Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Reaction score
23.468
Γραμμένο για Κο Μάρκου και Κο Χρήστο , σε περίπτωση που τους διαφύγει. (γμτ και η λάμπα μου είναι σύγχρονη και έχει :D ). Τα κινητά δε με νοιάζει , ας εκλείψουν.:D

Τραγουδάκι ? :

Reaction score
23.468
ΩΧ ΩΧ ΕΚΑΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΦΤΟΥ ΜΟΥ :errwhat:
Κε Χρήστο των μεγαλύτερων ηλικιών γυναικών αγαπημένος τους ήταν ο Πάριος. Της επόμενης γενιάς ο Κότσιρας. Της επόμενης ο Θηβαίος. :D Τι γίνεται ? χα χα.

Στον Θηβαίο πήγαμε μια φορά με φίλο χεβι μεταλά , "συρόμενοι" , απο την γυναίκα του. Όλες γυναίκες. Μας έπιασε ενα νευρικό γέλιο απο την ¨κλάψα¨ του και απο το ότι όλες και όλοι τον κοιτούσαν με ένα δέος λές και ήταν Θεός και υπήρχε ιερή σιγή. Κόντεψαν να μας πετάξουν έξω, μας είχε πιάσει νευρικό γέλιο, δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε ούτε με παρατήρησεις απο τους διπλανούς. χα χα.

Υ.Γ : Bonus, ο εκνευρισμός του wnet να ακούει το wish you were here απο Τσακνή και Κότσιρα. :D

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.654
μα μρε thva με χεβυ μεταλα στον Θηβαιο :D σαν να παρω τον Γουιζι να ακουσει Ηπειρωτικα:gamer:

Reaction score
23.468
μα μρε thva με χεβυ μεταλα στον Θηβαιο :D σαν να παρω τον Γουιζι να ακουσει Ηπειρωτικα:gamer:
Εεεεε , ότι πούν οι γυναίκες ....
Τώρα ο Ουίζυ δεν ξέρω , θα τις διαλέγει να είναι ροκούδες -μεταλλούδες. :D
Με πήγε , δεν τον πήγα. χα χα. Εντολές της γυνάικας του (προφανώς ήθελε συμπαράσταση να μπορέσει να την "βγάλει¨ κάπως, οπότε με κουβάλησε και μένα). Πρέπει να την κρατάς ευχαριστημένη κάπως, πως θα γίνει ? Β'έβαια μετά δεν του μιλούσε για καμιά βδομάδα με το ρεζίλι που την κάναμε, στον κόσμο.... γελώντας. χα χα.
Ζώα, βάρβαροι, αναίσθητοι, όσο μας έβριζε πιο πολυ γελούσαμε.
Εντάξει, είναι φίλοι απο τα νιάτα και παντρεμένοι απο μεταπτυχιακοί τότε φοιτητές κιόλας.

Last edited:

Reaction score
23.468
View attachment 253847
Γλεπεις κ. Μαρκου που εδραζονται τα ηχεια;;;;;
ετσι τασιαξα και εγω :D :p:);)
Ωχ , τώρα θα σου λέει ότι δεν έχεις το σωστό Κ στα ελατήρια και είναι πολυ σκληρά για το βάρος του ηχείοιυ. Έμπλεξες :D :D

Έχω χάσει μεταξύ σας συζήτηση σχετική ? χα χα

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.654
Έχω χάσει μεταξύ σας συζήτηση σχετική ? χα χα
Ειναι τηλεφωνικη η συζητηση για να μπορω να εκφραζομαι ελευθερα και γινεται του κουτρουλι ο γαμος;)
τι να με μαθεις;; αφου δεν ξερς απο κραδασμους:gamer::dance2::focus::help::banned:
Αλλα επειδη σε αγαπαω θα σε στειλω το τσιπουρο εξελεντ ντεμπινα ;) και θα με δωσεις το μαραντζ EQ :dance2:

Last edited:

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.654
Θα σε εστελνα και φετα τυρι και γραβιερα εξτρα πριμα γκουτ;) Κωσταρας :drinks: Δολο
Πωγωνιου😘 τετοιο ΤΥΡΙ δεν κυκλοφορει εκει στους επαρχιωτες απ μενεις εσυ:errwhat:
Αλλα ΘΕΛΕΙ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑΡΘ στην επαρχεια της ΑΘΗΝΑΣ:errwhat:

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.654
Γιατι γελαμε κ. Αρχιμεταλοφρικουλα :gamer: ξεχασα το τρανς :p εξεκιουζμι ;) απ λεει και ο κ. Μαρκου:gamer::focus:

wnet

Nearfield
Reaction score
18.505
Γιατι γελαμε κ. Αρχιμεταλοφρικουλα :gamer: ξεχασα το τρανς :p εξεκιουζμι ;) απ λεει και ο κ. Μαρκου:gamer::focus:
γελάω γιατί λες "...
Γλεπεις κ. Μαρκου που εδραζονται τα ηχεια;;;;;
ετσι τασιαξα και εγω ..."
και σκέφτηκα ... ποιά ηχεία έσιαξες εσύ ;;; τα ...PA????

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.150
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound