Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Reaction score
23.476
Χρόνια Πολλά με στίχους απο την Α.Ι. σε στυλ Θεοδωράκη που σου αρέσει. (να μην μας λένε και οπισθοδρομικούς) :DΔε λέει και πολλά αλλά είμαστε in.

Στον κόσμο που σφυράει σαν άνεμος παλιός
κι οι μέρες μας μετράνε σαν τα καράβια που φεύγουν.
Εσύ, ο Χρήστος, ο μαέστρος, στήνεις ορχήστρα
μες στην καρδιά, να παίξει η ψυχή μας τη ζωή.

Και με τα χέρια σου, που χάραξαν οι καιροί,
γράφεις τραγούδια για τον λαό που βασανίζεται.
Του ’70 τα χρόνια που έρχονται σιωπηλά,
γίνονται συμφωνίες, ελπίδα και σιωπή.

Χρόνια πολλά, Χρήστο, χρόνια πολλά, μαέστρο!
Να 'χεις τη θάλασσα γαλάζια για να ονειρεύεσαι,
και την καρδιά σου σαν φωνή που τραγουδά
κι ας λείπουν τα φώτα, κι ας κλαίει η σιωπή.

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.665
THVA Ευχαριστω να εχουμε υγεια :drinks: :drinks: το ποιημα ειναι πολυ καλο εσυ εισαι νεο παιδι εγω εισηλθα στην 8η δεκαετια ειμαι παππους;) τουτων δοθεντων μπορω να αναφωνησω;)
Ευγε νεε μου:drinks::party:

Reaction score
23.476
THVA Ευχαριστω να εχουμε υγεια :drinks: :drinks: το ποιημα ειναι πολυ καλο εσυ εισαι νεο παιδι εγω εισηλθα στην 8η δεκαετια ειμαι παππους;) τουτων δοθεντων μπορω να αναφωνησω;)
Ευγε νεε μου:drinks::party:
Χρόνια Πολλά Κε Χρήστο.

Μια ειδικά επιλεγμένη για την περίπτωση που μου περιγράφεις συμφωνία που συνδυάζει την ενέργεια της νεότητας και την σοφία του γήρατος.

Last edited:

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
34.363
στην 8η δεκαετια
Εύχομαι πολλές ακόμα (πάντως, δεν μπήκες ακόμα στην 8η, του χρόνου θα μπεις).
Να ξέρουν οι νεαροί εδώ ότι εμείς που βαδίζουμε βαθιά στα δεύτερα ήντα, θα είμαστε πάντα παιδιά.

wnet

Nearfield
Reaction score
18.518
μανέστρο..... δίνω τροφή για κουβέντα :p :p :p :p

1758614106605.png

στο single-ended εμφανίζονται έντονα και οι άρτιες και οι περιττές αρμονικές, ενώ στο push-pull ακυρώνονται σε μεγάλο βαθμό οι άρτιες, μένουν κυρίως οι περιττές.

τι λες?

προτιιμούμε λιγότερη παραμόρφωση συνολικά ή λίγο μεγαλύτερη αλλά με τις άρτιες μέσα και όχι μόνο με τη σκληράδα των περιττών;;;

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.665
Θα σι πω;) αν με πεις;)
1:Λεπτομεραστατη αναλυση της τοπολογιας single-ended και push-pull σημαινει-;) βουτα καταπινε- η ελξατε ωθησατε;)
2: Αναλυτικο διαγραμα πως συμπεριφερονται οι αρμονικες και στης δυο τοπολογιες ΟΧΙ αυτο που εβαλες:p
3:Λεξεις απ το Γιουναιτετ Κιντομ:gamer:απαγορευονται δια ροπαλου;) Επιτρεπονται Γαλλικα Γερμανικα και πρωτιστως Ελληνικα μια που ειμαι Ελληνας βεριταμπλ απ τους Δωριεις καταγομενος:gamer:
2: να με βαλεις στο Γιουτουμπα να ακουσω και της δυο τοπολογιες εχω γαιδουρινα αυτια:p Νο προμπλεμα ασ ειναι και απ το Γιουτουμπα;)
Αυτα και αναμενω της δικες σας ενεργειες:gamer:

wnet

Nearfield
Reaction score
18.518
1:Λεπτομεραστατη αναλυση της τοπολογιας single-ended και push-pull σημαινει-;) βουτα καταπινε- η ελξατε ωθησατε;)
2: Αναλυτικο διαγραμα πως συμπεριφερονται οι αρμονικες και στης δυο τοπολογιες ΟΧΙ αυτο που εβαλες:p
3:Λεξεις απ το Γιουναιτετ Κιντομ:gamer:απαγορευονται δια ροπαλου;) Επιτρεπονται Γαλλικα Γερμανικα και πρωτιστως Ελληνικα μια που ειμαι Ελληνας βεριταμπλ απ τους Δωριεις καταγομενος:gamer:
2: να με βαλεις στο Γιουτουμπα να ακουσω και της δυο τοπολογιες εχω γαιδουρινα αυτια:p Νο προμπλεμα ασ ειναι και απ το Γιουτουμπα;)
Αυτα και αναμενω της δικες σας ενεργειες:gamer:
1. τι "βουτα καταπινε" βρε σαρδανάπαλε?!!!!
2. πιο αναλυτικό δε γίνεται το διάγραμμα
3. δυο αγγλικές λέξεις έχει όλες κι όλες... αλλά αφού θες ελληνικά: "βουτα καταπινε" (απ' λες και συ) & "μονότερμα" χαχαχαχα
4. αστές τις ακροάσεις, υπάρχουν καλές και κακές υλοποιήσεις των τοπολογιών, μια ακρόαση με 2 τυχαίους ενισχυτές δε λέει τίποτα.... σε θεωρητικό επίπεδο το εξετάζουμε το θέμα. Αν έχεις κάτι να πεις οκ, αν δεν έχεις, δε χρειάζεται να "ξεγλιστρας" με παπαρίτσες πως σου φταίνε τα αγγλικά.... πες δεν ξέρω, δεν έχω γνώμη :p δεν είναι κακό

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.665
Διατι εταραχθης;;;;; :gamer:κανε ντιμπειτ :p παω να παρω ψωμι ερχομαι δριμυτατος Αφτερ :gamer:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.160
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound