Να ρωτησω κατι ???

Reaction score
1.213
Δυστυχως δεν μπορω καν να λυπηθω για την σταση σου.
Λυπαμαι δεν μπορω καν να απαντησω σε καποιους που δεν εχουν εστω την αξιοπρεπεια να παραδεχτουν οτι δεν ειναι αντικειμενικοι.

Λυπαμαι...αλλα Στελεχους δεν εχουμε πολλους.

Reaction score
164
Ωραία, ας ακολουθήσουμε την προτροπή του Unfo, που είναι γέροντας και σοφός, και ας πάμε για ύπνο, αφού μάθαμε ότι από εδώ και πέρα δεν θα πρέπει να κάνουμε πλάκα όπου δεν χρειάζεται, είτε είμαστε μέλη, είτε συντονιστές, είτε διαχειριστές, είτε ο πρωθυπουργός ο ίδιος...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Να ρωτησω κατι ???

Ωραία, ας ακολουθήσουμε την προτροπή του Unfo, που είναι γέροντας και σοφός, και ας πάμε για ύπνο, αφού μάθαμε ότι από εδώ και πέρα δεν θα πρέπει να κάνουμε πλάκα όπου δεν χρειάζεται, είτε είμαστε μέλη, είτε συντονιστές, είτε διαχειριστές, είτε ο πρωθυπουργός ο ίδιος...
ΑΜΗΝ!

Reaction score
1.213

Μιλησες σοφα και νηφαλια.Σε ευχαριστω για την τοποθετηση και εγω απο την μερια μου ειμαι ετοιμος να ακολουθησω τη προτροπη σου.

GTX

Reaction score
39
Εκανες αναλογη συσταση η τοποθετηση εδω ?

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=48210

Εσυ προσωπικα..εκανες σαν συντονιστης αναλογη συσταση ...ας πουμε στο συντονιστη της κατηγοριας που εκανε πλακα με την αγγελια μου ?
Όχι... και???
και τώρα τί???
Πρέπει μήπως να σου ζητήσω και συγγνώμη που κάποιος σου χάλασε το thread??? Κάτι που κάνεις καθημερινά??? και παρόλα αυτά δε σου λέει κανείς τίποτα???

ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΤΕ ? ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕ ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΑ ΡΕΑΛΙΤΥ , ΤΑ ΡΟΥΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΜΕ ΑΗΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ
Εμένα ξέρεις τι μου θυμίζει η συμπεριφορά σου??
(Αν και δεν είμαι fan των παροιμιών)

Δώσε θάρρος στο χωριάτη....

Υ.Γ Σας παρακαλεσα να μην δωσετε συνεχεια..πανω που ειμουν ετοιμος και να δεχτω το σχολιο του unfo..''να ξεκινησουμε απο τωρα''..η καπως ετσι.
Η στάση σου εξακολουθεί να είναι προκλητική.
Τι θα κάνεις δηλαδή??? Θα παραθέσεις links με άλλους που κάνουν χαβαλέ???

Reaction score
1.213
Όχι... και???
και τώρα τί???
Πρέπει μήπως να σου ζητήσω και συγγνώμη που κάποιος σου χάλασε το thread??? Κάτι που κάνεις καθημερινά??? και παρόλα αυτά δε σου λέει κανείς τίποτα???

Εμένα ξέρεις τι μου θυμίζει η συμπεριφορά σου??
(Αν και δεν είμαι fan των παροιμιών)

Δώσε θάρρος στο χωριάτη....

Η στάση σου εξακολουθεί να είναι προκλητική.
Τι θα κάνεις δηλαδή??? Θα παραθέσεις links με άλλους που κάνουν χαβαλέ???

χαχαχαχαχαα.....για γελια και για κλαμματα ...η κατασταση.

Διαβαστε τοποθετηση συντονιστη.

GTX

Reaction score
39
χαχαχαχαχαα.....για γελια και για κλαμματα ...η κατασταση.

Διαβαστε τοποθετηση συντονιστη.
Για κλάματα φίλε μου...μόνο για κλάματα.

Καθόμαστε και ασχολούμαστε...

Reaction score
1.213
Για κλάματα φίλε μου...μόνο για κλάματα.

Καθόμαστε και ασχολούμαστε...
Μην καθεσαι...εγω ειπα τελος εδω...και πολλαααα ποστ.Εσυ ασχολεισαι.

Απλως η αληθεια ενοχλει.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
γιατί η συγκεκριμένη κατηγορία από τη φύση της καλό είναι να παραμένει καθαρή έστω και από καλοπροαίρετο χιούμορ, αλλιώς γίνεται δύσχρηστη και ξεφεύγει από το σκοπό της...
Συμφωνώ απόλυτα με την Μαρία και ελπίζω το θέμα να τελειώσει εδώ χωρίς περαιτέρω συνέχεια...

GTX

Reaction score
39
Μην καθεσαι...εγω ειπα τελος εδω...και πολλαααα ποστ.Εσυ ασχολεισαι.

Sorry δεν είδα ότι είπες τέλος...
Τώρα που το είδα μπορώ να κοιμηθώ ήσυχος.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.904
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo