23 Ιουνίου 2005 #41 Χρήστος Ακρατόπουλος Επίτιμο μέλος Μηνύματα 14.836 Reaction score 53 Μόνο ο τελικός με άγχωσε λίγο...
23 Ιουνίου 2005 #42 sothoms Μηνύματα 2.376 Reaction score 427 Μαζευτήκαμε, είδαμε, απολαύσαμε, ενθουσιαστήκαμε, συζητήσαμε, ευχαριστήσαμε και αυτή τη στιγμή αναπολούμε !!! Και πάλι ευχαριστούμε στους διοργανωτές του event.
Μαζευτήκαμε, είδαμε, απολαύσαμε, ενθουσιαστήκαμε, συζητήσαμε, ευχαριστήσαμε και αυτή τη στιγμή αναπολούμε !!! Και πάλι ευχαριστούμε στους διοργανωτές του event.
23 Ιουνίου 2005 #43 Χρήστος Ακρατόπουλος Επίτιμο μέλος Μηνύματα 14.836 Reaction score 53 Θα ήθελα και εγώ να ευχαριστήσω τους διοργανωτές τόσο για την φιλοξενία, όσο και για την υπομονή τους. Ακόμα περισσότερο όμως πρέπει να τους ευχαριστήσω για την ψυχολογική τους υποστήριξη μετά από όσα είδαμε!!!
Θα ήθελα και εγώ να ευχαριστήσω τους διοργανωτές τόσο για την φιλοξενία, όσο και για την υπομονή τους. Ακόμα περισσότερο όμως πρέπει να τους ευχαριστήσω για την ψυχολογική τους υποστήριξη μετά από όσα είδαμε!!!
23 Ιουνίου 2005 #44 C C_P Μηνύματα 7 Reaction score 0 Kala re gamoto , oyte mia kouta , tipota na doyme kiemeis oi ftoxoi ? xexe!!
23 Ιουνίου 2005 #45 Χρήστος Ακρατόπουλος Επίτιμο μέλος Μηνύματα 14.836 Reaction score 53 Δυστυχώς απαγορεύονταν οι φωτογραφίες... Αν και αυτό που θα φωτογράφιζα εγώ θα ήταν οι φάτσες όσον είμασταν εκεί... Θα καταλαβαίνατε περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη φωτογραφία...
Δυστυχώς απαγορεύονταν οι φωτογραφίες... Αν και αυτό που θα φωτογράφιζα εγώ θα ήταν οι φάτσες όσον είμασταν εκεί... Θα καταλαβαίνατε περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη φωτογραφία...
24 Ιουνίου 2005 #46 Giovanni Dimitropoulos Μηνύματα 30.532 Reaction score 49 [scroll]Αυτή κι αν ήταν πρωτιά για το AVsite!!!! Και δεν ξέρω πόσο μεγάλη είναι....Πανευρωπαϊκή ή μεγαλύτερη????[/scroll] [scroll]ΜΠΡΑΒΟ!!!! [/scroll]
[scroll]Αυτή κι αν ήταν πρωτιά για το AVsite!!!! Και δεν ξέρω πόσο μεγάλη είναι....Πανευρωπαϊκή ή μεγαλύτερη????[/scroll] [scroll]ΜΠΡΑΒΟ!!!! [/scroll]
25 Ιουνίου 2005 #47 Χρήστος Ακρατόπουλος Επίτιμο μέλος Μηνύματα 14.836 Reaction score 53 Ναι ήταν μεγάλη επιτυχία για το avsite... Όμως δημιούργησε και μια μεγάλη νοσταλγία... Και ένα τεράστιο ΘΕΛΩ...
Ναι ήταν μεγάλη επιτυχία για το avsite... Όμως δημιούργησε και μια μεγάλη νοσταλγία... Και ένα τεράστιο ΘΕΛΩ...