Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.630
Η ηχογραφηση καλη ειναι εστω και απ το γιου τουμπα που το ακουω ;)
Ησουν ολιγων τι;) αγριουλικο νιατο μρε thva:drinks:
Εγω την ιδια εποχη ακουγα αυτο το μουσικον τεμαχιον

Reaction score
23.450
Η ηχογραφηση καλη ειναι εστω και απ το γιου τουμπα που το ακουω ;)
Ησουν ολιγων τι;) αγριουλικο νιατο μρε thva:drinks:
Εγω την ιδια εποχη ακουγα αυτο το μουσικον τεμαχιον
Και αυτά τα άκουγα. ¨Αγριος εγω ? τι να πει ο Ουιζυ χα χα. Θα σε πει ιερόσυλο που λες τετοια (και θα έχει και δίκιο χα χα)

Τι να κάνουμε βρε Κε Χρήστο, δεν ήμασταν μουσικοί, (δεν ξέραμε και απο κλασική) μάς έπιασε πελατάκια η ρόκ για πολλά χρόνια. χα χα. Αργά ξυπνήσαμε.

Reaction score
273
Και αυτά τα άκουγα. ¨Αγριος εγω ? τι να πει ο Ουιζυ χα χα. Θα σε πει ιερόσυλο που λες τετοια (και θα έχει και δίκιο χα χα)

Τι να κάνουμε βρε Κε Χρήστο, δεν ήμασταν μουσικοί, (δεν ξέραμε και απο κλασική) μάς έπιασε πελατάκια η ρόκ για πολλά χρόνια. χα χα. Αργά ξυπνήσαμε.
Περάστε έξω κύριε. :banned:
Εδώ βάζουμε άλλες μουσικές.

Reaction score
23.450
Γιατί; δεν πέρασες καλά;
Άλλωστε γιατί να είμαστε μόνο σ' ένα-δυο είδη;
Βρε went a) κάνω πλάκα χα χα β) καλά πέρασα δε λέω γ) Εμείς ακούγαμε μόνο ένα είδος, ακούγαμε ρόκ χα χα. Δεν ακούγαμε κλασική. Αυτό εννοώ. ¨Ασε που παρακράτησε χρονικά και για να ακούσουμε λίγα καλά ακούσαμε τα πάντα. Εμείς ήμασταν οι μονοδιάστατοι. Βλέπεις τώρα τι αναμασήματα έχουμε. Η Χέβι μέταλ σου είπα (άσχετα ενα σου αρ΄σει ή όψι κάτι κινείται). Το ίδιο και λίγο η πάνκ. Η τζάζ βλέπεις τι γίνεται , καληνύχτα απο καιρό. Να έχουμε αυτά τα εξπεριμένταλ ατονικά, αβαντ γκάρντ που τα βρίζω. Δεν τα βρίζω παρά μόνο, γιατί πάνε να κυριαρχήσουν. Αλλιώς τι θα με ενοιαζε εμένα. Όταν. βλέπεις ενα είδος να πολυκυριαρχεί άναντι και σε βάρος άλλων ακουσμάτων που έπρεπε να υπα΄ρχουν διαθέσιμα να .... δαγκώνεσαι χα χα.

Αυτά όμως όλα είναι για την νεολαία. Η φυσική κλίση και πορέια είναι όσο γερνάς να πηγαίνεις προς την κλασική και παραδοσιακό. Κακά τα ψέμματα.

Για να μην πω και για τις ηχογραφήσεις σε σχέση με την κλασική και τζαζ , μπλούς, τώρα που είμαιστε και Χαι Φαι στα γεράματα, τρομαρά μας. χα χα.

Οι πανκάδες λογικά πάνε (ξεκινάνε) στο μπαρόκ και οι μεταλαδες και ροκάδες στους Ρώσους του 20 αιώνα .... άντε μέχρι εκεί.

Συμπέρασμα -πρόταση μου ... να ακούμε τον Κο Χρήστο. :D

Last edited:

Reaction score
23.450
Γιατί βρεί ? ωραίοι οι Talking Heads, μου αρέσανε (και τώρα ακόμη, καλές εγγραφές) αλλά τα έχω ακουσεις όλα τόσες φορές και άλλα που όλα μου φαίνονται πλέον βαρετά ρε συ.

Εμείς τώρα είμαστε μια γενιά (στη μέση) που ακούσαμε σχεδόν τα πάντα και περίπου εν τη γενέσή τους. Τι να συγκινηθούμε τώρα. με τα νέα. Αφού ακούμε και αμέσως μάς έχρχονται τα πάτερν απο τις αντιγραφές στο μυαλό χα χα.

Last edited:

Reaction score
273
Κάτς να βάλει ο Δεκεμβριανός κανά μοντέρνο πεθαμενατζίδικο πανκ να ακούσεις κάτι νέο τότε. Που'σαι μαιμου! Βάλε κάτι να γουστάρουμε. 😍
Σου έχω εμπιστοσύνη!

wnet

Nearfield
Reaction score
18.501
Βρε went a) κάνω πλάκα χα χα β) καλά πέρασα δε λέω γ) Εμείς ακούγαμε μόνο ένα είδος, ακούγαμε ρόκ χα χα. Δεν ακούγαμε κλασική. Αυτό εννοώ. ¨Ασε που παρακράτησε χρονικά και για να ακούσουμε λίγα καλά ακούσαμε τα πάντα. Εμείς ήμασταν οι μονοδιάστατοι. Βλέπεις τώρα τι αναμασήματα έχουμε. Η Χέβι μέταλ σου είπα (άσχετα ενα σου αρ΄σει ή όψι κάτι κινείται). Το ίδιο και λίγο η πάνκ. Η τζάζ βλέπεις τι γίνεται , καληνύχτα απο καιρό. Να έχουμε αυτά τα εξπεριμένταλ ατονικά, αβαντ γκάρντ που τα βρίζω. Δεν τα βρίζω παρά μόνο, γιατί πάνε να κυριαρχήσουν. Αλλιώς τι θα με ενοιαζε εμένα. Όταν. βλέπεις ενα είδος να πολυκυριαρχεί άναντι και σε βάρος άλλων ακουσμάτων που έπρεπε να υπα΄ρχουν διαθέσιμα να .... δαγκώνεσαι χα χα.

Αυτά όμως όλα είναι για την νεολαία. Η φυσική κλίση και πορέια είναι όσο γερνάς να πηγαίνεις προς την κλασική και παραδοσιακό. Κακά τα ψέμματα.

Για να μην πω και για τις ηχογραφήσεις σε σχέση με την κλασική και τζαζ , μπλούς, τώρα που είμαιστε και Χαι Φαι στα γεράματα, τρομαρά μας. χα χα.

Οι πανκάδες λογικά πάνε (ξεκινάνε) στο μπαρόκ και οι μεταλαδες και ροκάδες στους Ρώσους του 20 αιώνα .... άντε μέχρι εκεί.

Συμπέρασμα -πρόταση μου ... να ακούμε τον Κο Χρήστο. :D
Άκου βρε ότι "σου γυαλίσει" και μη νιώθεις "τύψεις" !!!!
"Είναι", "Δεν είναι" ...τέχνη!

Από εδώ:

Εδώ:

Εδώ:

Και μετά εδώ:

και ας μη βάλω και τις ενδιάμεσες στάσεις :p

Όπου φυσάει ο ...άνεμος!!! (ότι τραβάει η ψυχή μας)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.112
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead