Να τι σας εχει ο θειος Νο1

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Η μαλλον εδω δεν μπορω να σας πω τι σας εχω...
Αν και αρκετοι απο εσας μαντεψατε η πεσατε πολυ κοντα :wink:

Με ορκο τιμης , διοτι δεν το κανουμε μονοι μας αλλα θα ειναι μια συμπραξη με μεγαλο περιοδικο , θελω μονο 5 ατομα για Τριτη 21 η Τεταρτη 22 μεσημερι

Μονο οι 5 πρωτοι που θα προλαβουν και...σας υποσχομαι να μην το μετανοιωσετε.

Περισσοτερες λεπτομερειες τις επομενες ωρες η ημερες αλλα παρακαλω οσοι δηλωσετε να ειστε απολυτα σιγουροι....

Reaction score
427
Με ενθουσίασε το γεγονός και δεν πρόσεξα την λέξη "μεσημέρι". Δυστυχώς φεύγω 5 η ώρα από τη δουλειά και δεν υπάρχει περίπτωση να φύγω νωρίτερα.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Θείε, πρέπει να ομολογήσω ότι δεν παίζεσαι και κατ' επέκταση δεν παιζόμεθα άπαντες εδώ μέσα.

Πόσες πρωτιές?
Πόσα test?
Πόσες συγκεντρώσεις?
Πόσες συσκευές εικόνας και ήχου θα δούμε ακόμη πρώτοι???

- Δεν προλαβαίνει να γίνει η μια εκδήλωση και έχουν ανακοινωθεί άλλες δύο :shock:
- Τελικά εμείς στο AVSite θα πρέπει να σταματήσουμε να αναρωτιώμαστε για το πόσες συσκευές θα μπορέσουμε να δούμε πρώτοι. Λες και μέσα σε έναν χρόνο, η παρουσίαση συσκευών από το AVSite έγινε απαραίτητη προϋπόθεση πριν αυτές βγούνε για τα καλά στην ελληνική αγορά....... Λες και το AVSite δεν είναι ένα απλό forum με μέλη και συντονιστές, αλλά κάτι εντελώς διαφορετικό, κάτι χωρίς προηγούμενο. Ρε λες? :roll:

Χίλια μπράβο, μόνο αυτό...

Reaction score
7
Φτου... 5 σχολαω....
(ομως ξερω τι θα ειναι ;) , αλλα δε λεω επειδη ειμαι κακος ανθρωπος, επειδη -μαλλον- δε θα μπορεσω....)

υ.γ. με 50€... εκαστος κατι γινεται.... να μαθετε...

Reaction score
7
Για να πω την αληθεια ξερω τι θα ειναι καποιο.... τωρα αν ειναι το Νο1, το Νο 2, το Νο ν.... δεν ξερω.

Καποιο απο τα Νουμερα παντως το ξερω...

ΠαΤζαρια δεν κανω. 50€ ειπαμε (χωρις ΦΠΑ).

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Με τον Labri εκλεισε η πενταδα.
Παιδια θα κανω οτι μπορω για να παρω λιγους ακομα αλλα θα το ξερω Δευτερα με Τριτη.... :wink:

Δεν προλαβαίνει να γίνει η μια εκδήλωση και έχουν ανακοινωθεί άλλες δύο Shocked
- Τελικά εμείς στο AVSite θα πρέπει να σταματήσουμε να αναρωτιώμαστε για το πόσες συσκευές θα μπορέσουμε να δούμε πρώτοι. Λες και μέσα σε έναν χρόνο, η παρουσίαση συσκευών από το AVSite έγινε απαραίτητη προϋπόθεση πριν αυτές βγούνε για τα καλά στην ελληνική αγορά....... Λες και το AVSite δεν είναι ένα απλό forum με μέλη και συντονιστές, αλλά κάτι εντελώς διαφορετικό, κάτι χωρίς προηγούμενο. Ρε λες? Rolling Eyes
Νικο , οταν αγαπας-και εννοω πραγματικα να αγαπας- αυτον εδω τον χωρο και δεν τον χρησιμοποιεις με καθαρα συμφεροντολογικα κριτηρια, τοτε τον ανεβαζεις ψηλα.
Ολοι εμεις , απλα μελη και συντονιστες ,"την ειδαμε " καπως διαφορετικα.
Θυμασαι τι μου ειπες προχθες(και συγχωρεσε με που θα το πω δημοσια)?
"Αγαπω το AVSite , πραγματικα το αγαπω..."
Δεν υπαρχουν μυστικα λοιπον , την μαγικη λεξη την ειπες μονος σου.
Απο εκει και περα η πορεια μας ειναι δεδομενη... :wink:

Reaction score
0
Άν είναι αυτό πού υποπτεύομαι , δέν ξέρω τί νά πώ.Ο θείος μάς έχει παρακακομάθει.Τρέχει μέ χίλια καί τρέχουμε μέ χίλια.Άλλοι αρκούνται στήν πεζοπορία καί τό βάδην.Άς είναι ο ύπνος τους ελαφρύς δίχως εφιάλτες.Τόν εφιάλτη θά τόν δούν όταν ξυπνήσουν.

Reaction score
5
Συγνώμη αλλά δεν θα μπορέσω τελικά :(
έχω σημαντικό ραντεβού στη δουλειά...γγκκκρρρρ....:(
Όποιος άλλος θέλει, σπεύσατε...

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Members
38.508