Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Reaction score
769
........................
με 3 διαφορετικές καλωδιώσεις στις εξόδους ανάλογα τη χροιά που θέλουμε να πετύχουμε!!!
μονόκλωνο, πολύκλωνο & ασήμι !!!
Ουστ ρεμάλι, που κάνεις και προτάσεις για καλωδίωση πολύπριζου!!!
:roflmao: :roflmao: :lolsign:

wnet

Nearfield
Reaction score
18.501
Ουστ ρεμάλι, που κάνεις και προτάσεις για καλωδίωση πολύπριζου!!!
:roflmao: :roflmao: :lolsign:
δεν κατάλαβες! δεν κάνω προτάσεις
έτσι το έχει ήδη φτιάξει όπως δήλωσε!

Reaction score
2.299
1758264924333.png

+οτι δημιουργουν playlists με fake ai made tracks μαζι με κανονικα τρακς απο κανονικους δημιουργους συνηθως μικρους και ανεξαρτητους για να "νομιμοποιησουν" την playlist και μετα τα bots πηγαινουν και streamaroun σα να μην υπαρχει αυριο και βγαζουν λεφτα (οι απατεωνες) και βρισκουν μετα το μπελα τους οι ανεξαρτητοι νομιμοι χωρις να φταινε και χωρις να καταλαβουν απο που τους ηρθε και βγαζουν τους νομιμους απο τις πλατφορμες(μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα)...

Last edited:

Reaction score
23.452
Τι είναι αυτό τώρα Κε Χρήστο ; Όχι πες μου και πες και στον Wnet. :D :D

Ενώ αυτό ; Μια χαρά.

Reaction score
23.452
View attachment 377767

+οτι δημιουργουν playlists με fake ai made tracks μαζι με κανονικα τρακς απο κανονικους δημιουργους συνηθως μικρους και ανεξαρτητους για να "νομιμοποιησουν" την playlist και μετα τα bots πηγαινουν και streamaroun σα να μην υπαρχει αυριο και βγαζουν λεφτα (οι απατεωνες) και βρισκουν μετα το μπελα τους οι ανεξαρτητοι νομιμοι χωρις να φταινε και χωρις να καταλαβουν απο που τους ηρθε και βγαζουν τους νομιμους απο τις πλατφορμες(μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα)...
Ο ένας ακούει τι ακούει και στεναχώριεται ο άλλος στα @@ του ζωαρα

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.116
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead