες τους. Καλύτερα αυτό πάντως απο κάτι άλλα. Στίχους δεν καταλαβαίνω καλά, ούτε διάβασα έστω ενδεικτικά να δω που κινούνται θεματικά και στιχουργικά. Αυτή η φωνή της εαν και καλή , έχει κάποια προβλήματα ιδίως στις χαμηλές της ή να την κρατήσει σταθερή όταν "απαγγέλει". Και λίγο που είδα έχουν πολλά τέτοια κομμάτια. Ούτε ταιριάζει η φωνή της για πιο σκληρό ροκ. Η άρθρωσή της δεν είναι καλή, περίεργο για τις σπουδές της και δεν την καταλαβαίνω καλά τι λέει. Η προφορά της εαν και Αγγλίδα , προσπαθεί πολυ να την κάνει Αμερικάνικη. Τώρα για απήχηση, ταιριάζει πιο καλά στο dream ποπ με την στρογγυλάδα της Αμερικάνικης προφοράς ? δεν ξέρω, πάντως είναι όντως Αγγλίδα , που είδα στην wiki με πατέρα κιόλας Ιρλανδό. Έχει και σοβαρό πρόβλημα να βγάλει συναίσθημα, συνδυασμός και της περίεργης χροιάς της αλλά ίσως και της νεότητα της ή χαρκτήρα της. Μετά που γυρίσανε στο πιο σκληρό, πάλι δεν είναι για αυτά η φωνή της. Κάπου θα το βρούνε (ή το έχουν βρεί και εγω είδα μόνο παλιά τους).

Όλα αυτά απο τρία βίντεο, άρα πολυ πθανόν να κάνω λάθος.
 
Last edited:
  • Like
Reactions: jag


christos77

Master of Diffusion
Μηνύματα
6.288
Reaction score
13.195
απο καποιον συμφορουμυτη η κοτα ειναι 100 φορες τονικα σωστη ουαου :rofl:
ονοματα δε λεω:prankster:;)
ειναι καλο το μπιτακι;;;;; μρε επαιωντες επι των μπιτ :rofl: :prankster: :)
 
Last edited:


wnet

Nearfieldένιος
Μηνύματα
4.442
Reaction score
15.130

ειναι καλο το μπιτακι;;;;; μρε επαιωντες επι των μπιτ :rofl: :prankster: :)
στη ...Λιλιάνα βρήκες ν' ακούσεις μπίτια βρε μανέστρο;;; :p

ξεκίνα από δω που έχει και συμφωνική και βλέπουμε !!!

 

christos77

Master of Diffusion
Μηνύματα
6.288
Reaction score
13.195
η λιλιανα με αρεσει Αρχιτρανσμεταλοφρικουλα αυτουνος απ εβαλες δεν με αρεσει;):):drinks:
 
Last edited:


Μηνύματα
12.474
Reaction score
14.635
Εντάξει δεν είναι κανά grand piano αλλά τι τα έχει τόσο κοντά τα δυο μικρόφωνα μεταξύ τους αλλά και στις χορδές ?. Δεν πιάνει όλο το φάσμα χαμηλών και υψηλών συχνοτήτων.

Αφαιρεί αρκετό απο τον ήχο του χάλια μικρού δωμάτιου αλλά μπορεί να το ήθελε και έτσι για να προσομοιώσει το τραγούδι όπως το ξέρουμε απο το συγκρότημα, πιο λεπτόηχο και με bite στις μεσαίες και υψηλές. Ξέρουν οι μουσικοί τι κάνουν. :D

Απο τη άλλη κοκτέιλ φάρεμα και σκουλαρίκια με γερμανική παντόφλα, ύποπτο αισθητικά, εαν δεν είναι έγκυος. Και ο άλλος τι φοράει, μακό ξεχυλωμένο απο τον ύπνο άσπρο μπλουζάκι, που βρίσκεται στο σπίτι του ? ούτε καφέ δεν έχουν πιεί ακόμη αυτοί χα χα. Πω , πω γκρίνιααααααα πρωινιάτικα. :D Τους έθαψα και αυτούς. χα χα, προμηνυεται δύσκολη μέρα σήμερα, γεροντονεύρα χα χα.
 


Μηνύματα
12.474
Reaction score
14.635
Βρε αναλυτή thva 😬 περιμένω το σχόλιο σου :spiteful:

Αύριο σήμερα έχω νεύρα. :D :D

Εδιτ: Φτού γμτ κκαι έχει ψωμί λίγο που είδα το βίντεο, τοίχος πεσμένος χωρίς σοβά, αυτό και εαν δεν είναι proper coctail dress, σκλιά βλέπω μούργους :D Να αφήσουν ήσυχοι οι της κλασικής τα ροκ και μέταλ και οι ροκάδες την κλασική λέω εγω. χα χα.
 
Last edited:


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.597
Μηνύματα
2.867.302
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top