Να τι αγοραζεις στην Αμερικη με 1427$ (=1127 euros)!

Reaction score
0
62" ειναι αρκετες?
1080p μας κανει?
5000:1 contrast?

Καλα ολα αυτα θα μου πειτε, αλλα και απο τιμη?
1127 ευρω να το αφησω?

Καλα, αλλα μηπως ειναι κινεζικη?
Για οσους εχουν κολλυμα με τις μαρκες....ειναι και Toshiba, καμια αλλη ερωτηση?

Ευχαριστω το Θεο που με γεννησε στη μπανανια και με τα ιδια λεφτα αγοραζω 32" 720p 1000:1 LCD. :x :x :x :x :x :x :x :x

http://shopper.cnet.com/Toshiba_62H...6484_9-31525543.html?pbrpt=4582&tag=nav.specs

ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ!!!!

Reaction score
1
Στην Ελλάδα,άμα ψάξεις λίγο,θα βρεις μεταχειρισμένη rear projection χωρίς όμως 1080p,με μόλις 500€.

Να ξαναγυρνάμε όμως πάλι πίσω στα μπαούλα;

Reaction score
0
Προσωπικα με τα μπαουλα δεν ειχα ποτε προβλημα, και τις CRT τις συμπαθω παρα πολυ. Αυτα τα μπαουλα εχουν μισο μετρο βαθος, ποσο που ειμαι ανετα διατεθημενος να δωσω αν ειναι να εχω το μεγεθος και την ποιοτητα που ζηταω. Αμα ο χωρος μου ηταν 2χ4 τοτε ναι αυτο το μισο μετρο θα μετραγε, αλλα σε οτιδηποτε μεγαλυτερο, στην ουσια δε μετραει, απλα η LCD ειναι πιο μουρατες, παραγοντας που δε με ενδιαφερει καθολου...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
B said:
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Kαι οι Lcd είναι αρκετά λεπτές για rear projection...
I don't get your point... :?
Δεν μία rear projection crt και μία αντίστοιχη lcd. Η lcd έχει το μισό μέγεθος σε βάθος. Δεν είναι τα μπαούλα που ήταν οι crt οπίσθιας προβολής...

Reaction score
0
Αχα, ναι. Βεβαια η συγκεκριμενη Toshiba ειναι DLP αλλα και αυτες δεν ειναι πολυ μπαουλα οπως οι CRT...

Reaction score
802
Ας φερουν και εδω τετοια μπαουλα σε παραπλησιες τιμες να δουμε αν μας κανουν η οχι ! :p

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.123
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead